Hjemmelavet tunsalat. Tunsalat til madpakken 2019-11-19

Tunsalat til madpakken

hjemmelavet tunsalat

Venter spændt på indlæg om spisesteder, da vi ofte vender bilen mod Århus. Tunsalaten kan også sagtens bruges i en sandwich eller serveres sammen med pasta. Denne opskrift passer ret godt til 2 personer og så er der endda lidt i overskud, men det kommer jo også an på hvor meget brød du spiser til. Hæld vandet fra og skyl med koldt vand. Man skal skrue lidt ned for mængden af gær, og så er det vigtigt at de står koldt.

Next

Tunmousse

hjemmelavet tunsalat

Jeg har været så letsindig at invitere 15 gæster til frokost i anledning af min kommende fødselsdag. Men det fungere også vældigt fint at bruge samme gode dej til det hele, når det skal gå lidt tjept og der ikke er brød i fryseren. Hønsekød, champignoner, hvide asparges og bacon i en fed dressing af cremefraiche og mayonnaise. Tunsalat med lækkert naan brød Tunsalat er er altså bare en rigtig lækker spise, og som er virkelig hurtig at bikse sammen, hvis man lige står og ikke har fundet på noget spændende at lave til aftensmad. De sidste par uger har har jeg gjort det til en vane at have en koldhævet dej — både og kan fint bruges — i køleskabet.

Next

Hjemmelavet tunsalat med dåsetun opskrift

hjemmelavet tunsalat

Så vil jeg elske at høre om det! Så tænker jeg på de labre hønsesalater, som de laver på caféer og frokostrestauranter. Har du prøvet en af mine opskrifter? Vi laver ofte en ekstra end hvad vi skal have til aftensmaden så vupti er der både til madpakker og til en lækker omgang hjemmelavet hønsesalat. Skriv en kommentar nedenfor, eller tag groedgrisen eller grødgame på jeres billeder på instagram. Jeg havde dog ikke noget og nøjedes bare med salat. Serveres med det samme eller sætte på køl i en 1-2 timer.

Next

Tunsalat med rødløg og dild

hjemmelavet tunsalat

Det her er en simpel basis opskrift på sund tunsalat, men man kan også sagtens putte lidt chili i den eller frisk rød peberfrugt. Rør dressingen sammen i en skål. Dette er ikke retro udgaven med smør og husblas. Inspirationen til hverdags- og festmaden kom ofte fra Karolines Køkken, der med de husstandsomdelte kogebøger har lagt navn til mange klassikere, som f. Tunsalat: Det er en af de der virkelig nemme opskrifter, som ikke kræver så mange forskellige ingredienser for at blive god. Du kan med garanti finde en opskrift, som du vil synes om. En god måde at få lidt flere grøntsager i, og så mætter det også mere.

Next

Tunsalat til madpakken

hjemmelavet tunsalat

Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft og rør det godt sammen. Skyl salat og skær cherrytomater, rød peber og rødløg. Lidt citronsaft eller nogle dråber vineddikke gør det godt. Du kan altid tilsætte mere tun eller grøntsager og så har du mere, det kommer an på hvor mange i er og hvor sultne i er. Jeg er især ret vild med at inkorporere fisk i mine brunchanretninger, og med denne super lækre og billige tunsalat lyder kategoriens startskud! Kh Rikke Hej Rikke, Hvor hyggeligt! Rør nu hele molevitten sammen.

Next

Tunsalat opskrift

hjemmelavet tunsalat

Vi var i sommerhus da jeg lavede denne og som du kan se på min bedstemors fine skål ja det er en skål kun til så spiser vi meget i sommerhuset, som ligger lige ved stranden. Specielt gamle hvedesorter som ølandshvede, emmer, og en god fuldkornsmel i det hele taget osv er godt, for de er lidt længere om at suge væsken til sig og har godt af at udvikle sig langsomt. Hvis ærterne er fra frost skal de tøes op, og agurken skal skæres. Denne lille på tunsalat er den enten den perfekte eller perfekt til rugbrødet. Udover at være perfekt til frokost ledsaget af ristet rugbrød, er hjemmelavet tunsalat også helt ideelt at servere som komponent til en brunchanretning, f. Tunsalat smager skønt i en sandwich eller på et stykke rugbrød. Pak dem stramt ind i madpapir, og læg dem i en plastboks med låg.

Next

Tunsalat med rødløg og dild

hjemmelavet tunsalat

Denne tunmousse er fantastisk med hjemmebagt brød til. . Hånden på hjertet, så synes jeg stadig, at mine oprindelige opskrifter på , og er bedst — og de egner sig alle godt til frys og er gode i madpakkerne. Du kan følge med på Instagram lige. Men den kan også laves med skyr, hvis du gerne vil have proteinindholdet en smule op.

Next

Sund sandwich med hjemmelavet tunsalat

hjemmelavet tunsalat

Rengør champignon og skær dem i mindre stykker. He, det troede jeg da den var, men den har jeg så liggende som en kladde her ; Jeg får den da lige skrevet færdig og så kommer den på i morgen. Tip: Hvis du anretter tunsalaten fint i eksempelvis et glas med en citronskive eller -båd og serverer med en skive af , så kan du sagtens bruge anretningen som en forret til hverdag eller festlige lejligheder. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Jeg kom dog frem til, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvad jeg kalder den — smagen er der, og det er det vigtigste! Spørgsmålet er her ikke, hvad der er galt med denne, men snarere hvad der puttes i købeversionerne for at de bevarer den tykke konsistens. I 1980'erne var tunmousse et af de helt store hit på de danske middagsborde.

Next

Hjemmelavet tunsalat med dåsetun opskrift

hjemmelavet tunsalat

Faktisk har jeg altid kaldt tunsalat for tunmousse, men eftersom jeg også kaldt min mormors tunmousse med husblas for tunmousse, så følte jeg mig altså lidt nødsaget til at undersøge, hvordan man egentlig adskilte de to ting fra hinanden. Tunmousse er en af mine favoritter, når jeg har lyst til noget lækker uden det skal koste for meget. Tunsalat er én af de mayonnaisesalater du kan finde i dagligvarebutikkernes kølediske, men hvorfor købe til dyre penge, når du kan lave den selv meget billigere og bedre — og så tager det kun 10 minutter. Endnu bedre er selvfølgelig, at du laver din egen mayonnaise. Jeg går lidt og overvejer om jeg skal nævne virksomheden eller kæden. Dem kan du så enten skære i tern og blande i tunsalaten, skære dem i både og dekorere med dem, eller skære dem i skiver og komme dem ind i sandwichen sammen med tunsalaten. I stedet for smør, så er den lavet med creme fraiche.

Next

Tunsalat

hjemmelavet tunsalat

Man kan tilsætte en smule Dijonsennep lige i starten, så en man helt sikker på at den ikke skiller og at den bliver tyk. Pynt med skivede radiser, halverede cherrytomater og et par duske dild. Beskrivelse Den nemmeste opskrift på en lækker, nem og sund tunmousse salat. Læg dem i en gryde og fyld vand over. Pynt evt, med persille eller dild. Smag til med salt og peber. Hvis du deler dit billedet og tagger mig, deler jeg gerne dit billede på min story.

Next