Fibia teknisk support. How to contact Kaspersky technical support 2019-11-19

Fibia, Hovedgaden 36, Svinninge (2020)

fibia teknisk support

Og der blev ringet, problemet er at når jeg svarer bliver telefonen afbrudt. Men du kan også opleve, at det virker igen uden genstart. Bor du, eller har du sommerhus i området, så skynd dig at bestille på fibia. Sådan lyder det her i videoen fra Odsherred Kommune. Derfor kan du opleve at placeringen ikke altid er den mest optimale i forhold til wi-fi-signalet i hjemmet. Ønsker du at oprette en automatisk betalingsaftale kan du finde Din automatisk betalingsaftale gælder fra næstkommende regning efter aftalen er oprettet. Hjemmesiden er ikke nede, men vi har desværre lidt udfordringer med den, og det er blot at forsøge sig igen på et andet tidspunkt.

Next

VORES ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN Teknisk Support: Onsdag kl. 8

fibia teknisk support

Skuespilleren Rick Dalton, der engang var Mr. Du beholder selvfølgelig din plads i køen. Fiberboksen bliver placeret på væggen i dit hjem, hvor det er aftalt, at kablet graves ind. Vær opmærksom på, at dækningen kan variere alt efter placeringen af fiberboksen. Har du modtaget mails fra afsenderen før? Skriver du, får du bare et standard svar om at alt er ok, hvliket det ikke er.

Next

Fibia

fibia teknisk support

Herefter skal du blot bruge din e-mail og dit personlige kodeord for at logge ind på Mit Fibia på. Har du bestilt dit telefoni-abonnement samtidig med internet eller internet+tv, så vær opmærksom på, at dit telefoni-abonnement kan blive aktiveret senere end internet og tv. Næste gang du kan møde os er i Odsherred lørdag den 15. Med venlig hilsen Annie Lykke Har haft Fibia i mange år og er normalt godt tilfreds Ønsker at ændre mit abonnement i dag. Det kan være nødvendigt at genstarte tv-boksen, når signalet virker igen. Vi glæder os til at tale med jer, der venter på os.

Next

Fibia

fibia teknisk support

I forbindelse med kanalsøgningen, skal du benytte oplysninger herunder. Ringer du, kan du ikke komme i gennem. Så længe vi kan levere og installere fibernet i din bolig inden for den planlagte tilslutningsperiode i området, kan du bestille til kampagneprisen. Netflix-abonnement er ikke inkluderet i vores tv-pakker. Dine regninger kan du altid finde på , som er vores selvbetjeningsside, her vil det også være muligt at få en kopi af din regning. Hav dit Netflix-brugernavn og -kode klar, da du skal bruge det til at logge ind første gang.

Next

How to contact Kaspersky technical support

fibia teknisk support

Har jo også kun brug hele dagen på at foretage opkald til jer samt vente på i ringede tilbage! Du skal her bruge den engangskode, du modtog fra os, da du bestilte Waoo første gang. Denne er desværre ude af drift lige nu. I kunne som det mindste give besked til jeres eksisterende kunder, om opgraderingen sker automatisk, eller det er noget vi selv skal sørge for, eller får vi slet ikke den opgradering? At man kan konkludere før man næsten er gået igang med at forklare er mig en gåde! Betaler du for meget for en hastighed, du ikke får? Hvis der er nok, der vil have det, etablerer vi snart fibernet i området. Hvis Fibia ikke magter opgaven med at få mange nye kunder, så må de da melde det ud. I dette eksempel er det tydeligt, at det ikke er en hjemmeside fra Fibia. Er du enig med Sara? Se om du kan få fibernet her. Har du modtaget mails fra afsenderen før? Derfor udbygger vi fibernettet i de områder, hvor interessen er størst.

Next

Waoo fibernet boks [Hjælp til opsætning og tilslutning]

fibia teknisk support

Vi kan ikke oplyse koden til din router, den står ofte på selve routeren eller i de papirer som fulgte med routeren, da du købte den. Så ringer vi dig op hurtigst muligt. For alle fiberbokse gælder det, at du kun kan tilslutte én pc eller anden enhed med kabel direkte i fiberboksen. Kig derfor i instruktionsbogen til dit tv for at finde ud af, hvordan du gør. Du skal derfor sikre dig at betalingen bliver trukket for næstkommende regning.

Next

Anmeldelser af Fibia

fibia teknisk support

Med båndbredde nok til hele familien. Hvordan kan vi være så sikre på det? Det er ikke muligt at blokere alle typer af falske beskeder, så du skal selv være ekstra opmærksom, når du får tilbudt noget gratis, eller når du bliver bedt om at indtaste konto- og kontaktoplysninger. Vi er faktisk også i gang med at sørge for, at en hel ø får fibernet, nemlig på Samsø. Fibia leverer internet, tv og telefoni fra Waoo. Og på første regning er der allerede fejl. Hvis intet af ovenstående løser problemet, skal du kontakte - så hjælper vi dig videre. Du skal sikre dig, at du som minimum anvender dobbeltafskærmede antennekabler.

Next

Anmeldelser af Fibia

fibia teknisk support

Svar til fibia: Min udfordring er netop at da jeg kontaktede jer i sin tid har i Muligvis fejloprettet mig i jeres systemer. Er du klar til at bestille, eller har du spørgsmål til dit abonnement, udstyr eller lignende, så kontakt os. Istedet har i oprettet mig som selvstændig kunde da jeg henvendte mig for at fortælle om jeg ønskede tv pakke eller internet. Vis din interesse og vær selv med til at bestemme, om du skal have fremtidssikret di. Tænker der er 1 medarbejder som skal have et kursus i konflikthåndtering og almindelig god kundebhandling! Vi er glade for, at vi får lov til at give dem netop det.

Next

How to contact Kaspersky technical support

fibia teknisk support

Vil du også have en stabil forbindelse med fibernet, så vis din interesse på fibia. Men nu er basis forbindelsen sat op til 200mbit og jeg kører stadig på 100 hmm. Efter 5 minutter er fiberboksen klar igen. Læs mere og vis din interesse på fibia. Tjek din adresse på og se status på dit område. Du betaler naturligvis først for telefoni fra den dag det aktiveres. Bor du i en boligforening? Er din internetforbindelse lidt for hurtig? Aldrig har jeg oplevet en mere næsvis behandling end i dag hos jer.

Next