Karl skomager. Kristian Mantzius 2019-11-18

En konflikt. Et drab. Et lig. Og hvad gør man så?

karl skomager

Den begyndte en søndag i september syd for Køge i 1999 i øsregnvejr. Nogle gange har gerningsmanden måske fejlbedømt gravens størrelse og har været nødt til at træde på liget for at få vedkommende ned i hullet. Sagen udspillede sig for mange år siden i Viborg. Men hvis det er gjort rigtig godt flere meter nede med sten, grus og jord på, så dukker det ikke op. På sigt skal Fenger lære at finde spor efter gerningsmænd. David Wilson har forsket i vold, organiseret kriminalitet og drab i over 20 år. Moving to Rangers spelled the end of Hansen's national team career, as the did not allow professionals to play for the national team until 1971.

Next

Podcast: Kom helt tæt på drabet på Karl Skomager

karl skomager

»For når det gælder bortskaffede lig, er der jo mørketal. He spent four months in prison and in a German in. Når man tænker på dette og mange andre ligeså makabre hændelser i Karl-Skomagersagen falder fantasi og virkelighed ligesom sammen. I et sommerhus, han havde lejet, fandt politiet blodspor mellem gulvbrædderne, og senere blev Markil Gregersen bedt om at undersøge et campingsæt, som Stumpe havde ejet, der bestod af økse, spade og sav. Det kan ikke gøre det med en kniv alene. En dygtig efterforsker fra Rejseholdet gik en tur i området og fik øje på en mergelgrav.

Next

Karl

karl skomager

He was therefore brought up in the home of Juliane Jhøllestrup, his father's maternal aunt, who was wealthy and had become a widow. Efter 12 års uvished blev resterne af Karl Skomagers skellet fundet under sommerhusets terrasse. Derfor har min kollega Mikael Andersen og jeg lavet den her podcast-serie i tre episoder, hvor du kommer helt tæt på drabet på Karl Skomager og nogle af sagens helt afgørende personer. Partering er dog med Markil Gregersens ord »umådeligt svært«. Hvis vi andre står med et dødt menneske, ringer vi til politiet eller bedemanden, men den mulighed har forbryderen ikke,« siger Bent Isager-Nielsen Forsøger gerningsmanden at skaffe sig af med liget, fortæller det meget om hans karakter: »Det er typisk dominerende og beslutsomme mænd, som har overskud og overblik, og som handler ud fra en særlig, praktisk logik,« siger Bent Isager-Nielsen. Antropologen fastslog, at kvinden havde været omkring 30 år og var opvokset enten i Iran, Irak eller Tyrkiet. He is buried in the , in Copenhagen.

Next

The Old Mill on Mols

karl skomager

Han laver øvelser sammen med faggrupper uden for politiet og forsøger at formulere nogle nationale retningslinjer for proceduren omkring blandt andet nedgravede lig. De kunstige tænder Ud over Morten L. Da han vendte hjem til Danmark erhvervede han efter to års sine og spillede igen for sin gamle klub frem til 1928. Sandalerne var også en af de ting, der blev brugt til at identificere liget. De fik hver 12 års fængsel.

Next

The Old Mill on Mols

karl skomager

Professor i retsmedicin Markil Gregersen var en af de første på findestedet. Men forskeren understreger, at hans tal alene dækker opdagede drab. Herhjemme har der været enkelte sager — blandt andet blev Peter Lundin i 2001 idømt livstid for drabet på sin kæreste og hendes to sønner, selv om man aldrig fandt deres lig. En metode han brugte første gang under sagen om Karl Skomager. Samme år scorede han sit tredje og sidste landskampsmål, da Danmark slog 4-0. Som eksempelvis i 1969, hvor man skulle grave en grøft i nærheden af en campingplads og fandt liget af en kvinde og hendes barn.

Next

Karl Skomager lå død under sin egen terrasse i 12 år

karl skomager

Han kan i detaljer fortælle om dødsårsag og identifikation. . »Særligt når det er et menneske, er det meget ubehageligt for en hund,« siger han. For et dødt menneske er svært at håndtere, forklarer Markil Gregersen. Jeg kunne se, det var en kvinde.

Next

Dokumentar: Drabet på Karl Skomager

karl skomager

Han er i dag pensioneret, men var en ung kriminalbetjent i midten af 70'erne, hvor sagen tog sin begyndelse. As a manager, he managed a number of Danish teams and won the Danish championship with. Op til fem timer efter døden kan man folde et lig sammen, men derefter bliver det stadigt sværere. Ingen havde haft mistanke til ham. Det var også ham, der lynede tasken op på Retsmedicinsk Institut og afslørede fem sorte plastiksække snøret med brun bastsnor.

Next

En konflikt. Et drab. Et lig. Og hvad gør man så?

karl skomager

Mordere, som længe går under politiets radar, har dels typisk adgang til et transportmiddel, så de kan flytte liget, men har også ganske ofte et erhverv, der letter bortskaffelsen, påpeger han. Markil Gregersen viser et billede af værktøjssamlingen: »Spørgsmålet var, om han kunne have foretaget parteringen med instrumenterne, og vi lavede flere forsøg på blandt andet griseknogler for at konkludere, hvordan vi mente, det var foregået,« siger Markil Gregersen, der senere var i Tyskland og vidne i sagen. Scanpix - Morten Wagner hæftede sig ved flere ting i politirapporten, der fik ham til at tvivle på, at Karl Skomager var forsvundet frivilligt. Sommerhuset, som var det sidste sted, den forsvundne var blevet set. Hans professionelle karriere her blev imidlertid kort.

Next

Carl Hansen

karl skomager

Han fik også et godt forhold til Petra Jensen, der fortalte ham, at der var mange ting, som hun ikke forstod omkring sin mands forsvinden. Sammen med en bekendt havde han slæbt liget ind i en kassevogn og var kørt sydpå. Og man træner med ægte narkotika, blod og sæd. »Han nægtede til det sidste,« siger Markil Gregersen. Jeg tænkte, 'Det her kan ikke passe - han må være blevet slået ihjel'.

Next