Fatboy sækkestol. Fatboy · Sækkestole og andet design fra Fatboy · Officiel Forhandler

Fatboy®

fatboy sækkestol

Betrækket på Headdemock er fremstillet af slidstærkt polyester og fås i mange farver. Den originale sækkestol repræsenterer et nyt, farverigt og praktisk alternativ til de gængse sækkestole og er særligt nem at rengøre. Fatboy Indoor kollektion Med Fatboys indendørsprodukter, såsom den oprindelige sækkestol, bliver livet så hyggeligt, at du aldrig vil udendørs igen. Fatboy Original sækkestol var fra begyndelsen spændende, utraditionel og fuld af vitalitet. Du kan helt sikkert finde en sækkestol som passer perfekt ind i dit hjem, uanset om du foretrækker en farverig sækkestol, en diskret og stilren sækkestol eller bare en unik og behagelig sækkestol.

Nächster

Fatboy · Sækkestole og andet design fra Fatboy · Officiel Forhandler

fatboy sækkestol

For selvom Headdemock tåler regn, er det alligevel rart, at den er helt tør, når man lægger sig i den. Fatboy Lamzac L Deluxe luftmadras i super smart design, der gør det muligt at fylde madrassen med luft på få sekunder - helt uden pumpe eller andet udstyr. Toní Bistreau har en to-i-en funktion. Fatboy Lamzac er let at tage med ud, let at pust op. Transloetje er beregnet til indendørs brug og tåler ikke vand, men den er dog splash resistant. Den er lavet af vandafvisende stof hvilket gør du også let kan rengøre den inden den skal med indenfor igen. Lamzac O er lavet af højkvlitets ripstop-nylon og er let at rengøre.

Nächster

ROOMOX XXL Sækkestol

fatboy sækkestol

I dag tilbyder Fatboy ikke bare sækkestolen i alle mulige varianter, men sælger også produkter til unge og gamle, små og store, til tobenede og firbenede væsener, der gør dagligdagen den lille smule sødere. Hvis du skal have en mere elegant og komfortabel stil, skal du se på Fatboy Tsjonge-jonge. Alle vores møbler og tilbehør er lavet af gode og solide materialer, så du er sikret en vare, der holder mange år frem. Sækkestolene fås både til indendørs og udendørs brug i et kæmpe udvalg af farver. Har du allerede en Pupillow, kan du blande farverne med en ekstra pude, men du kan også. Vi har sækkestole som både er anvendelige indefor og udenfor. Puden til Headdemock er betrukket med samme slidstærke stof som hængekøjen, og har blødt fyld af polyesterfibre.

Nächster

Sækkestol fra ILVA

fatboy sækkestol

Puden fås i massevis af farver, der matcher hængekøjen. Allerede i 2002 spåede hollænderen Alex Bergman, den overdimensionerede gulvpude en stor fremtid. Du kender måske allerede Fatboy Headdemock, den perfekte hængekøje til sommeren. Møbler fra Fatboy byder på smukke farver, som vil bringe et friskt pust til din have eller stue. I tasken er også et reparationssæt og fire pløkker, så den kan fastgøres. Concrete Seat fås i mange forskellige farver og man kan med fordel sætte flere ved siden af hinanden for at lave en bænk. Fatboy Headdemock er en komfortabel hængekøje, med plads til to personer op til 150 kg.

Nächster

Fatboy®

fatboy sækkestol

Rolster pillows som er denne pude kommer i en pølseformet udgave, der gør den nyttig i flere sammenhænge. Den runde Pupillow sækkestol fra Fatboy er designet til at blive brugt udendørs, så du kan slappe af og ligge godt på din terrasse eller græsplæne. Hængekøjen fra Fatboy er særdeles slidstærk og har sit eget stativ, så du hverken behøver store træet eller kroge i muren for at eje en hængekøje. Sækkestol fra Fatboy Slidstærk Betræk i nylon Fås i mange farver Diameter: 50 cm. Den er lavet af vandafvisende stof hvilket gør du også let kan rengøre den inden den skal med indenfor igen. Fatboy De fleste der er til afslapning og hygge kender sikkert Fatboy, der er kendt for sine farverige sækkestole, der former sig efter kroppen. Point puffen laves i et stort udvalg af farver.

Nächster

Fatboy sækkestol

fatboy sækkestol

Med en Fatboy sækkestol kan du nemlig sidde og ligge præcist som du har lyst til. Mål: Ø: 120 x H: 30 cm Vægt: 10,6 kg. Fatboys originale stonewashed stof er blødt og let at vaske, da fyldet opbevares i en praktisk inderpose. Sækkestolene passer perfekt til ethvert hjem og lejlighed, lavet i langvarig nylon der er snavs og vandafvisende. Lampie-On har en batterilevetid på ca. Sækkestolene fås i forskellige materialer, farver og størrelser.

Nächster

Fatboy Sækkestole

fatboy sækkestol

Med Headdemock Cover slipper du desuden for at opbevare hængekøjen indendørs i kraftigt regnvejr. Sækkestolene passer perfekt til ethvert hjem og lejlighed, lavet i langvarig nylon der er snavs og vandafvisende. Med Floatzac kan nu både slappe af på vandet og ved poolen. Stoffet er slidstærkt, den er nem at rengøre og så fås i den desuden i rigtig mange farver. Mål: 20,5 x 16 x 9,5 cm Vægt: 1,13 kg. Jacobsen Plus® er familie ejet siden 1929. Kan bruges indendørs såvel som udendørs.

Nächster