Kinesisk nytår. Helligdage Kina 2019 2019-11-18

De tolv kinesiske dyretegn eller stjernetegn

kinesisk nytår

Traditionen tro forærer forældre røde konvolutter til deres børn med pengegaver i. I Nordkina spiser de traditionelt dumplings, mens kineserne i syd spiser klistrede riskager. Ud fra dette kan du blive klogere på dig selv både som person og som den gruppe du er en del af, hvad enten det er som medarbejder, leder, partner eller familie og venner. De er hjælpsomme og trofaste og vil hellere lide tab, end at skabe problemer for andre, og de går aldrig på kompromis med deres hjerter — og slet ikke for at gøre noget umoralsk. Truppens kunstneriske arbejde forbinder derfor traditionel kinesisk artisteri og kunst med elementer fra den lokale Jilin kultur. Rotter er gode til at observere og er dermed dygtige til at udlede meget om andre mennesker og fra situationer. Arrangementet er en del af Kinesiske Dage Sønderborg.

Next

Westernlake

kinesisk nytår

Og lad mig advare dig: Der er mange måder, du kan gøre dette på. . Teambuilding, samt involvering af venner, familie og kolleger, bør indgå i planerne, da grisen er et socialt dyr. Det infaller i samband med under perioden 21 januari till 20 februari. Hesten er hurtig, stærk, spirituel dyr, der er vanskelige at tæmme, med vilde hjerter, som vil give dem mulighed for at forfølge et spændende liv.

Next

Kinesiskt nyår

kinesisk nytår

For eksempel hvis man er født i Oksens år og det indeværende år er Slangens år, vil det være godt for ens held, da Oksen er en god kombination med Slangen, men også med Hanen samt Rotten. Betydning: Accepter venligst mine bedste ønsker om et godt nytår til dig og din familie! Her skifter året, og de kinesiske stjernetegn, fra grisens til rottens år. I timen op til midnat til det kinesiske nytår affyres mere fyrværkeri end nogen anden time og end noget andet sted i verden. Fejringen af kinesisk nytår, der også er kendt som månenytår eller forårsfestival, varer i 15 dage. Du vil iklæde dig rødt undertøj, poppe champagnepropperne, og vi vil, som traditionen foreskriver det, udveksle hilsner for det nye år. Da Kinas produktion går mere eller mindre i stå, aflyser flere rederier, luftfragtsselskaber og baneoperatører mange af deres afgange under festlighederne og i en periode efter det kinesiske nytår. Til forskel fra vores nytår, så skifter datoerne for det kinesiske nytår fra år til år.

Next

[Dansk] Overwatch Lootbox Unboxing #04: KINESISK NYTÃ…R! (41 Loot Boxes)

kinesisk nytår

Heste elsker at være i store forsamlinger og deltager gerne i alle slags sociale arrangementer. Det er mest de mindre forretninger og små butikker som benytter lejligheden til at holde lukket og for mange af dem er det den eneste periode med ferielukket de har på hele året. Alle de gamle år, bliver støvet udslettet. Det er ligeledes en tradition at man inden nytår køber nyt tøj gerne noget med rødt til nytårets festligheder og at man laver en grundig nytårsrengøring samt pynter op. Det kaldes også for den største migration af mennesker på jorden. Flotte farverige dragter, traditionel kinesisk skønsang, eksotiske instrumenter og spændende bevægelser indtager igen Horsens, når det kinesiske nytår med prompt og pragt, fejres i Horsens Ny Teaters store sal. Otte er den heldige nummer og runde symboliserer samvær.

Next

Kinesisk nytår 2020

kinesisk nytår

Det andet nytår er det, som fejres verden over den 1. Også fisk kan ikke gå glip af samme grund. Det er en praksis som man kender fra Valentines day, juleaften, nytårsaften vestligt osv. Alle Grise kan vente et år med tilfredshed og gode resultater af tidligere aktiviteter. Dette er for mange børn kun lommepenge, de får her, og de er nødt til at overleve gennem årene. De fleste kontorer og fabrikker holder dermed lukket fra lørdag den 25.

Next

Kinesisk Nytår » blog.zakeke.com

kinesisk nytår

Ryd op Vi er også bekendt med begrebet foråret rengøring og der kaldes ekstremt vigtigt. Familien er meningen at betale et besøg til hinanden for at skabe de bedste ønsker. I Kina er der fokus på familien. Skoler i Kina har lukket i en måned. Grisens år, vil have globale påvirkninger og indflydelse på alle dyretegnene.

Next

Westernlake

kinesisk nytår

Er der noget jeg overså? De har en god intuition, er selvsikre, dygtige og har høj intelligens. Nytåret ligger dog altid i perioden fra d. Et almindeligt kinesisk år har 12 måneder og 353-354-355 dage, et skudår har 13 måneder og 383-384-385 dage. Ønsker omkring deurpostIn nogle dele af Kina er der en særlig brug omkring Køkkengudens. Okser er ikke gode til at kommunikere med andre, så de foretrækker at holde sig for sig selv, men de værdsætter deres venskaber. Ud over alle de spændende festligheder som foregår rund omkring i Hong Kong er det også en tradition at man besøger sin familie for at ønske dem godt nytår.

Next

Westernlake

kinesisk nytår

Når det nye år står for døren, er det tydeligt, hvilket år kineserne går i møde. De er charmerende og vellidte, men da de er utroligt selvstændige, er de ikke altid lige gode til at navigere i sociale situationer og holder sig derfor normalt til et par nære venner. Ved selve nytårsfesten samles familien til en overdådig middag. Selvom kineserne også lever i år 2019, ligesom vi gør, så lever de også i år 4717. God jul og godt nytår! Det illustrere også meget godt at det er i og omkring de top-10 største byer at flest mennesker rejser til for at finde arbejde. Hvornår er det kinesiske nytår? Hvert år er også præget af et dyr fra den kinesiske stjernetegn. .

Next