Kulturhuset aldersgrense. Billettinfo 2019-11-20

Konsert // Oslo Ess / Ørsta kulturhus og kino

kulturhuset aldersgrense

Han er fortellerstemmen i Waanderland, og han er en historieforteller fordi han faktisk har noe på hjertet. Hundretusener av mennesker, musikere, kunstnere, forfattere og entreprenører møtes i byer verden over for å sette fokus på klimaendringene, og samtidig drikke god drikke og oppleve fantastisk kunst og god musikk. Alle plakatene blir stilt ut på Kulturhuset Mo på selve superheltdagen, i tillegg er de brukt i markedsføringen av arrangementet. Billetter kommer i salg onsdag 21. Riksteatret - Coop rabatt: Kr. I går, tirsdag, var det utsolgt og «Stripped Down tour» er en helt ny turné fra Astrid S med eksklusive konserter i et helt spesielt format, hvor Astrid og musikerne presenterer låtene hennes i en mer nedtonet og akustisk drakt. Familiepris: På barnefilmar får vaksne i følgje med barn barnepris.

Next

Program og billetter / Tysværtunet kulturhus

kulturhuset aldersgrense

Låter som «Bislet Stadion» og «Alt jeg trenger» etc har fått ny fart med kassegitarer, mandoliner og annet snacks. Billettsalet er ope fram til 45 min før anlegget stenger. Prisen holdes lav så flest mulig har mulighet til å delta. Nå er han endelig klar med oppfølgeren: 27. Vi lover, det er enkelt og det funker. Det gjør prosjekter som superheltdagen mulig å få til. Aldersgrenser: A : Tillatt for alle 6 år: Tillatt for alle barn saman med vaksne 9 år: Adgang for barn ned til 6 år saman med vaksne 12 år: Adgang for barn ned til 9 år saman med vaksne 15 år: Adgang for unge ned til 12 år saman med vaksne 18 år: Absolutt aldersgrense.

Next

Billettsal

kulturhuset aldersgrense

Det er stor hjelp i støtte fra kommunen, Helgeland Sparebank og nå Frifond i arbeidet. Elles 30 minuttar før kvar kinoførestilling og arrangement. På Norges mest aktive Kulturhus møtes folk på dagtid eller kveldstid, i forbindelse med konferanser, konserter, foredrag, presentasjoner, dans, utstillinger eller rett og slett bare som venner eller kollegaer over en øl eller et vennskapelig spill. Kan ringe å reservera billettar til arrangement ikkje kino , hentefristen er 1 veke. Fakturaen må vere betalt før billettane vert sende eller kan hentast.

Next

Ekstrakonsert med Astrid S

kulturhuset aldersgrense

Turnéen kickstarter i Hamar, da Kulturhuset er valgt som prøvearena for produksjonen, før hun reiser videre til utsolgte hus i Trondheim, Oslo, Amsterdam, Paris og London, blant annet. Billettsal og opningstider: Billettsal i kiosken på kulturhuset. På dagtid kan alle ta turen og vi antar dette blir populært for barn, unge og familier. Hundreds of thousands of people, musicians, artists and inventors will meet in cities all over the word - to but climate change in focus. Hentefristen for billettar er 7 dagar.

Next

Ekstrakonsert med Astrid S

kulturhuset aldersgrense

Stedet ble startet som et treårig temporært prosjekt i et bygg som skulle rives på Youngstorget 3, men har blitt en viktig institusjon. Superheltfilm, superheltquiz, utstilling, superforedrag, superhelttegnekurs og superheltservering. Greves Intimorkester - då med 1-2 medlemmar til. Det er som regel fritt seteval på kinofilmar, utanom premierar! Under årets Trandalrock gjorde dei nokre låtar som duo med med berre Stig og Hans, det er dette formatet som kjem til kulturhuset 23. Her mener vi film og filmtematikk er viktig, og med klubbens visninger og satsinger skal vi underholde, engasjere og tilføre kunnskap. Og han kommer til Kulturhuset Mo.

Next

Billettinfo

kulturhuset aldersgrense

Sjekk hjelpesidene til eBillett ved å trykka Eller ta kontakt med post ebillett. Har du spørsmål om billettar som er kjøpt på nett? Hamar kulturhus ønsker dem hjertelig velkommen til byen med svært hyggelig billettpriser til konserten. Prisen inkluderer prøvemedlemsskap i Rana filmklubb. Sidan det er gratisbillett kan det desverre ikkje kjøpast på nettet, men i kiosken på kulturhuset eller ved å kontakta oss på sogndal kulturhus. Du kan reservera billettar til arrangement i kiosken på kulturhuset. Ellers består prosjektgruppa av: Carmen Jiang, Lina Midgard, Jørgen Ward Søderstrøm og Maiken Johansen.

Next

Konsert // Oslo Ess / Ørsta kulturhus og kino

kulturhuset aldersgrense

I høgtider og sommar vil det vere andre opningtider. Ta kontakt med oss om du har spørsmål. Vi vil gjøre det mer spennende å bo her og besøke Mo i Rana, ta turen til sentrum. Det forutsettes at planlegging og gjennomføring gjøres basert på frivillig innsats, uten lønn eller honorar. Vi forsøker å løfte frem filmkrefter på Helgeland som best vi kan. Hugs at det er skilnad på store og små bokstavar i rabattkoden.

Next

Kulturhuset

kulturhuset aldersgrense

Du vet, og vi vet at klimaet trenger handling — det starter i klimabaren på Kulturhuset. Oslo Ess - Jeg vil ikke! Etter utsolgte show høsten 2018 og våren 2019 har bandet valgt å utvide sin akustiske turné ut 2019. English at the bottom Vi byr på en unik førpremiere av dokumentarfilmen This Changes Everything av Avi Lewis. After 20:00 Kulturhuset has an age limit of 23 yrs, but before that all are welcome! Det er få band som kan matche Oslo Ess i arbeidsinnsats og kreativitet i Norge og denne vinteren gjør bandet en omfattende turne på kryss og tvers av landet bevæpnet med hits som «Bislet Stadion», «Caroline» og «Alt jeg trenger». La oss bare gjøre en ting klinkende klart: Dette blir en sinns-utvidende opplevelse, og et show som rører ved sanser du kanskje ikke tidligere har brukt i konsertsammenheng. Dette er Arif sin verden, og i disse tider er han en av stadig færre artister som velger å blottlegge seg gjennom kunsten sin, og ikke nødvendigvis gjennom sosiale medier og rampelyset. Kveldstid retter vi oss mot ungdom og voksne.

Next

Klimabar på Kulturhuset

kulturhuset aldersgrense

Klatrevegg Måndag til fredag kl. Hugs at vedkommande som har følgjekortet ikkje treng å vera med for å kjøpa billettar, det er greit at følgje kjem innom med følgjekortet. Reservering av billettar: Det er ikkje mogleg å reservera billettar til kino! Ellers ubetent når kulturhuset er ope. Rabattkoden finn du i ditt medlemsbrev og Min side på coop. Ingen personer under 18 år har adgang Vaksen er ein føresett eller anna myndig person i føresette sin stad.

Next