Maxbo sørlandsparken. Optimera 2019-11-18

Byggmax

maxbo sørlandsparken

På anleggene våre rundt om i landet finner du alt du trenger for å bygge et helt hus, fra grunnmur til tak. Butikkutrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden. Uansett om du skal bygge veranda, legge gulv eller male om, finner du det du trenger hos Byggmax. Beliggenhet var avgjørende for denne butikken. For å levere effektivitet har butikken et eget lager, med et rikelig lagerført utvalg av varer, fortsetter Løw-Hansen. Vi har blant annet bygget opp mange ulike inspirasjonsrom hvor kundene kan se og oppleve komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, med mer. Kleshengere, bokser, skohyller og andre smarte løsninger.

Next

Maxbo satser i Vinje

maxbo sørlandsparken

Målgruppen er både privatpersoner og profesjonelle, som håndverkere, byggmestere og entreprenører. Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Ideen vår er enkel: Vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris — uansett om du bare pusser opp hjemme eller er profesjonell. Her kan kunden selv mikse og matche elementer med en rekke ulike italienske designfliser, sier Eirik Løw-Hansen, eier og daglig leder i Flisekompaniet Kristiansand i meldingen. Hos oss finner du et bredt varesortiment som dekker det meste innenfor verktøy, trelast og byggevarer.

Next

Sørlandsparken

maxbo sørlandsparken

Vi tilbyr også byggeinstruksjoner, gjør-det-selv-filmer og inspirasjon. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180. Jo, fordi i byggevarehusene våre finner du ikke hundretusenvis av produkter som du ikke trenger det finner du i stedet på nett , men kun et nøye utvalgt grunnsortiment. Til deg som vil forandre litt hjemme med enkle midler, har vi et bredt utvalg av maling, gulv og tapeter. Det store utvalget gir deg muligheten til å organisere tingene dine enkelt, lekkert og oversiktlig. Det er de viktigste grunnene til at vi etablerer Maxbo i Vinje kommune, sier Erlend Berg, driftsdirektør i Maxbo og ansvarlig for byggevareselskapets nyetableringer.

Next

Optimera

maxbo sørlandsparken

Han har stor tro på satsingen, og på stedet. Besøk oss gjerne, eller ta kontakt for en hyggelig handel! Stor etterspørsel Maxbo sentralt ser frem til å kunne være til stede i Vinje. Resultatet blir en over 3. Byggingen av Maxbo i Vinje starter etter planen ved årsskiftet. Både fordi det blir en økning av tjenester og produkter, men først og fremst fordi det sikrer verdifulle arbeidsplasser. Innredning og interiør handler om trender og inspirasjon, skriver Flisekompaniet i en pressemelding.

Next

Rusta

maxbo sørlandsparken

Spesielt viktig var nærhet til byggevarehuset Montér, siden både Flisekompaniet og Montér eies av Optimera. Du bygger - Vi tar oss av resten! Han tror etableringen av Maxbo vil bane vei for andre. Med den taktikken kan vi tilby deg de byggevarene du virkelig trenger, i store volumer og til en lav pris. En prioritert tjeneste er effektiv logistikk, både ved henting i butikk og ut mot prosjekter. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.

Next

Byggmax

maxbo sørlandsparken

Denne etableringen vil ha en stor innvirkning på Åmot og regionen generelt. Men hvordan kan byggematerialet være så billig? Flisekompaniet Kristiansand tar i bruk det siste innen digitale løsninger for håndverkere. Med en ny 3D-løsning kan vi også tegne og visualisere rom med alle vårer produkter. Ditt tips Send inn 17. . Blant annet en egenprodusert løsning som kan forprosjektere og gjøre mengdeberegninger for rehabilitering av bad. Alle våre kunder skal oppleve oss som fremoverlente og tilpasningsdyktige med fokus på forutsigbarhet og kvalitet, sier Løw-Hansen.

Next

Rusta

maxbo sørlandsparken

Her finner du flotte produkter som gjør det enkelt for deg å holde orden. Det styrker hele området, sier Karlsen, som selv bor i Åmot. Nå får du smart tilbehør fra Mister Organizer i alle butikkene til Garderobe-Mannen. Dette blir Maxbos varehus nummer 65 i rekken og en av flere nyåpninger for byggevarekjeden i 2018. I varehusene våre finner du også interiørprodukter som tepper, puter, gardiner, pledd, belysning og småmøbler. Inne på Avenyen i Sørlandsparken er Flisekompaniet omgitt av flere andre aktører innen byggevare og interiør.

Next

Byggmax

maxbo sørlandsparken

Dessuten lar vi deg gjøre en del av jobben, som å plukke sammen det du selv vil ha og selv laste det i bilen i vår smidige drive-in. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montér. I tillegg er vi først i landet med helt nye visningselementer. I tillegg har vi god tilgang til en sterk, lokal arbeidskraft. I tillegg møter du dyktige fagfolk som gjerne gir deg tips og veiledning om hva du bør gjøre, og hvilke materialer og verktøy som er best å bruke. . .

Next