Brande svømmehal åbningstider. Åbningstider 2019-11-19

Åbningstider

brande svømmehal åbningstider

Derudover har vi sauna til både damer og herrer, fælles dampbad og koldtvandskar. Alligevel er kommunen ikke umiddelbart indstillet på at yde et tilskud på 200. Hallerne kan endvidere benyttes til volleyball, basketball, tennis, gymnastik og dans m. Omklædningsrummene lukker ½ time efter de anførte sluttider. Til børn og barnlige sjæle har vi en masse forskellige legeredskaber, som fx bolde, måtter, svømmefødder, vandkander og mange flere forskellige ting til børn i alle aldersgrupper.

Next

Åbningstider

brande svømmehal åbningstider

Brande Hallerne tilbyder 3 moderne idrætshaller med i alt 16 badmintonbaner, håndboldbaner og fodboldbaner. . Adresser Du kan komme i kontakt med Borgerservice, selvom der er lukket. Vi har fast babysvømning om tirsdagen fra kl. Du kan finde deres adresse og åbningstider Chat med Borgerservice Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.

Next

Svømmehal

brande svømmehal åbningstider

Tilskuere har gratis adgang i den offentlige åbningstid. Saunaerne lukker samtidig med de angivne sluttider. Desuden er det muligt at købe udstyr som dykkerbriller, badetøj, svømmebleer og badehætter i receptionens åbningstid som følger den offentlige åbningstid. . I løbet af april sidste år fik Brande Svømmecenter udskiftet dugen i bunden af det store bassin, og nu ønsker man at gøre det samme i børne- og. Der er en 1- og 3 meter vippe og rutsjebane i forbindelse med dette bassin.

Next

svømmehal

brande svømmehal åbningstider

I sommerperioden lukker bassinet kl. Billetpriser Enkeltbillet Under 16 år 22,00 kroner Voksne 34,00 kroner 10-turs kort Under 16 år 145,00 kroner Voksne 241,00 kroner 3 månederskort Under 16 år 280,00 kroner Voksne 559,00 kroner Årskort Under 16 år 895,00 kroner Voksne 1399,00 kroner Depositum for kort Under 16 år 56,00 kroner Voksne 56,00 kroner. Ved akut behov, kan du ringe på tlf. I forbindelse med stævner, vedligeholdelsesarbejde o. Da vi har mange foreninger og institutioner, der også ønsker at bruge vores faciliteter, er der desværre ikke offentligt åbent hele tiden. . Dette oplyses der om på forsiden og ved billetsalget.

Next

Hedensted Centret

brande svømmehal åbningstider

Bemærk venligst: Billetsalg og indgang til svømmeafsnittet lukker ½ time før de anførte sluttider. Vi har rammerne til lidt af hvert. Ved indgang C mod jernbanen er der en barnevognrampe som kan benyttes af forældre som har barnevogn med. Dette er lige efter mor og baby træning i fitnesscentret fra 12. Øvelsesbassin: Øvelsesbassinet er 32 grader varmt og ideelt til afslapning ved vores wellnessaftener og babysvømning.

Next

Hedensted Centret

brande svømmehal åbningstider

Bassinet er 1 meter dybt og der er en børnevenlig rutsjebane tilnkyttet samt to massagebrusere. Ret til ændringer forbeholdes - marts 2019. Chatten er nemlig åben alle hverdage. Desuden har vi et veluddannet livredderteam, der altid står klar ved kanten med en hjælpende hånd. I slutningen af 60´erne gik man i gang med at planlægge og gennemføre opførslen af Herning Svømmehal med tilhørende friluftsbassin på arealer ved den nordlige ende af Brændgårdvej. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Eller på telefon 39 77 44 00- tryk 1.

Next

Åbningstider i svømmehallen

brande svømmehal åbningstider

Den nye svømmehal, som blev en af byens mest spændende bygninger rummede konkurrencebassin, springbassin og undervisningsbassin og desuden et stort friluftsbassin. Det blev taget i brug allerede i slutningen af november 1970, men den officielle indvielse fandt først sted den 12. Kort er personlige, og kan ikke benyttes af andre. Aars Svømmehal og Friluftsbad Himmerlandsgade 25 9600 Aars Telefon: 9966 8949 Mail: ths vesthimmerland. Politi i Ikast rådhuset Dag Tidsrum Mandag: kl. På computeren kan du finde den ude til højre på hjemmesiden - eller du kan.

Next

Åbningstider

brande svømmehal åbningstider

Din e-mailadresse Du har ikke udfyldt feltet 'Din e-mailadresse' korrekt. Dag Tidsrum Mandag - onsdag: kl. Kommentarer med spørgsmål omkring enkeltsager eller med personfølsomt indhold bliver ikke behandlet ad denne kanal. Du kan se vores åbningstider ved at klikke i kalenderen her på siden, bemærk at lukketiden er den tid man bliver fløjtet op, også har man 15 min til at blive færdig. Åbningstider i svømmehallen Morgen Mandag - fredag Kl. Børn der ikke er renlige, skal have tætsiddende badebukser på.

Next

Brande Hallerne

brande svømmehal åbningstider

Vi forsøger at holde åbent, når der er størst behov. Vores virksomhedsplan viser, hvad Herning Svømmehal skal gøre for at leve op til at tage ansvaret alvorligt og leve op til nuværende og fremtidige behov for at lege, bade, svømme, undervise og genoptræne. Placeringen var vel oprindeligt tænkt som særlig gunstig i forbindelse med Gullestrupplanen, nær ved vandrehjem og Holing områdets sportshaller. Sidste års udskiftning af dugen under det store bassin i Brande Svømmecenter medførte en kommunal udgift på 261. Påske: De 3 hverdage før påske kl. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig.

Next

Åbningstider

brande svømmehal åbningstider

I svømmehallen kan I både nyde familiehygge, wellness, babysvømning, banesvømning, aquafitness, vanddisco og meget mere. Med en proaktiv indsats og god service vil personale og ledelse skabe gode rammer i hyggelige og velfungerende lokaler. Weekender følger bassinet hele svømmehallens åbningstid. Endvidere er Brande Hallerne et naturligt centrum for afholdelse af større arrangementer, såsom sportsstævner, fester, generalforsamlinger samt udvalgte sportsbegivenheder på storskærm. Disse er åbne i alle offentlige åbningstider. Herning Svømmehal vil være en anerkendt velfungerende svømmehal, hvor badevandskvalitet og hygiejne er i top. For børnebassinet gælder følgende åbningstider: Åbner kl.

Next