Enchiladas med kylling. Enchiladas med kylling og ost 2019-11-19

Enchiladas med kylling

enchiladas med kylling

Når de er helt varme, spises de med f. Om Johan og Julie ville være ellevilde med det også, kunne jeg jo kun håbe på — men det blev de! I så fald det er det sidste, så skal de blot have kortere tid — få minutter plejer at være fint. Tag kyllingestykkerne op af saucen og riv kødet fra hinanden i strimler med 2 gafler. Enchiladas kan også sagtens justeres lidt og gøres nemmere. Server dem gerne med guacamole eller en frisk salat. Jeg var ikke i tvivl om at det ville hitte stort hos Martin og jeg — vi elsker en god enchiladas. Tilsæt hakkede tomater og lad saucen simre uden låg i 10-15 minutter.

Next

Enchiladas med kylling og ost

enchiladas med kylling

Knus Jeg hedder Ann-Christine, er mor til to skønne 10 årige og gift med Martin. Børnene, som tæller spiloppen på 3,5år, lillebror på 13 måneder og hans bedsteven Aske på 12 måneder, kunne også sagtens spise med selvom fyldet var krydret. Små smagsløg skal udfordres på den gode måde og der skal skabes god energi via en varieret kost — nu kan man så diskutere sundheden af mængden af ost i denne ret … men altså, vi elsker ost!!! Riv kyllingekødet fra hinanden, mens det stadig er i tomatsaucen med to gafler og vend kød og tomat godt sammen. Og her ønskede jeg at lave en ret, som nemt kunne tilberedes fuldstændigt inden vi tog ud af døren, og som let kunne opvarmes i ovnen hjemme hos dem. Nogle opskrifter på enchiladas var med kylling og andre med oksekød, ligesom nogle også indeholdte bønner, og andre ikke gjorde. Jeg ved ikke om de får for meget varme eller er for længe i ovnen, synes bare altid jeg følger anvisningen på pakken. Ha i bønner, hermetisk tomat, hønsebuljong og vann.

Next

Enchiladas med kylling

enchiladas med kylling

Men ét sted, hvor jeg dog ikke vil anbefale at springe over et lavere gærde er enchiladas saucen. Det var derfor oplagt med hjemmelavede mexicanske enchiladas. Derudover bringer det også lidt ekstra næring, grønt og fibre ind i måltidet, hvilket jo altid er rart når det samtidig også gør noget godt for smagen i retten. . Med en masse små skåle på bordet fyldt med dejlige små retter, grøntsager, næsten altid ost selvfølgelig , saucer, guacamole osv.

Next

Enchiladas med kylling, bønner og majs

enchiladas med kylling

Om du velger å bruke matprat. Har du et godt forslag til hvad man kan gøre for at undgå dette? De smager godt med en kold øl til. Se med når jeg laver mad i mit køkken. Smag til med en smule salt, lidt peber — og hvis det skal være hot, så lidt mere chili eller cayennepeber. I en størrelse, der gør dem nemme at håndtere i en pandekage.

Next

Enchiladas med kylling

enchiladas med kylling

Når maden er samlet og serveret lækkert, så er der ikke så meget at tage stilling til, hvilket kan være et hit og en god vej ud af vanens magt. Derudover havde jeg snittet et friskt spidskål, og stegt det let på panden i olivenolie og salt. Det gik vist lidt for hurtigt. Stek løk og hvitløk til det er blankt i en gryte med olje. Men, som med så mange andre retter, er der med tiden kommet varianter. Den skal endelig blandes med det mål vand der står angivet på emballagen, for ellers kan den nemt komme til at smage af for meget. Men jeg har sjældent lavet dem siden jeg flyttede hjemmefra.

