Christopher og medina. Christopher (singer) 2019-11-19

Christopher efter bruddet med Medina: Jeg læser gamle sms’er

christopher og medina

Ser tilbage på de sidste fem år som de bedste år af mit liv. Han kommer det dog så tæt, at han får nævnt, at Medina - hvad angår byture og fester - kommer fra en helt anden verden end ham selv og derfor kan finde på at gøre ting, der kan virke 'helt vanvittige'. Men selv om parret ikke forsøger at skjule deres forhold, så er der heller ikke nogen af dem, der vil bekræfte, at de er kærester. The couple later split up. Han har et godt øre for den enkle popsang.

Next

Er Medina og Christopher kærester?

christopher og medina

Jeg elsker dig mere end noget andet, skriver hun til et , hvor hun er hoppet op på ryggen af sin celebre kæreste, der har bar overkrop. Men har nu udsigt til en pæn gevinst, hvis det lykkes hende at få solgt sin på Islands Brygge til udbudsprisen: 19,5 millioner kr. In the summer of 2011, Medina was invited to perform in countries all over the world, including Norway, Sweden, Denmark, Germany, and Singapore. Lykønskninger er drysset ud på de sociale medier på årets sidste januardag og på årets første februardag. Men storbyen kunne ikke redde forholdet, som langt fra altid var fryd og gammen. Videoen lagde Christopher på YouTube i august 2011 - og på blot en måned var videoen blevet vist mere end 15.

Next

Medina og Christopher: Fra start til slut

christopher og medina

Han har siden august 2014 dannet par med modellen Cecilie Haugaard fra Odense. Se flere billeder af parret fra deres kærlighedsferie herunder:. Christopher gets his inspiration for , , and. Og man tænker: 'Hvad fanden sker der lige for det der'. Omvendt kan jeg også gå i den helt anden retning med at grine lungerne ud.

Next

Christopher (sanger)

christopher og medina

Den purunge sange Christopher har tidligere varmet op for Medina blandt andet ved koncerter i Odense og Frederikshavn. Under billedet af det smilende par skrev han blot: 'Hende her J'. Han halter noget bagefter med et bruttoresultat på 950. Det ene øjeblik står man og råber og skriger af hinanden, og det næste har man noget fantastisk make up-sex. Vi har fået svar på, hvordan det påvirker ham, når pressen og medierne snuser i hans privatliv -- når pressen den ene dag døber ham som den nye pop stjerne og den anden dag, som Medinas hundevalp. In 2015, Medina started dating Norwegian Silje Skylstad Gotaas, and on 3 July 2017, Skylstad gave birth to their daughter, Mila.

Next

Medina taler ud om bruddet med Christopher

christopher og medina

Popdrengen flyttede herefter fra sine forældre ind hos Medina i hendes i villa ved Sandbjerg i Hørsholm. Christopher var og er altså én fyr, der formår at jagte sine drømme og få dem opfyldt. De bliv gift den 1. Efter et par besøg i Asien tog han i efteråret 2016 på sin første Kinaturné. The single was 1 in for 11 weeks and 1 in for 8 weeks.

Next

Medina taler ud om bruddet med Christopher

christopher og medina

Didriksen loved that song, and her parents asked him to come and sing at her funeral. Så gik de pludseligt hvert til sit - og slettede hinandens billeder på Instagram. Medina stated publicly the song was about his fiancée, Juliana Ramos, who suffered a brain injury two months before they were to be married, and the storyline was heavily used during his American Idol tryout. Og måske Christopher også nød tanken om, at hans drøm om at få succes i udlandet også var gået i opfyldelse? Mandag aften optrådte Christopher til The Voice i Tivoli. De fandt sig i stedet en lækker penthouselejlighed i hjertet af København, som de flyttede ind i. Til gengæld har der været fuld fart på spekulationerne. Der er op- og nedture i alle forhold - ikke mindst når to af de mest lysende stjerner på den danske pophimmel finder sammen.

Next

Er Medina og Christopher kærester?

christopher og medina

Han har tidligere dannet par med modellen Mathilde Sofie og den 9 år ældre danske popsanger. Medina er i Los Angeles for at give et par koncerter mens Christopher er i byen i forbindelse med et værtsjob for Nickelodeon. Farligt dyr på maven af søde Christopher. Du gør min verden lys og sætter et smil på mit ansigt hver eneste dag. Christopher endte deres forhold i januar 2014. As of 2012 it has since sold 105,000 copies. Christopher and Cecilie Haugaard have been together for four years as of 2018.

Next

Christopher (singer)

christopher og medina

Det er dog ikke popstjernens, men derimod hendes forlovede, modellen Sebastian Baui Lund, der fylder 27 år den 1. Parret har siden vist sig offentligt flere gange - i begyndelsen af 2014 tog de sig blandet andet en tiltrængt ferie. Og der gør man bare nogle ting, som i øjnene på folk, der kommer fra en helt anden verden, virker helt vanvittige. Christopher Lund Nissen blev født på Frederiksberg og flyttede som helt lille til Amager sammen med sine forældre Liselotte og Gert. Medina købte lejligheden i efteråret 2014 for 11,6 millioner.

Next

Medina og Christopher flytter sammen

christopher og medina

Men parret nåede kun at bo der sammen i en kort periode, inden den landlige idyl blev for meget. Først kunne de ikke få nok af hinanden og var dybt forelskede. Som sagt, jeg er en følsom fyr, og det gør ondt, siger Christopher til og tilføjer: - Men der er så også noget i mig, som godt kan lide at sidde med guitaren og dyrke det deprimerende og melankolske. Da Ekstra Bladet ville vide, hvorfra hun kendte Christophers nye kvinde, kom knytnæven susende uden varsel. In late 2010 he auditioned for making it to the top 40 before being eliminated. Popstjernen har givet omkring 6,5 millioner kr.

Next