Länsförsäkringar fastighetsförmedling lund. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stora Södergatan 17, Lund 2019-11-20

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Södra Sandby, Lund — HittaMäklare

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Jag var med tidigt i processen när rekommendationsfunktionen började så jag har som rutin att alltid be om en rekommendation då jag själv vet att jag verkligen gör allt för mina säljare i varje affär. Genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund koppling till Länsförsäkringar ger Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar. Var inte så snäv när du tittar på nytt boende — kolla in nya områden. Det är ett tufft jobb utan större trygghet med ett högt tempo. Samtalet är en del i vår intervjuerserie där vi pratar med mäklare som utmärkt sig med starka prestationer. Har du några andra frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att höra av dig till någon av våra. Hur viktigt är det med rekommendationer? Men just det lockade mig också, jag ville vara chef över mig själv och ha ett varierande yrke.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund, Lund, Stora Södergatan 17 Box 14, 046

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Sök då bland alla våra bostäder som just nu är ute till försäljning för att hitta ditt nya hem. Tanken väcktes när jag bodde ett år i Spanien och kom i kontakt med en svensk mäklare där nere. Jag skulle verkligen rekommendera att testa på jobbet innan man kanske väljer utbildning för det är verkligen inte som media presenterar det. Linn har sedan sin första försäljning låtit varje säljare svara på en rekommendationsförfrågan vilket gör henne till en av de mest transparenta mäklarna i landet. Jag gjorde själv det misstaget vid min första flytt i Stockholm — det var först när jag öppnade upp för nya stadsdelar, som jag hittade hem. Arkiverad under: Taggad som: , , , , 31 oktober, 2017 av på är mäklaren som frågar alla sina kunder om ett omdöme.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling anställer Försäljningschef

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Arkiverad under: Taggad som: , , , , , Hittamäklare är Sveriges största mäklarguide med alla mäklare kopplade till sina försäljningsuppdrag. Just det kan man säkerställa med rekommendationerna eftersom det sker efter en försäljningsprocess. Det är lätt att lova mycket på kundmötena hemma hos säljarna men det är en helt annan sak att faktiskt hålla det. Här ser du vem som sålt vad, till vilket pris och rekommendationer från tidigare säljare. Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Jag har inga vanliga dagar direkt, men jag lägger mycket tid på att besöka våra bobutiker och medarbetarna där, för att höra vad vi kan göra för att bli ännu bättre. Annonsering av bostaden på hemnet.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stora Södergatan 17, Lund

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Bland annat kan du läsa mer om , vad som gäller kring , och vad som egentligen påverkar. Hur ser ert fokus ut framåt? Jag är noggrann och tycker att en genomgående kvalitativ tjänst är superviktigt och att hålla det även när antalet affärer ökar. Vi är en helt oberoende mäklarguide och du kan antingen leta mäklare själv eller ta hjälp av oss för att hitta mäklare. Tja, kanske en påminnelse om att Lund är mycket mer än universitetet och domkyrkan — här finns ett rikt kultur- och nöjesliv, kraftfullt näringsliv med flera världsföretag, och förstås forskningsanläggningar i absolut världsklass. En vanlig dag är en kombination med allt från kontorsjobb till en blandning av visningar och kundmöten.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lund — HittaMäklare

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Gjorde du något särskilt under 2014 som bidrog till att det gick så bra? Endast mäklare som har skickat en rekommendationsförfrågan till över 90% av sina säljare är med i underlaget. Hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra. Vi kommer att fortsätta vår framgångsresa och bli ännu bättre på göra våra kunder nöjda. Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? Du har frågat alla dina säljare om att lämna en rekommendation som verkligen ger en trygghet och transparens för andra säljare som funderar på att välja mäklare.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Samtalet är en del i vår intervjuserie där vi pratar med mäklare som utmärkt sig med starka prestationer. Allt detta gör charmiga lilla Lund till en annorlunda liten stad, präglad av stora världen. Då kan vi kontakta dig om förhandsvisningar, bud eller annat som rör bostaden. Jag återkopplar alltid på samtal och mail och är flexibel med extravisningar, just det gör att varje säljare vet att jag inte missar någon spekulant. Det är inte alltid alla försäljningar slår rekordpris men så länge varje säljare känner att jag gör mitt yttersta för att det ska bli så bra det bara kan så har jag nöjda säljare. Genom att lyfta in allas omdömen ökar tryggheten ytterligare för säljaren eftersom det ställer höga krav på mäklaren genom hela försäljningsprocessen.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Då jag jobbar lokalt i Eriksberg Norra Älvstranden så har jag ett oerhört kvalitativt spekulantregister som gör att jag även kan jobba åt köparens håll och på så sätt få ihop bra affärer. Hur jobbar du med rekommendationer? Gjorde du något särskilt under 2014 som bidrog till att det gick så bra? Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt eller för din villa. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor. Hans drivkraft ligger i att se sina mäklare lyckas och hittills i år utmärker sig Länsförsäkringar som den mäklarbyrå med flest objekt per mäklare i landet. Hittamäklare är Sveriges största mäklarguide med alla mäklare kopplade till sina försäljningsuppdrag.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stora Södergatan 17, Lund

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Behöver Lund, den anrika universitetsstaden, någon närmare presentation? Vi är en helt oberoende mäklarguide och du kan antingen leta mäklare själv eller ta hjälp av oss för att hitta mäklare. Vad kul, blir så glad för varenda rekommendation! Det är många säljare jag har som valt mig för att de känt sig trygga genom nuvarande rekommendationer. Vad har du gjort innan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och vilka erfarenheter tar du med dig? Vad är viktigt för dig att uppnå i din roll? Hur kommer det sig att du ville bli mäklare? Gå på mäklarens visning, så som den presenterar någon annans bostad kommer den mäklaren i så fall en dag presentera din. Någon gång har jag själv tagit med saker och piffat till hos säljare så det lilla extra gör många gånger att säljarna blir extra nöjda. Om man är nöjd med sin mäklare upplever jag att säljarna gärna låter andra kunder veta det och därför är rekommendationsfunktionen bra för alla parter. Oavsett om du letar efter en villa, en bostadsrätt eller ett radhus har vi något som passar dina önskemål och behov. Just variationen gör ändå att dagarna går snabbt och man tycker det är kul.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling anställer Försäljningschef

länsförsäkringar fastighetsförmedling lund

Jag bor med min sambo i en trevlig vindsvåning på Kungsholmen. Jag hade alltid ett öga för yrket och har haft kontakt med mäklarföretag redan från gymnasiet. Hos oss hittar du information om vad mäklarna har sålt, till vilket pris, deras aktiva försäljningar och vilka mäklare som har fått rekommendationer från sina tidigare säljare. Om du har frågor eller förslag, kontakta gärna vår kundservice. När du har hittat en bostad du tycker om får du gärna göra en intresseanmälan till oss. Cylex kann inte göras ansvarig för dessa uppgifters aktualitet, felfrihet, fullständighet, kvalitet eller pålitlighet. Hos oss hittar du information om vad mäklarna har sålt, till vilket pris, deras aktiva försäljningar och vilka mäklare som har fått rekommendationer från sina tidigare säljare.

Next