Kan du twerke. Bedre end twerk dronning? 2019-11-19

At twerke er et af mange nye danske ord

kan du twerke

Men lad os først slå fast, hvad twerking egentlig er. Twerking Butt sexlegetøjet finder man hos Sinful under kategorien. Men da det blev klart, hvem der havde vundet, valgte den franske musiker og dj Martin Solveig at spørge nordmanden, om hun kunne ryste med røven. Jeg har vært en del av idrettsverdenen hele livet mitt, og omfanget av sexisme er helt uvirkelig. Det er sådan en generel ting i damesport.

Next

Første test: Den største Mercedes

kan du twerke

Vi er ret imponerede over de seje kvinder, som har evne til at ryste ballerne i en unik dans. Helt sikkert en dårlig en, og jeg vil undskylde til dem, jeg måtte have såret. Headsettet er en virtual reality brille, så mens du afspiller dit yndlingsnummer - eller et af de 3 videoklip, der følger med. Men jeg synes ikke, jeg personligt har oplevet mange fordomme,« siger Mie Højlund. »Jeg synes, det er trist, det er det, der bliver lagt fokus på. Alligevel undrer vi os en smule. »Jeg tror, den eneste måde at håndtere det er at ignorere det og ikke tage det ind.

Next

Kæmpe skandale ved Ballon d'Or: 'Kan du twerke?'

kan du twerke

Ballon d'Or skulle for første gang i historien uddeles til en kvindelig atlet, men i stedet for at blive et fremskridt for ligestillingen inden for sporten, leverede det musikalske indslag i form af franske Martin Solveig et selvmål af en anden verden. Til bildet skriver han: - Ok, du reddet Frankrike og sånt. Når først vi er i fart, skifter gearkassen blødt. Efterfølgende lagde han også et billede op, hvor han forklarer, at han har talt med Hegerberg, og hun skulle efter hans udsagn forstå, at han lavede en joke. Det skulle have været en festdag, hvor den første kvinde skulle hædres med en Ballon d'Or, men i stedet bliver showet nu husket for en særdeles kontroversiel replik til den kvindelige vinder, norske Ada Hegerberg. Mitt poeng var: Jeg ber ikke kvinner om å twerke, men jeg inviterte til å danse til en Sinatra-sang.

Next

Efter 'twerk

kan du twerke

Du kan også finde masser af inspiration hos den seje, danske , som oser af både selvtillid, seje moves og feminisme. Den ligner rent faktisk også! Hun blev spurgt, om hun ville ryste røven efter den største kåring i sit liv. Den absolutte rival er naturligvis. Og husk så ikke at miste modet, hvis hele twerk-projektet ikke lykkes for dig i første omgang. Og husk så også at sætte din allerbedste playliste på — det gør altså det hele lidt sjovere. «Twerke»-debatten ser imidlertid ikke ut til å ende der.

Next

Kæmpe skandale ved Ballon d'Or: 'Kan du twerke?'

kan du twerke

En kommentar, der stjal store dele af opmærksomheden både under og efter showet. Ikke fordi landsholdsspillerne selv har fået spørgsmålet. Det er jo helt fair. Den første kvindelige Ballon d'Or nogensinde, som har stået og takket for dette store skridt for sporten, og så står der kraftedeme en eller anden kæmpe hat af en dj og beder hende om at twerke. Det er SÅ absurd, at det trodser enhver beskrivelse.

Next

Skandale ved Ballon d'Or: Kan du twerke?

kan du twerke

Sådan fungerer læselisten Udvælg de artikler, der interesserer dig, og opbyg din egen læseliste. Og så kan du også finde inspiration til vilde twerkmoves i videoerne længere nede i artiklen. Faktisk gad vi godt selv at kunne imponere med en omgang twerking på dansegulvet — og nu har vi altså sat os for at lære det. Hvorfor gå efter en hel sexdukke, hvis ens fokus alligevel kun er på dukkens vagina og anus? Sådan lærer du at twerke Inden du kaster dig ud i twerking, er det vigtigt at pointere, at det faktisk slet ikke handler om størrelsen på din numse, men om måden du bevæger den nederste del af din ryg på. «Twerke»-kommentaren, med de påfølgende støtteerklæringene, har gjort at også internasjonale medier har omtalt saken. Læs om hvorfor i et kommende nummer af Bil Magasinet. Hvis man ser på hele sekvensen, hvor vi, Ada og jeg, ender med at danse til Frank Sinatra.

Next

Lagt for had efter Ballon d'Or

kan du twerke

Men ved eksempelvis trepunktsvendinger, mærkes den sædvanlige Mercedes-forsinkelse når vi skifter mellem fremadgående og bakgear. Frem til og med søndag 27. Og nu er det så engelsk, fortsætter han. Sådan tænker, fantaserer og agerer flere mænd, der er til såkaldt realistiske og bollevenlige sexlegetøjsnumser — herunder en ægte og meget penetrations-venlig. Spilleren, der ikke længere optræder på Norges landshold, vandt foran blandt andre danske Pernille Harder, der blev nummer to efter en meget tæt afgørelse.

Next

Sådan lærer du at ’twerke’

kan du twerke

Hvis du er vild med en rystende røv, kan du indsætte din smartphone i det medfølgende headset, vælge dit favoritnummer og få numsen til at twerke til det, mens du nyder de sensuelle bevægelser. Så har du altid et sted at starte, når du har tid til at læse. Hegerberg har tre sæsoner i træk vundet Champions League med den franske storklub. Selvfølgelig ville jeg ikke støde nogen. Selv nåede bagmanden ikke at opfatte, at han havde bevæget sig ud på dybt vand. Men som for langt de fleste mænd, der er til frække kvinder, er lige så indbydende at gå i krig med. »Det eneste vi kan gøre er at svare imod og tage et standpunkt og sige, det vil man ikke være med til.

Next

Twerk

kan du twerke

Forestil dig først Mercedes Benz S-Klasse. Så henvender vi os til dem, der gør. Med sine blot 21 år er der mange år tilbage på sportsscenen, hvor kommentarer som den, Ada Hegerberg fik, måske kan komme. At man ikke skal finde sig i hvad som helst, er en holdning, Trine Østergaard deler. Endnu flere vilde twerkmoves Har du fået blod på tanden? Alle kan lære det, men det er nok især os kvinder, som gerne vil lære at danse med ballerne. »Jeg synes personligt, det er lidt ærgerligt, når det er så stort et øjeblik for hende, og det er første gang, den kåring er der for kvinder, red. Kvinden på billedet twerker - laver en dans, hvor numsen indgår som en vigtig kropsdel.

Next

Lagt for had efter Ballon d'Or

kan du twerke

Vi opfinder selv ordene Jørn Lund, formand for Dansk Sprognævn, har gennem en lang årrække forsket i dansk sprogudvikling. Stammer fra engelsk En del af de 1. Det er især op til slutrunder, at fordomme og episoder blusser op, føler hun. Men det er faktisk ikke noget nyt, at det danske sprog bliver influeret af andre sprog, siger Henrik Lorentzen. Mie Højlund i midten har ikke oplevet fordomme men mener, det er vigtigt at ignorere dumme kommentarer.

Next