Kuvan muokkaus ohjelma. Kuvien pienentäminen nopeasti, helposti ja ilmaiseksi 2019-11-20

PDF

kuvan muokkaus ohjelma

Pelkkä ohjelmien nimien listaaminen olisi tietenkin melko tylsää, joten lisäksi kirjoitin jokaisesta lyhyen arvion oman kokemukseni perusteella. Viikon testaamisen jälkeen uutuus lunastaa kyllä siihen kohdistetut toiveet. Kun kuvan rajausperusteena on yleinen valokuvakoko tai kuvasuhde, se sopii helposti tavalliseen kuvakehykseen. Mutta ihan laadukasta jälkeä tällä näytti saavan ja käyttäminen on erittäin helppoa. Kuva rajataan automaattisesti valitun muodon geometrian mukaan kuvan mittasuhteet säilyttäen.

Next

Ota passikuva itse

kuvan muokkaus ohjelma

Kännyköiden kamerat ovat laadultaan täysin riittävät passikuvan ottamiseen, etenkin jos valoa on tarpeeksi. Kuvan alkuperäinen kuvasuhde säilyy, mutta muodon sisällä saattaa olla tyhjää tilaa. Tämä perinteikäs juoma on lyönyt itsensä läpi muun muassa siksi, että se sisältää maitohappobakteereja ja vähemmän sokeria kuin virvoitusjuomat. Jos Kuvan muotoilu -välilehti ei ole näkyvissä, varmista, että olet valinnut kuvan etkä muotoa. Oletko joskus törmännyt videoon, joka ei suostu avautumaan Android-puhelimessasi? Nämä ominaisuudet löytyvät vain harvoista online sovelluksista. Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, seuraavan välilehden kautta. .

Next

Kuvankäsittely

kuvan muokkaus ohjelma

Käyttöliittymä muistuttaa Photoshopia, joten photarista tutut työkalut, säädöt ja tasot löytyvät aika pitkälti samoista kohdista. Niin ja sovellus toimii suomen kielellä! Näin voit helposti tehdä samantyylisiä kuvia vaikka blogiin tai Instagramiin, vaihda kuvaan vain uudet tekstit tai vaikka eri valokuva taustalle! Vanha Picasa-nettialbumi näkyy Google Kuvissa Jos olet vanha Picasa-käyttäjä ja sinulla on Picasa-nettialbumi tai useampia , pääset siihen käsiksi Google Kuvat -paövelun kautta. Rajaamaton vasemmalla 50 mm ja oikealla 17 mm polttoväli kuva metrin etäisyydeltä. Muoto täyttyy näin kuvalla ja muodon ulkopuolelle jäävät osat poistetaan. Kombucha on fermentoitu teejuoma, joka on valloittanut maailman rytinällä. Mutta ensin kannattaa opetella käyttämään gimppiä, niin silloin oppii käyttämään muitakin ohjelmia helpommin. Kuvankäsittelyssä voidaan saada aikaan hyviä tuloksia myös maksuttomilla kuvankäsittelyohjelmilla.

Next

Ilmainen kuvanmuokkaus ohjelma

kuvan muokkaus ohjelma

Myös PhotoScape ja Fotofiltre ovat hyviä. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa näkyvät pakkausasetukset. Alla on rajaamattomat versiot yllä olevista metrin etäisyydeltä otetuista kuvista keskimmäiset kuvat. Onneksi nämä ominaisuudet on merkitty selvästi kruunusymbolilla, jotta ei tule klikkailtua turhaan. Haha, mutta suosittelen kuitenkin antamaan tällekin mahdollisuuden, varsinkin, jos tämä teiltä jo koneelta löytyy. Adobe Photoshop Expressin voi ladata esimerkiksi Yllä mainittua ohjelmaa täydentämään tästä erittäin helppokäyttöisestä ohjelmasta löytyy värikylläisyydensäätö, terävöitys, kuvan koon muuttaminen sekä erityisesti pidän tuosta valkoisesta vignetistä, jolla saa kuviin kivasti valoisuutta! Vaihtoehtoisesti sovellusta voi käyttää myös suoraan selaimessa.

Next

PDF

kuvan muokkaus ohjelma

Ammattitason animointiohjelmat ovat kalliita ja monimutkaisia, mutta Tales Animatorin avulla puuhaan pääsee kiinni ilmaiseksi ja helposti. Kännykkäkameroissa on laaja objektiivi, eli jos rajaamattomaan kuvaan haluaa kasvot koko kuvan kokoisena, täytyy kuva ottaa läheltä. Etukamerassa on lähes aina huonompi tarkkuus ja sen objektiivi voi myös olla laajempi. Aviaryn voi ladata esimerkiksi Tämä oikeastaan yllätti minut positiivisesti! Tämä sovittaa muotoon mahdollisimman suuren osan kuvasta, mutta muodon jotkin osat voivat jäädä tyhjiksi. Maalaa kuvat, ja vedä kuvajoukko keskellä olevalle alueelle, jossa lukee Drop your photos here.

