Jan gunnar skal vi danse. Dødt løp før Skal vi danse 2019-11-18

Jan Gunnar og Rikke fra «Skal vi danse»

jan gunnar skal vi danse

Vi kunne ikke gjort det noe bedre, sa Jan Gunnar Solli til etter finalen. Jeg viste at jeg var en finalist verdig. Med Anette er alt mulig. Hun er kjæreste med Kasper Kristoffersen. At det er en romanse i bildet, avkrefter hun like så greit: - Det er jo ikke det, sier hun lattermildt. Personligheten hennes ble visket sakte, men sikkert bort. Se mer i videoen øverst i artikkelen! Familien Solli får deretter beskjed om at det dessverre ikke er så mye legene kan gjøre.

Next

Jan Gunnar Solli

jan gunnar skal vi danse

Etter tredje og siste danserunde, der showdans sto på programmet, hadde Solli totalt fått inn 120 poeng, fem mer enn Nilsson. Se alle kveldens danser nederst i saken. Etter opptrening og rehabilitering på Sunnaas ble Mette bedre, og kom seg omsider tilbake til hverdagen igjen - før det igjen gikk galt. Da Se og Hør møtte dem onsdag, tok danseparet endelig bladet fra munnen om romanseryktene - som har florert i lengre tid. Det er skamgrensa mi i år. Og vi har klart å ta vare på det, sier Jan Gunnar.

Next

Einar Nilsson (54) vant Skal vi danse

jan gunnar skal vi danse

Kreften hadde spredt seg til hjernen, og nok en gang blir Mette lagt inn på Rikshospitalet. Det er lørdag duket for semifinale i «Skal vi danse» og Jan Gunnar Solli, Einar Nilsson og Martine Lunde har svingt seg på parketten. Det handler nok litt om at vi får skryt av dommerne og at de sier at vi er gode partnere og andre seriøse ting, sier den tidligere fotballproffen Jan Gunnar Solli. Et innlegg delt av rikkeluund Sep. Rikke Lund, som er fersk i Skal vi danse-sirkuset dette året, sier at hun har fått en del oppmerksomhet i det siste, men at hun ikke tenker særlig mye over det. Frank Løke 38 , tidligere håndballspiller og Farmen Kjendis-deltager Frank er singel og to barn fra et tidligere ekteskap. Da tenker kanskje folk at vi ikke trenger stemmene.

Next

Håper å slå kjæresten i Skal vi danse

jan gunnar skal vi danse

Debutant Rikke Lund var med i sin første sesong av Skal vi danse. Årets deltakere består av blant annet idrettsstjerner, realitydeltagere, programledere og et kjærestepar! Dette er prikken over i-en, ropte han i ekstase. Denne uken skal de danse Cha-cha-cha, og vil gjøre alt for å ikke havne på bunnen av lista igjen. Da tenkte jeg at «dette er jeg for gammel til», men det synes jeg ikke nå. Jan Gunnar og dansepartneren Rikke Lund 23 danset til «Time of my life», sangen fra filmen «Dirty Dancing», som Jan Gunnars søster var svært glad i. Dette er en herlig dansegjeng, og jeg føler meg beæret som får være en del av det hele. Vi har blitt venner for livet.

Next

Einar Nilsson (54) vant Skal vi danse

jan gunnar skal vi danse

Lørdag er det også kjent at Løke ikke inviteres tilbake i finalen. Jeg føler meg faktisk sprekere enn tidligere. Dette ble desto viktigere for ham da søsteren gikk bort. Einar Nilsson og Anette Stokke er direkte videre til finalen, mens Jan Gunnar Solli og Martine Lunde møttes i duell. Dorthe Skappel 55 , programleder i «God kveld Norge» Dorthe er gift med Jon Skappel og har døtrene Maria og Marthe. Han er gift med Anders Riiber.

Next

Skal Vi Danse, Jan Gunnar Solli

jan gunnar skal vi danse

Ellers danser jeg på utesteder, sier Aleksander som nå skal konkurrere mot kjæresten Martine. Reporter: Julie Solberg Video: Vilde Holta Røssland - Ja, helt klart men det var jeg jo ganske mentalt forberedt på at det kom til å bli. Hun er sikker på at flere av de andre deltakerne blir store trusler på dansegulvet. Tierne haglet i kveldens Skal vi danse-finale, der Jan Gunnar Solli 37 fikk 120 poeng, mens Einar Nilsson 54 fikk 115 poeng. Vi gratulerer Einar med seieren i Skal vi danse. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme så langt, sier hun, og takker dansepartneren, Fredric Brunberg.

Next

Einar Nilsson (54) vant Skal vi danse

jan gunnar skal vi danse

Han avsluttet nemlig med en dans full av pyroeffekter — og det luktet svidd i studioet i Nydalen til de sene nattetimer. Temperaturmåling av grasrota Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota og gir tradisjonelt sett en god indikasjon på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. Mette får behandlingen hun trenger, hun starter å produsere nye, friske celler og immunforsvaret bygger seg opp. Så dette øyeblikket er noe jeg er veldig stolt av, sier han. Einar Nilsson og Anette Stokke fulgte hakk i hæl lørdag med 75 poeng etter sine første to danser i finalen.

Next

Telemarksavisa

jan gunnar skal vi danse

Jan Gunnar Solli danset seg til finale med å vinne hele fem dansedueller, noe som er rekord i norske Skal vi danse. Det er veldig viktig for meg å slå Jan Gunnar Solli. Hadde dere tro på at dere kunne gå til topps? Tusen hjertelig til alle som har stemt på oss. Vi håper at folk husker å stemme på oss fremover, gitt at de liker det de ser, sier Solli ydmykt. Vendepunktet I 2009 døde Mette, 39 år gammel. Foto: Privat Etter en rutinekontroll oppdaget legene at kreften var tilbake.

Next