Hvordan lage dusk til lue. Gråbekka`s Hobbyblogg: Påskepynt å lage med barna 2019-11-18

Hvordan lage en dusk på en strikket lue

hvordan lage dusk til lue

Strikk ei omgang rett uten felling. Dusker er fine detaljer på hjemmelagde ting, enten det er til en lue, vottesnorer, gavepynt, smykker, nøkkelringer eller annet. Gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du synes om innholdet i bloggen. Dette for å få en god passform opp til fingrene. De er lette å lage, og kan brukes både som ball og pynt.

Next

Hvordan lage en dusk på en strikket lue

hvordan lage dusk til lue

Vi har sammensatt et unikt utvalg pompom makers, som vi varmt kan anbefale deg å investere i. Ingen tråder blir festet på noe vis, annet enn at jeg surrer tråden litt på skrå over enden av garnet, for å hindre at den sklir unna. Del gjerne oppskriftene våre, så lenge du husker å lenke tilbake til oss. Great location, welcoming staff, but could do with some serious renovation. Her er iallfall ei fornøyd jente på vei til skolen med ny lue. Man kan ha fine samtaler med barna underveis som feks.

Next

Lue med dusk oppskrift

hvordan lage dusk til lue

Finn endene på garnnøstene du vil bruke, du trenger ikke å kutte av trådene. Ikke klipp av trådene intill knuten, men la dem henge ned til senere. Takk: Bare å lage selv: Storkoste meg, mens jeg holdt på. Legg opp 72, 80 84, 88 masker med dobbel tråd babyull på rundpinne 4. Her får du oppskrift på en deilig lue strikket i Andes. Resultatet blir da noe ala dette: Les mer i boka vår Skinn og lær 2019! Strikk ei omgang rett uten felling.

Next

Lue med dusk oppskrift

hvordan lage dusk til lue

Dusk lager du slik: Klipp ut en pappskive med to sirkler med hull i midten og surr tråden rundt helt til du ikke får plass til me tråd. Disse instruksjonene tillate deg å gjøre en kort tid i det hele tatt, så les videre. How to make Pom Poms with a Fork- hvordan lage dusk Synes du det er mye styr lage dusker? Η υποστήριξη μετά την πώληση και οι εγγυήσεις των προϊόντων αυτών παρέχονται από την ίδια εταιρεία μέσα από το site www. Vreng luen og bruk de lange trådene til å sy sammen luen i toppen. Jeg vet det er litt tidlig å tenke på luer, men det skader jo ikke å. Noen er lettere end andre.

Next

Majas duskelue (oppskrift)

hvordan lage dusk til lue

Har noen en grei forklaring p hvordan lage en snn topplue dusk til lua. Fjeldrose- lue med dusk — garnpakke. Lag deg en tovet sekk i ull med skinnreimer, et bokmerke av et gammelt belte, et handlenett av et skinnskjørt du fant igjen på loftet eller en lommebok av en for lengst kassert skinnjakke. Heretter skal sidene skjæres eller klippes opp og sirklene kan langsomt skilles fra hverandre til det er mulig å binde en tråd rundt midten på dusken. Du kan tilpasse din hjemmelagde dusk etter årstidens farger til dine egne preferanser eller til et bestemt plagg. Hvis hullet i midten blir for stort ifht bredden som er igjen på pappmalen kan også dusken bli avlang, og ikke rund, i formen sin.

Next

Hvordan lage en dusk på en strikket lue

hvordan lage dusk til lue

Bytt til rundpinne nummer 7 og ny farge og strikk glattstrikking videre, første omgang legger du ut 10 masker til 78 masker. Når du har klippet hele veien rundt, tar du løkken du allerede har laget og kiler mellom de to pappmalene, og strammer til ved å trekke i den ene snoren. Strikk ei omgang rett uten felling. Σχετικά προϊόντα Βαθμολογία email Σχόλιο Τα σχόλια σε greeklish ριζοχαρτο α4 για εκτυπωση δεν θα γίνονται δεκτά Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site. Strikke strikke Instagram photos Websta Webstagram strikke strikke Instagram photos Use Instagram online. Lua er strikket på en kveld, så dette er kanskje et julegavetips? De er veldig lette å lage, men tar mye lenger tid enn vanlige dusker. Alt garn kan brukes, enten det er bomull, lin, bambus eller ull.

Next

Hvordan lage en pompong laget av garn på en lue?

hvordan lage dusk til lue

Ta de to frie endene av halen og pakk det rundt dusken om en tomme under toppen av samles. Η εταιρεία έχει μια ιστορία από το 1958 και μια παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Jeg søkte på nettet og fant denne siden: og ble inspirert. Strikk ei omgang rett uten felling. Eller hva med en skinnjournal til den kreative, en kurv til strikketøyet eller vesker og nøkkelringer i ulike størrelser og versjoner.

Next

Majas duskelue (oppskrift)

hvordan lage dusk til lue

Ωστόσο, το δέρμα των μικρών είναι λεπτότερο και λεπτότερο, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να προστατεύεται πάντα με συγκεκριμένα ηλιακά προϊόντα. Her finner du alt du trenger vite om medlemsforsikringene Forsikringer 2011 Innhold Obligatoriske forsikringer 3 Livs- og. I helga har jeg vært på en liten tur til Hafjell, og fått med meg siste rest av snøen i alpinbakken. Dersom du har et lite hull, blir trådene i dusken lange og spredte. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken.

Next

Gråbekka`s Hobbyblogg: Påskepynt å lage med barna

hvordan lage dusk til lue

Interessert i å kombinere strikking og hekling med skinn og lær? Her der du at det er litt ujevnheter i klippinga etter blyantmerkinga, og ifht hverandre, men små ujevnheter vil ikke ha noe å si for det ferdige resultatet. Min måte å lage dusker på følger under. Dette er en kreativ prosess som barna med fordel kan ta delta i. En dusk er ferdig til å festes på lua! Men jeg vil anbefale og prøve litt først selv. Pictures of the yarn I've used is further down on this page.

Next