Basso kbh. Social dining med smag af italien 2019-11-18

Enhedsvisning

basso kbh

Her kan der tilkøbes drikkevaremenu der passer til maden og jeres behov. Og dommen er klar: Du kan ikke få booket bord på Basso hurtigt nok. Udover Basso-restauranterne, står DiningSix også bag restaurantkæden , og , samt cocktailbaren , der alle er beliggende på centrale placeringer i Aarhus og København. Maden var af god kvalitet, men manglede smag og det blev aldrig sådan vildt lækkert. Læs også: Et opslag delt af bassokbh den 22. Til gengæld er det de færreste spiserier, der tilbyder en decideret gourmetoplevelse for mindre end en plovmand.

Next

Excellent dinner experience

basso kbh

Særlige menuer er udarbejdet til formålet og byder på tre forskellige løsninger afhængig af jeres ønsker. Restaurantens vinliste kommer nemlig til at tælle en lang række varieret italienske vine, ligesom cocktailudvalget tager afsæt i Støvlelandet. The restaurant is modern and cozy at the same time. Så kan du tildele en særlig færdighed til en medarbejder. Præcis som hvis du var til familiemiddag i Italien, men alligevel løftet til et uhørt højt niveau. Fra sprøde risottokugler til cremet panna cotta På Basso kan du blandt andet sætte tænderne i sprøde risottokugler, frisk rejetatar, de bedste salumi og oste fra Italien, hjemmelavet mozzarella, klassiske meatballs, hummerravioli samt cremet panna cotta.

Next

Populært social

basso kbh

Derfor er det ikke kun maden, der bliver kræset om hos Basso. Indretningen er simpel, mørk og med dæmpet belysning, som indbyder til en hyggelig aften. We were exhausted and hungry after a long day of sightseeing. Dermed får gæsterne mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Menuen skifter efter sæsonens råvarer, men byder bl. Det må være ordbogsdefinitionen af et scoop.

Next

Basso Italiensk Restaurent København

basso kbh

Den fem måneder gamle restaurant, , er nemlig blevet stemt direkte ind på en 7. Havde læst gode anmeldelser om Basso, så det måtte vi jo prøve. I hjertet af København, nærmere betegnet Dronnings Tværgade, finder du den italienske restaurant Basso. Welcome to Social Dining at Basso Copenhagen, where the complete dining experience is given by being together! They had a 10 serving and 13 serving dining experience. Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender. Københavnerne kan nu glæde sig til Social Dining, når restauranten Basso åbner i hovedstaden. Dertil kommer, at menuerne kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Next

Planday

basso kbh

Social Dining konceptet har allerede vundet indpas på den århusianske madscene. Casual Social Dining Basso sætter fokus på social dining. Basso slog dørene op i slutingen af september 2017 I Aarhus, nu rykker vi konceptet til København, her byder de velkommen til masser af italienske lækkerier og social dining. Vi blev forleden inviteret en tur på den nyåbnede Restaurant Basso i Dronningens Tværgade Denne artikel må derfor anses som værende sponsoreret. Det er ikke kun den gode madoplevelse, der er kommet med over broen fra Smilets by, det er den gode, uhøjtidelige stemning også. Italienske traditioner og nordiske råvarer På Basso tager de udgangspunkt i det traditionelle italienske køkken. Til maden tilbydes en stor variation af røde og hvide italienske vine og italiensk inspirerede læskende cocktails på fad; Negroni, Limonata og Aperol Spritz.

Next

Basso

basso kbh

Menuen afsluttes med varierende søde desserter. Det gør Basso i Dronningens Tværgade. Af de 13 retter kommer vi ikke til at huske nogen af dem. Any thoughts of exhaustion from earlier in the day were replaced by this wonderful dining experience. Basso København har til huse på det hippe Dronningens Tværgade i nummer 22 — kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have. Derfor er det ikke kun maden, der bliver kræset om hos Basso.

Next

Restaurant Basso

basso kbh

Hvad: Basso København Hvor: Dronningens Tværgade 22, 1302 Kbh K Hvornår: Åbner fredag den 20. Medarbejder tilgængelighed Ansatte kan nemt anmode om ferie igennem Planday. This and the next five servings were served with Italian wines. Vi har et selskabslokale i kælderen, hvor vi kan huse op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 gæster fordelt på 2 etager. Personalegrupper og afdelinger Hvis din virksomhed er spredt ud på flere forskellige beliggenheder eller er opdelt i separate afdelinger fx. Ligesom cocktailudvalget tager afsæt i Støvlelandet.

Next

Vagtplan

basso kbh

After our long day of sightseeing, hygge was the last thing on my mind. En følelse af et sted, der er fint uden at være fin på den. Et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye restaurantperle. Tusindvis af virksomheder verden over bruger hver dag vores online vagtplanlægningssystem og skabeloner til at gøre deres eget og deres medarbejderes liv nemmere. Og få flere forskellige indtryk under én samlet middag.

Next

Restaurant Basso

basso kbh

This was one of the best experiences of our holiday. Den italienske restaurant åbnede i København dette år og er blevet taget godt imod af byen. Hver menu består af 10 eller 13 serveringer med snacks, forretter, hovedretter og desserter med idéen at dele retterne blandt gæsterne, så alle får en samlet oplevelse og kan være sammen om madglæden. Puderne og sofaerne inviterer til en helaftensforestilling i selskab med dem du holder af. The first serving was bread with our choice of olive oil and balsamic vinegar and a glass of prosecco.

Next