Next

Enchiladas med krydret oksekød

enchiladas med kylling

Hej Mette, Er det når du laver enchiladas de bliver for sprøde eller når du luner dem uden fyld? Enchiladas med kylling og ost. Blend saucen med en stavblender og smag til med salt, peber og evt ekstra krydderier. Enchiladas er måske knap så sundt som de ellers mange opskrifter jeg plejer at poste, men ihh altså hvor smager de godt. Stek midt i ovn i 10-15 minutter til osten har fått en fin og gyllen farge. Det er simpelthen bare lækker, mexicansk hyggemad, når det er bedst, og de kan virkelig laves i mange versioner. Så mætter retten selvfølgelig også mere.

Next

Enchiladas med kylling

enchiladas med kylling

Rør derefter mel godt ud i løg blandingen og kom så grøntsagsbouillon eller kyllingfond i. Drys med finthakket bredbladet persille eller finthakket koriander inden servering. Tusind tak for lækker inspiration til mad og tilbehør på bloggen! Opskriften bliver flittigt brugt hjemme hos mig og så kan alle jeg kender nyde den : Knus Det er ikke meningen, men det lyder til at din kyllingefond er blandet for kraftigt op? Jeg hedder Anna Bartels og er en madglad, 23-årig pige, der står bag bloggen Anna-mad. Men tager jeg helt fejl eller har den ændret sig eller har jeg fat i en forkert opskrift? Riv kyllingekødet fra hinanden med to gafler. Lav rigeligt af sauce til enchiladas — gerne to eller tre gange portionen. Men det her ser selvfølgelig også lidt hurtigere ud, så det bliver ihvertfald løsningen i aften :- Hej Sara Marie Hvor er det dejligt at høre og ja, det er helt rigtigt. Jeg anvender stort set altid en hjemmelavet kyllingefond og den skal ikke fortyndes, som en koncentrat skal — så derfor er det altid mængden på den færdigt blandede kyllingefond jeg angiver : Kære Morten, Det lyder som en skøn menu der er planer om til fødselsdagen : Jeg bruger korianderfrø til saucen, — og hvis I, som vi, er meget begejstret for smagen af koriander, så er det så lækkert at servere masser frisk koriander til at toppe den færdige enchiladas.

Next

Enchiladas med krydret oksekød

enchiladas med kylling

Her finder du enkle, sunde hverdagsretter for ikke at glemme af søde sager, bagværk, morgenmadsopskrifter og masser eksperimentering i køkkenet. Den skal steges til kyllingekødet er smørmørt og falder af skroget. Jeg har arbejdet i Mexico i et halvt år, og har smagt enchiladas på div. Og for Tex Mex varianterne, som er opstået som en forkortelse af Texas og Mexico og en amerikansk fortolkning af det mexicanske køkken. Så hvis du nu nøjes med en enkelt og så spiser dig mæt i grøntsagerne ved siden af, ej så er det da ikke helt galt hva? Den her opskrift på enchiladas er en af dem man får lyst til at lave igen og igen! Oksekødet er krydret med både paprika, spidskommen, hvidløg, kanel, chili og cayennepeber, og det er simpelthen den bedste smagskombination, jeg kan komme på i mexicansk mad. Jeg vil forsøge mig med fajita-style peberfrugtstrimler og så bliver jeg vist nødt til at prøve at lægge hele molevitten sammen og komme den i fryseren — det er så skønt at kunne tage en ret ud på en travl dag. Jeg er helt sikker på, at det ikke er noget man gør i mexico, men det smager fabelagtigt som bund i enchiladas, så det tip vil jeg give videre til jer.

Next

Enchiladas med kylling

enchiladas med kylling

Hvis du lige laver en omgang tilbehør, som denne eller denne. Det er madbloggerens evige problem, man vil så gerne lige knipse et par billeder af sin aftensmad, så det kan deles med jer. Kylling Kom tomat, hvidløg, olie, kyllingefond og kylling i en gryde, kog op og skru derefter ned, så det blot simrer under låg. Smør et godt lag sauce på toppen og drys med mere ost. Rør det hele godt rundt, så der ikke er melklumper. Man fylder nogle tortillas med det man holder mest af f.

Next