Next

Kuvan rajaaminen Officessa

kuvan muokkaus ohjelma

Toisaalta käsittääkseni monissa kouluissa käytetään tietotekniikassa paljonkin tätä ohjelmaa, joten sen hallinnasta saattaa sielläkin olla hyötyä. Esimerkiksi ylläolevasta kuvapohjasta sai muutamassa minuutissa muokattua tällaisen: Miten tallennan kuvan Canvassa? Selainversio löytyy Picmonkeysta löytyy oikeastaan kaikki tarvittavat ominaisuudet, eikä laadussakaan ole suurempaa valittamista. . Pyydä meiltä tarjous, jos haluat ammattimaisen näköistä visuaalista jälkeä, mutta haluat nopeuden vuoksi tehdä kuvat itse. Huomautus: Rajaustyökalut eivät ole käytettävissä muodoissa, mutta Office 2010:ssä ja uudemmissa versioissa voit muuttaa muodon kokoa ja käyttää Muokkaa pisteitä -työkalua rajausta vastaavan tehosteen luomiseksi.

Next

3 kätevää online kuvankäsittelyohjelmaa

kuvan muokkaus ohjelma

Teemme myös kuvankäsittelykurssimme Photoshopille, Elementsille ja Lightroomille, ja ne löytyvät paperilehtemme lisäksi kotisivujemme -osiosta. Nik Collection puolestaan on tietokoneella käytettävä ohjelmisto, joka on saatavissa Windowsille ja Macille. Nämä kuvankäsittelyohjelmat ovat mielestämme luotettavimpia ilmaisohjelmia. Tällä ei esimerkiksi pysty pimentämään vaaleita kohtia, eikä vaalentamaan tummempia kohtia, vaan pystyy vain korostamaan tai varjostamaan entisestään. Mustat rajauskahvat tulevat näkyviin kuvan reunoihin ja kulmiin. Varma Jos etsit sekä yksinkertaista kuvankäsittelymahdollisuutta että pilvitilaa kuvillesi, on hyvä vaihtoehto. Osoita sitten kuvan ulkopuolista kohtaa.

Next

Ota passikuva itse

kuvan muokkaus ohjelma

Google Kuvat toimii kätevästi myös mobiililaitteilla, joista kuvien jakaminen on helppoa ja loogista. Jos haluat poistaa kuvan ulkopuoliset alueet tiedoston kaikkien kuvien sijaan ainoastaan valituista kuvista, valitse Vain valitut kuvat. Pixlr'ia on helppo käyttää , jos tuntee jonkin verran kuvankäsittelyn perusteita. Lienee syytä muistuttaa, että omia kuviaan voi löytää Googlen pilvestä senkin jälkeen, kun on poistanut Google-sovelluksen älylaitteeltaan. Itsekin muokkasin kuvani varmaan pari ensimmäistä vuotta tällä ohjelmalla, ennen kuin se alkoi kyllästyttämään ja puuttuvia ominaisuuksia tuli liikaa. Alla olevissa kuvasarjoissa näkyy, kuinka kameran objektiivin polttoväli ei aiheuta vääristymää, vaan nimenomaan kuvausetäisyys. Olen etsinyt ja kokeillut monia mutta en ole pitänyt niistä ja haluaisin mielummin laadukkaan kuvanmuokkaus ohjelman kuin windowsin oman huonon muokkausohjelman jolla ei edes punasilmäsyyttä saa poistettua kunnolla vaan sinne jää aina joitakin kohtia missä sitä punasta on! Voit tehdä kuvapohjiin rajattomasti muutoksia, mutta helpollakin voi päästä.

Next

Mikä on hyvä kuvanmuokkausohjelma? (8 vastausta)

kuvan muokkaus ohjelma

Gimp — maksuton vaihtoehto Photoshopille Gimp pääsee ilmaisista kuvankäsittelyohjelmista lähimmäksi Adobe Photoshopia toimintojensa puolesta. Osa kuvapohjista on maksullisia, mutta ne maksavat vain yhden dollarin kappaleelta — halpaa kuin saippua! Myös vähän kokeneemmille kuvankäsittelijöille saattaa siis olla tästä iloa ja itsekin käytän joskus täältä paria juttua, joita ei muissa käyttämissäni ohjelmissa ole. Ne on merkitty valkoisella pisteellä. Kuva rajataan automaattisesti valitun muodon geometrian mukaan kuvan mittasuhteet säilyttäen. Käyttöliittymä muistuttaa Photoshopia, joten photarista tutut työkalut, säädöt ja tasot löytyvät aika pitkälti samoista kohdista. Ohjelma sisältää perustoiminnot kuten rajaamisen, horisontin oikaisemisen sekä väri- ja valoisuussäädöt.

Next

PDF

kuvan muokkaus ohjelma

Siinäkin on varmaan joku niksi, mutten ole vaivautunut etsimään sitä. Lisäksi pääset käyttämään satoja kuvankäsittelykurssivideoita sekä lataamaan kuvankäsittelyn esiasetuksia ja erilaisten ohjelmia Etunurkassa. Suurin ero tulee käyttöliittymästä, joissa erityisesti Mintin Cinnamon hakkaa Ubuntun Unityn. Haluatko perusohjelman, jolla onnistuu perustoiminnot kuten kuvan rajaus vai ohjelman, josta löytyy ominaisuuksia myös harjaantuneemman käyttäjän tarpeisiin? En tosiaan ole käyttänyt tätä ollenkaan aiemmin, joten arvioni perustuu yhden kuvan muokkaamiseen. Lisäksi muokkasin vielä kaikilla ohjelmilla saman kuvan, jotta siitä vähän näkisitte, miltä ohjelma näyttää ja millaista jälkeä sillä mahdollisesti voisi saada aikaan. Mint 18 on onnistunut julkistus. Voit kirjautua sisään helposti omilla Facebook- tai Google-tunnuksillasi.

Next