Knuthenborg safaripark overnatning. Knuthenborg Safaripark 2019-11-19

INFORMATION OM FREDSKOV RUN & FUN I KNUTHENBORG SAFARIPARK 2020

knuthenborg safaripark overnatning

Depotet vil bestå af bananer, slik, saltstænger, vand og sodavand med mere. Når I overnatter i Knuthenborg Safaripark, har I entré til safariparken i to dage og fuld adgang til dyrenes områder og alle safariparkens forlystelser i Limpopoland som Congo Splash Europas stejleste vandrutshebane , den store vandlegeplads, naturlegepladsen, osv. Knuthenborg Camp Syd og Knuthenborg Camp Nord ligger lige ud til den enorme savanne, hvor næsehorn, giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og strudse lever. Benyt indkørslen Maglemer og husk at transport til startområdet skal foretages i bil eller på motorcykel. Lige ved depotet er et stort grønt område med mulighed for picnic. Brug skraldespandene i depotet eller på ruten.

Next

Knuthenborg Safaripark (Maribo)

knuthenborg safaripark overnatning

Hvis du har andre med i bilen kommer de ind til gruppepris. Det er ikke muligt at få refunderet startgebyret, men du er velkommen til at overdrage nummeret til en anden og ændre distance. Om aftenen kan I høre abernes kald og måske også ulvenes hyl! Skovridergården er et af safariparkens originale, smukke huse fra 1865, mens Ulvehytten er bygget lige op ad ulvenes område i tømmer fra Knuthenborgs skove. I det fjerne høres abernes kald og ulvenes hyl! Ligesom i den vilde natur færdes de forskellige arter ofte blandt hinanden, og det er utroligt spændende at opleve deres adfærd - f. Tillæg for én persons ophold. Læs mere via menuen herover.

Next

De 10 bedste hoteller i nærheden af Knuthenborg Safari Park

knuthenborg safaripark overnatning

Vi starter alle vores ure samtidig ved start, og uret må ikke stoppes undervejs — heller ikke ved toiletbesøg og lignende. Der er medalje til alle, der gennemfører løbet. Her kan man få dagen til at gå med alle de spændende eksotiske dyr og ikke mindst det store legeområde med vandland og Danmarks længste, højeste og mest stejle vandrutsjebane Congo Splash. Vi har derfor udviklet et særligt mødekoncept som udover rådighed over vores topmoderne auditorium indeholder positive ryste-sammen-oplevelser, f. Der løbes tre omgange for halvmaraton og seks omgange for maraton. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med.

Next

INFORMATION OM FREDSKOV RUN & FUN I KNUTHENBORG SAFARIPARK 2020

knuthenborg safaripark overnatning

Efter løbet noteres tiden i løbsprotokollen. Vær opmærksom på dyre-ristene, så du ikke kommer til skade. Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du kan med fordel benytte Knuthenborgs hjemmeside for informationer om parken. Entréen til Knuthenborg værdi af 209 kr. Du kan også følge med på Tak til Knuthenborg Safaripark fordi de endnu engang har lyst til at være med til at give os løbere endnu en unik oplevelse. Uret må først stoppes, når du løber over målstregen.

Next

De 10 bedste hoteller i nærheden af Knuthenborg Safari Park

knuthenborg safaripark overnatning

Vi tilbyder Picnickurv til Knuthenborgturen for 120 kr. Det kan også gøres i parken på løbsdagen. Kan afholdes inden for Knuthenborgs åbningssæson fra 4. Vær opmærksom på at vælge rigtig distance. Det er et hyggeligt løb efter cannonball princippet, som betyder, at der ikke er nogen chip. Har I mod på helt ekstraordinære oplevelser, så kombinér eventuelt overnatningen i Ulvehytten med f. Overnat i fantastisk stemningsfulde telte på pæle med den smukkeste udsigt over Savannen eller Abeskoven! Læs mere om overnatningsmulighederne i menuen.

Next

Knuthenborg Safaripark (Maribo)

knuthenborg safaripark overnatning

Knuthenborg Camp Abeskoven ligger lige ud til den store Abeskov, hvor der er garanti for liv og glade dage. . Fra terrassen en meter over jorden kan hele familien følge med i abernes fascinerende liv! Prisen inkluderer 2 halve sandwich, sodavand eller vand og et stykke frugt pr. Man behøver ikke at overnatte for at besøge Knuthenborg Safaripark - det tager kun 1,5 time at nå os fra København. Safari med luksus-overnatning og middag Besøg Knuthenborg Safaripark og sov på 4-stjernede Bandholm Hotel, lige ved safariparkens udgang.

Next

Knuthenborg Safaripark

knuthenborg safaripark overnatning

Derudover løbes 7 km, 14 km og 28 km. Vi sender startnummer og indgangsbillet til Knuthenborg Safaripark omkring juni 2020 til din adresse. Familier Overnat i luksustelte på pæle med den smukkeste udsigt over Savannen! Sig godmorgen til dyrene Vil I endnu tættere på, kan I komme med ud at sige godmorgen til dyrene i staldene på dag 2! Derudover er der et vanddepot halvvejs på ruten. Der er højt til loftet og masser af plads, men ingen komfortable faciliteter udover naturligvis lys og en skøn bålplads tæt på hytten. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene. Billetter hertil købes i forbindelse med booking af opholdet eller evt.

Next

INFORMATION OM FREDSKOV RUN & FUN I KNUTHENBORG SAFARIPARK 2020

knuthenborg safaripark overnatning

Kom i god tid, så du er klar til start kl. Ruten er afmærket men ikke afspærret, og vi skal respektere andre trafikanter. Større grupper Er I en større privat- eller firmagruppe, eller en skoleklasse, har I mulighed for at overnatte i hhv. Hvis I ønsker en helt særlig overnatningsoplevelse og det gerne må være lidt vildt, så er Ulvehytten måske noget for jer. Vildt autentisk Når I ved aftentide sidder på terrassen to meter over jorden, kan I følge med i livet blandt alle de vilde dyr.

Next

Knuthenborg Camp

knuthenborg safaripark overnatning

Men både safariparken og områderne omkring byder på så meget at se, at I snildt kan bruge flere dage. Vær opmærksom på at vælge rigtig distance. Der er desuden masser af muligheder for at tilkøbe helt ekstraordinære særoplevelser, som giver både firmaeventen og familieudflugten kant! Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Vær opmærksom på at give os besked, hvis du ændrer adresse. Prisen inkluderer Adgang til safariparken i to dage, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring.

Next

Ulvehytten

knuthenborg safaripark overnatning

Indgangsbilletten giver kun adgang til løberen. Hver deltager tager selv sin tid. Prisen for at deltage i løbet er 275 kr for alle distancer som bl. Medalje udleveres efter at tiden er registreret. Der må ikke smides affald i parken. Hytten på 150 m2 er bygget i stil med de nordamerikanske nybyggerhytter af tømmer fra Knuthenborgs skove. Badehotellet ligger lige ud til vandet og tilbyder faciliteter som restaurant, spa og wellness.

Next