Hemnet hammarö. Bostadsrätter nära Karlstad. Nyproducerade radhus till salu, ställ dig i kö redan nu.

Startsida

Hemnet hammarö

Stenbänkskiva med bakomliggande vitt kakel. Huset värms upp med direktverkande el. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. I samma byggnad fast med separat ingång ligger ett förråd och teknikrum vattenanläggning. I det befintliga sovrummet finns en klädkammare, i det sovrummet finns fördraget vatten och avlopp för möjlighet till wc- och badrumsbyggnation.

Nächster

Bostadsrätter nära Karlstad. Nyproducerade radhus till salu, ställ dig i kö redan nu.

Hemnet hammarö

Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Via en grusad cykelväg tar du dig enkelt förbi Toverud och vidare till motionscentralen Kilenegården med bastu och gym. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Fastigheten har ett boningshus om två våningar där entreplan har ett stort vardagsrum med en centralt belägen eldstad och fönster åt tre väderstreck.

Nächster

Tymans väg 5, Hammarö

Hemnet hammarö

I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera. Du kan följa försäljningen lite längre ner på sidan där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Belägen i fint landskap med ängar och vatten där samtliga tomter på området ingår i en samfällighet som äger mark ner mot vattnet i väster där det även finns ett uthus idag. Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på. Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant.

Nächster

Mäklare i Karlstad

Hemnet hammarö

Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Gott om utrymme för soffmöblemang och matsalsbord. De närmaste dagarna får alla arbetsgivare i Hammarö kommun information om att de ska identifiera om de bedriver samhällsviktig verksamhet. Kommunikationer Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något. Oavsett om du letar efter en villa, en bostadsrätt eller ett radhus har vi något som passar dina önskemål och behov.

Nächster

Rud Holken 336, Hammarö

Hemnet hammarö

Sök då bland alla våra bostäder som just nu är ute till försäljning för att hitta ditt nya hem. Asfalterad infart på området där tomten ligger vid vändzon. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation. Varmt välkommen till lantliga idyllen Rud Holken och detta hus beläget endast 200 meter från Vänerns vatten. Inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola. Här kan du köpa bostäder i storlekarna på två till fyra rum och kök om mellan 66-91 kvadratmeter.

Nächster

Bostäder till salu

Hemnet hammarö

Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet. Byggnad Byggnadsår: 1999 Grundläggning: Platta på mark Stomme: Trä Bjälklag: Trä Fasad: Stående träpanel Tak: Betongpannor Fönster: 2-glas Ventilation: Självdrag Vatten och avlopp: Enskilt vatten vattenanalys finns , enskilt avlopp 3-kammarbrunn från 1995 Övrigt: Energideklaration utförs i samband med försäljning. Med bobutiker och mäklare utspridda i hela Sverige kan du hos oss dessutom enkelt söka efter och hitta bostäder i hela landet. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Totalt har vi 40 kvadratsmarta och flexibla bostäder till salu. Undersökningsplikt Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Bostäderna omges av klippor och glittrande vatten.

Nächster

Bostadsrätter nära Karlstad. Nyproducerade radhus till salu, ställ dig i kö redan nu.

Hemnet hammarö

Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Detta för att säkerställa att den personal som berörs får kännedom om vad det innebär och att de är garanterade barnomsorg även i en situation med stängda förskolor och skolor. Det är just därför många väljer att bosätta sig på Hammarö. Platsbyggd våningssäng vilken följer köpet. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Nächster

Sök bostad ⋆ Hemverket

Hemnet hammarö

Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. Här kan du se vilka fastigheter, villor, lägenheter och fritidshus vi har till salu i Sverige men också vad vi tidigare sålt i Sverige och på andra platser runt om i Sverige. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Vi kan gärna träffas i vår visningsbod där du har möjlighet att ta del av inredning och materialval m. På husets övervåning finns ett stort allrum som kan delas av till att bli ett extra sovrum samt ett allrum. Fastigheter till salu i Sverige Hemverket har haft villor, lägenheter, fritidshus till salu i Sverige till och från i många år. Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga.

Nächster