Gullkorn hamar. Gullkorn Ølbar, Hamar 2019-11-18

Ølfestivalen 2019

gullkorn hamar

Må nevne at eldste dugnadsarbeider er 79 år. Det ligger like mye håndverk og kunnskap bak dette som i en vin. Dette er en veldig dyr øl, men du kan ikke tenke prisen sammenlignet med pils. Denne gården ble pusset opp i år. Tappeanleggene ble startet opp, og øl fra Belgia, Spania og Drammen strømmet ut. Så ringer telefonen; - flyet fra Brussel er forsinket. Da kan du også kjøpe billett til fredag og lørdag,- evt festivalpass.

Next

Basarene Hamar restaurant og mikrobryggeri

gullkorn hamar

Dette er en lys Cream Ale, god lukt og smak. Og i går ble det akkurat som jeg hadde håpet på. Men det er også mange som har lyst til å utvide horisonten og synet på øl, sier Høines, som ønsker å bidra til å endre litt på det norske drikkemønsteret. Heldigvis er det slik at, om noe er godt, vil det ikke forsvinne, - eller bli ut. Du finner dom også på Spotify og YouTube. Og til slutt, en stor takk til alle dere som møtte opp, og skapte fantastisk god stemning. I kveld er Gullkorn åpent som vanlig, med mye skikkelig øl i kranene, - for damer og menn.

Next

Gullkorn Ølbar, Hamar

gullkorn hamar

Kvelden kan nytes inne i historiske lokaler som varsomt er pusset opp for å ivareta historien i den snart 120 år gamle bygningen. Feuillien Belgia , Klostergården Norge og Dougall´s Spania. Pris 5 retters smaksmeny — 749,- Pris 5 retters smaksmeny med ost- 810,- Vi anbefaler i tillegg vår vinpakke 5 glass tilpasset menyen til 645,- og vårt eget Talas øl utviklet i kjelleren på Basarbygningen. Vi ligger midt i det beste matfatet i Norge, og legger stor vekt på og bruke råvarer fra lokale bønder og det beste de har og by på. Jeg kan ikke skjønne hvor de har fått med seg at det var åpent. Der skal alt være klart med tappetårn, varm grill og livemusikk ved bandet Gone North. Vi foretrekker det autentiske og unike, der historien nærmest bokstavelig talt sitter i veggene, - framfor kulisser.

Next

Ølfestivalen 2019

gullkorn hamar

De sier de er fra Hamar, men noen bor i nabokommunen. Gullkorn ølbar i Hamar åpnet høsten 2015, og selger et stadig skiftende utvalg av spesialøl. Vi velger imidlertid å ha trua. Vi har forlengst mistet oversikten over alle de hundrevis av øl vi har hatt på tapp siden starten i 2015. Vårt svar, er at vi må ha trua på det som er vårt konsept, - det vi selv satte pris på og foretrakk framfor mye annet, da vi startet Gullkorn.

Next

Gullkorn Ølbar

gullkorn hamar

Her blir det høy faktor med gode gitarsoloer. Og at det nettopp er en ølbar som har funnet veien til Hamars eldste hus har vært av meget stor interesse, ifølge Høines. Kombineres det lokale, enkeltstående, autentiske og unike med stor fagkunnskap og spennende utvalg innenfor en nisje, så blir vi riktig glade. Kjedelig for dem og kjedelig for oss, sier vert Stein Rune Høines. Håper at dere besøker oss neste sommer også, — alltid den første helga i juni, torsdag 4. At vi har et så stort utvalg syntes folk var veldig morsomt, sier Høines.

Next

Gullkorn

gullkorn hamar

Løvlund er medlem av The British Guild of Beer Writers. På hans bryggeri eksperimenteres med alt fra bl. For det er håndverksøl som er i sentrum når Gullkorn Ølbar nå åpner kraner og flasker. Dette har vi imidlertid ikke hatt tid til ennå, da vi stadig jakter nye spennende øl, fra inn og utland. Vi serverer i høysesong en variert og spennende lunsjmeny inne i restauranten så vel som ute i vår bakhage på baksiden av bygget. Se mere info lengere ned på siden her. Med dette juleølslippet, er altså sesongen for alskens julebrygg i gang.

Next

Hamars første ølbar har åpnet

gullkorn hamar

I tillegg vet vi at kjeden med utgangspunkt i Lillestrøm, - Gulating, lenge har snust på muligheten for å starte opp en av sine puber i Hamar. Vi Talas om god mat og godt drikke. Dette bryggeriet drives av den tidligere kjøkkensjefen på den ikoniske restauranten Noma i København; Matt Orlando. I den nye delen har de blant annet fått en benkerekke fra gamle Hamar Teater hvor Stortinget var samlet i aprildagene i 1940. Fra å ha plass til rundt 60 gjester anslår Høines nå at man kan ta imot 100.

Next

Gullkorn Ølbar

gullkorn hamar

Utvider nå lokalene og går fra å ha rundt 60 sitteplasser til å få rundt 100 plasser. Det har vært ganske fornøyelig å følge øltrendene de siste årene. Vi kommer tilbake med mer info, men dette blir kanskje tidenes tap-takeover på Gullkorn!!! Først ut er våre venner Trysil Bryggeri Hei Jeremy og Ingvar. Men, nå har ølbaren fått utvidet sine lokaler i Røhnegården. Kontakt oss på: post beerfest. Han har i over 20 år skrevet faste ukentlige ølspalter, først i Hamar Arbeiderblad, og deretter i Østlendingen. Jikiun er mannen som framfor noen, var med å starte den norske håndverksøl-revolusjonen, tidlig på 2000-tallet etablerte Nøgne ø - Det Kompromissløse Bryggeri i 2002.

Next

Gullkorn Ølbar, Håkonsgate 15, Hamar (2019)

gullkorn hamar

Likevel fortsatte vi, med alvorlig bekymret mine, å rigge til tappeanlegg og grill i bakgården. Selvom starten av januar ikke er kjent som høysesong i utelivsbransjen, så er vi like fullt igang her på Gullkorn, og nye typer øl har allerede strømmet ut av tappekranene. Her blir det pop-up-party, med minst ett av de utenlanske bryggeriene som gjester festivalen mer info kommer. Vi nevner spesielt et par collab-prosjekter med legendene Espen Lothe og Mike Myrphy. Noen yderst få genuine ølsteder i Norge står riktignok på en eksklusiv liste, slik at de av og til blir forespurt om å ta inn noen fat av denne unike pilsen. I år blir det en Cream Ale som Geir Edvardsen har laget oppskriften til.

Next

Hamar Dagblad

gullkorn hamar

Derfor sier vi fortsatt: Velkommen til Hamars egen unike ølbar - Gullkorn! Det blir ikke forhåndssalg av billetter på nett. Vi ønsker dere en hyggelig og minnerik opplevelse. Tar vi feil, blir kanskje vi de neste som må si takk for oss, i Hamars hardt pressede utelivsbransje. Kanskje har du tenkt deg ut til et slikt sted i helga? Dessuten blir det feministpub fra kl. Kanskje et nyttårsforsett om å gå ut og hygge seg litt oftere, kunne være noe? Gjenglemtesaker blir tatt vare på. Stor interesse for ølbaren Det er mange som har allerede har registrert at Røhnegaarden har våknet til liv. Den luktet godt, har fin lys farge og har en veldig god smak.

Next