Ik opisto. Opintosihteerikurssi 2019-11-20

Buenos dias! ‚ÄĒ IK

ik opisto

Tangerissa ekana iltana meidän ''missiomme'' oli oikeastaan kierrellä rannalla ja kaduilla jutellen ihmisten kanssa. Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on? Viikonloppukurssille osallistuva voi tiedustella yöpaikkaa etukäteen kampuksen vastaavalta opettajalta. Luulen, että suurimmalle osalle meistä traktaatin antaminen tai hengellisen keskustelun aloittaminen ei tuota enää yhtä paljon sydämentykytyksiä kuin aiemmin, sillä rohkeus lisääntyi sitä enemmän, mitä useammin lähdimme evankelioimaan. Alkuun pelkäsin, että siellä on liian köykästä, mutta toisin kävi: hengellinen ravinto ja monipuolinen liikunta sekä yhdessäolo on ollut erittäin kattavaa ja mukavaa. Mikä on ollut parasta tässä syksyssä? Hintaan sisältyy sauna yleisillä vuoroilla Isossa Rantasaunassa.

Next

Tapahtumat ‚ÄĒ IK Palvelut

ik opisto

Viikonloppukursseilla summeri on toiminnassa viimeistään puoli tuntia ennen kurssin alkua. Followiin lähteminen oli paras valinta omaan elämään. Huomioi, että opiston ulko-ovi on pääsääntöisesti lukossa. Aktiomme kesti neljä viikkoa, joista ensimmäisen viikon vietimme siis pohjois-Espanjan Sabinanigossa, ja kolme viikkoa etelässä Fuengirolassa. Kuka olet ja mistä tulet? Tulevaisuuden haaveeni on olla ihmisten vierelläkulkijana, rakastaa ja saada asioita tapahtumaan.

Next

Telluskonferenssi

ik opisto

Our camping services include kitchen facilities, campfire places, showers and toilets, naturally saunas for men and women because the Finnish experience simply requires it , swimming possibilities on the shores of the beautiful Lake Pohjoisjärvi, Restaurant Iso Pata, SiCafé with reception services and plenty of space for all sorts of recreational activities - e. Ehkä suurin juttu minkä tajusin oli, että Jumala, joka on luonut koko universumin, rakastaa mua ja on kutsunut mut. Kypsä kristitty ymmärtää erilaisia persoonallisuuksia ja on avoin pohtimaan erilaisia mielipiteitä. Emme vielä tiedä minne, mutta Eurooppaan tämä tyttökolmikko Lotta, Hepe ja minä lähtee!! Mulle itselleni eniten mieleen jäänein kohtaaminen oli super herttaisen muslimitytön kanssa, jonka kanssa saimme jutella todella pitkään siitä, mihin hän uskoo ja mihin me uskomme. Kurssi on suunnattu ammattiosastojen ja seuturyhmien opintosihteereille sekä opintotoiminnan järjestämisestä kiinnostuneille, toiminnassa mukana oleville jäsenille.

Next

ENGLISH ‚ÄĒ IK Palvelut

ik opisto

Pieniä mutkia tuli matkaan heti alussa, kun laiva, jolla meidän piti mennä, peruttiin. The large windows offer a beautiful view over the fields all the way to the lake. Mielestäni meidän ei kannata kulkea ajattelemattomasti, vaan pitää osata käyttää järkeä ja rukoiltava viisautta toimiin. Kaiken kokemansa tajuaa varmaan vasta ajan myötä. Mikä on ollut parasta tässä syksyssä? Toisena päivänä ennen laivan lähtöä kävimme basaarissa kiertelemässä kojuja ja harjoittelemassa tinkimistä missä osa menestyi paremmin, osa huonommin. Molemmissa opetuslapseuskouluissa yhteisiä hetkiä ryhmän kanssa syntyy niin opiskelun, urheilun, ylistyksen kuin hauskanpidonkin äärellä. Myös nuoret ovat lähellä sydäntäni, enhän muuten olisi hakeutunutkaan Follow:iin nuorten keskelle.

