Fjellinjen logg inn. Veiledning for AutoPASS Min side » Ferde 2019-11-19

Veiledning for AutoPASS Min side » Ferde

fjellinjen logg inn

Dersom bedriften ikke kommer opp i listen, er du ikke registrert med avgiverrettigheter i Altinn. Skulle du trenge å komme i kontakt med ditt bomselskap kan du velge ditt bomselskap fra nedtrekksmenyen på venstre side. Først må du velge hvilken brikke du ønsker å flytte, deretter legger du inn registreringsnummeret på kjøretøyet du vil flytte brikken til. Om du ønsker å gjøre endringer på en firmaavtale må du bytte avgiver samt ha avgiverrettigheter i Altinn. Hydrogenbiler i begge takstgrupper er fortsatt fritatt for betaling i våre bomstasjoner. På Min side kan du beregne hvor mye du kan få i pensjon, se hva vi har lagt til grunn for pensjonsberegningen, se hvilke forsikringer du har og sjekke hvor mye du har i bank og fond. I de flest tilfeller er det ikke nødvendig å tegne tilleggsavtale, men ved visse bomselskap må man ha tilleggsavtale for å få høyere rabatt.

Next

Min side

fjellinjen logg inn

Har du flere avtaler som du ønsker å knytte til din bruker kan du velge «Finn Avtale». Et kjøretøybytte kan tilbakedateres maks tre dager. I tillegg kan du se registreringsnummeret på kjøretøyet samt vise detaljer på avtalen. Om du er ny eller eksisterende kunde, så er du ved førstegangs bruk etter 27. «Rediger profil» lar deg redigere profilen din.

Next

Priser

fjellinjen logg inn

Hvis du krysser av for at den ikke skal brukes igjen, vil du få tilbake depositumet for brikken og du kan kaste brikken som elektrisk avfall. Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre. Har du kvittet deg med et kjøretøy og brikken ikke skal flyttes til et nytt kjøretøy med en gang kan du velge «Fjern Kjøretøy». Finner du ikke fakturaen din, sjekk om du søker på riktig dato. Vipps Regninger er nå deaktivert Husk at hvis du deaktiverer Vipps Regninger før en utestående faktura er betalt, må du betale fakturaen manuelt.

Next

Logg inn i nettbanken med BankID

fjellinjen logg inn

Trykker du på «Gå til passeringer» kan du se de forskjellige passeringene som er registrert på fakturaen. Er den ikke betalt vil det stå «Faktura sendt», men om fakturaen har blitt purret vil status endre seg til «Faktura stoppet. Hvis du ennå ikke finner det, kontakt oss og vi hjelper deg. Hvis du kjører mindre enn 500 kr på en måned vil du få faktura når du har kjørt for over 500 kr eller innen fem måneder. Du kan også legge inn en valgfri fakturareferanse om du ønsker dette. Vi har valgt å benytte kodekort med skrapefilm kopibeskyttelse. Klikk på den oransje knappen til høyre så den blir gråhvit.

Next

Inngå avtale, min side, avslutte avtale

fjellinjen logg inn

Vær obs på at du får en feilmelding på epostadressen frem til du har tastet inn fullstendig epostadresse. Hvis du kjører mindre enn 500 kr på en måned vil du få faktura når du har kjørt for over 500 kr eller innen tre måneder. Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre. Please leave us comments or suggestions on our Facebook page, we wish for a lot of feedback so that we may offer even better solutions in the future. Du får det i posten i løpet av en ukes tid.

Next

Min side

fjellinjen logg inn

Kodekortet vårt tilsvarer kodebrikken andre banker bruker. Les mer om vår bruk av cookies her. Du kan se om passeringen er registrert via brikken Grønt pluss , eller om brikken ikke er lest ved passering. Min Side gir deg tilgang til nettbanken, pensjon, forsikring og fond. Obs, i forbindelse med nye bomstasjoner og takster i Oslo og Akershus, vil ikke bompasseringer som du har hatt i perioden 1. Du vil kunne se de forskjellige brikkene og kjøretøyene som er registrert på avtalen, samt ha mulighet til å inngå tilleggsavtaler. Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre.

Next

Faktura

fjellinjen logg inn

Bompengeselskapet vil bli varslet og feilen utbedres snarlig. . Du kan også legge inn en valgfri fakturareferanse om du ønsker dette. Med en tilleggsavtale vil du få egen faktura fra det selskapet du tegner tilleggsavtale med. Velg eFaktura og inngå ny eFaktura-avtale med oss. Flytt brikke til annet kjøretøy Har du f. Etter e-posten blir bekreftet og om det blir funnet avtaler registrert på e-posten du legger inn vil disse bli knyttet opp til din bruker.

Next

Priser

fjellinjen logg inn

Du betaler altså kun for dine faktiske bompasseringer. Takstgruppe 1 Takstgruppen omfatter kjøretøy med tillatt totalvekt til og med 3. Du må først velge landskode for kjøretøyet deretter legge inn registreringsnummer. Vis detaljer Under avtaledetaljer har du mulighet til å se detaljer om det registrerte kjøretøyet. Etter du har logget inn vil du ha mulighet til å velge mellom bedriftsprofilen eller din personlige profil.

Next

Logg inn med BankID

fjellinjen logg inn

Tilleggsavtale er en avtale man inngår i tillegg til sitt bomselskap. Bankene velger selv hvilken engangspassordløsning de ønsker å bruke. Avtalen er midlertidig sperret og vil gjenåpnes automatisk ved registrert innbetaling. De som henter brikke langs grensen eller bestiller brikke på skjemaet på mange språk på autopass. Har du flere avtaler kan du velge hvilke av disse den nye brikken skal legges inn hos.

Next

Logg inn i nettbanken med BankID

fjellinjen logg inn

Under fanen «Fakturaer» kan du se dine forskjellige fakturaer. Er en faktura betalt vil det stå «Faktura betalt» under fakturastatus. Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre. Under fanen «Kundeservice» har du mulighet til å se på «Ofte stilte spørsmål» hvor du ofte kan finne svar på det du lurer på. Det betyr at alle firmaer som har avtale med Vipps vil sende regninger dit. Neste steg er å velge om kjøretøyet skal ha egen faktura og avtale eller om den skal faktureres via din eksisterende avtale. Med en tilleggsavtale vil du få egen faktura fra det selskapet du tegner tilleggsavtale med.

Next