Next

Buenos dias! ‚ÄĒ IK

ik opisto

Kotimaassa olen aloitellut toimimalla sielunhoitajana, ja jatkan Ik-opistossa tammikuussa Tesiko-linjalla sielunhoito-opintojani. Mielenkiintoista ja virkistävän erilaista on ollut. Olen Heljä useimmten kutsutaan Hepeksi ja tulen pienestä tuppukylästä nimeltä Tervo. Herra, sinä olet minut tutkinut ja sinä tunnet minut. Tällä hetkellä suunnitelmat ovat vielä auki, mutta haaveina ainakin elämän perusasioita kuten vaimo, mielekäs työ ja tilat autoharrastusta varten jos autoharrastus nyt on perusasia. Majoittuminen omilla tyynyillä, peitoilla ja lakanoilla.

Next

ENGLISH ‚ÄĒ IK Palvelut

ik opisto

Oma todistukseni seurakunnassa ja sen saama palaute ja puhujakutsu Espanjaan kesällä. Oli myös hauska oppia hieman espanjankieltä ja muutamia lauluja. Kuka olet ja mistä tulet? Myös busseilla 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on? Ilmaista paikoitustilaa Pulttitiellä on reilusti iltaisin ja viikonloppuisin. En pysty sanomaan parhainta asiaa, mutta kärkipäässä on Jumala kanssa syvän suhteen rakentuminen sekä rakkaat ystävät ympärillä.

Next

Telluskonferenssi

ik opisto

Lähin metroasema on Siilitiellä katso suorin kävelyreitti Siilitien asemalta opistolle. Miltä Followssa opiskeleminen on sinusta tuntunut? Ja vain kerran aktion aikana sain hyvää kahvia! Syntynyt ja koulut olen käynyt Satakunnassa ja kotiseurakunta on Mikkelissä. Jos saavut tätä aikaisemmin, tiedota vastaavaa opettajaa. Tulevaisuuden haaveena on kulkea just sinne minne Jumala haluaa minua johdattaa. Huokeita hotellihuoneita Helsingin alueelta kannattaa selata hakupalveluista kuten tai.

Next

Tapahtumat ‚ÄĒ IK Palvelut

ik opisto

Osa meistä vaihtoi yhteystietoja uusien ystäviensä kanssa, ja jatkavat sitä kautta evakeliumin eteenpäin viemistä espanjalaisten, ja myös marokkolaisten, keskuuteen. Rakkaus Jumalaan näkyy aina myös rakkautena lähimmäisiin. Olen Ulla Marttila ja olen Mikkelin tyttöjä. Majoitus maksetaan verkkokauppaan varauksen yhteydessä. Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on? Vahvistat opintosihteerin perusosaamista: Opit ohjaamaan osastosi jäseniä koulutuksiin lisäämään työmarkkina-arvoaan tai parantamaan edunvalvonta- ja työelämätaitojaan.

Next

Hola hola! ‚ÄĒ IK

ik opisto

Polkuni ja maakuusijani sin√§ olet vaaksallani mitannut, kaikki minun tieni ovat sinulle tutut. Opit suunnittelemaan ammattiosastosi koulutusta vuositasolla ja my√∂s itse j√§rjest√§m√§√§n onnistuneen koulutustilaisuuden markkinoinnista arviointiin. Fida Internationalin yhteydess√§ sijaitsevalla Helsingin kampuksella p√§ivitt√§inen l√§hiopiskelu tapahtuu p√§√§asiassa kello 8:00‚ÄĒ13:00 v√§lill√§. Yll√§tyin siit√§, miten hyv√§√§ ja taidollista opetusta olen saanut. Miten levitt√§√§ evankeliumia maassa, jossa ei ole uskonnonvapautta? T√§h√§n tarvitaan Pyh√§n Hengen muuttavaa ty√∂t√§ uskovan syd√§mess√§ ett√§ syv√§llist√§ k√§sityst√§ kristillisest√§ maailmankuvasta.

Next