Nybolig ikast. Nybolig Ikast 2019-11-20

Ejendomsmægler home Ikast

nybolig ikast

Kort sagt, vi giver dig en tilbundsgående rådgivning og fuld opmærksomhed til dig og din bolig gennem hele forløbet. Derudover er han meget stærk retorisk, han er veltalende og formår at komme igennem med sine budskaber. På ejendommen er jordvarme som bidrager til, at holde de samlede energiudgifter nede. Vi sørger for en flot præsentation af boligen og en høj grad af synlighed. Vi har et stærkt samarbejde med home i Herning, som er med til at give dig den bedste oplevelse og service - uanset om du skal sælge eller købe bolig. Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i eller omkring Ikast, Bording eller Engesvang, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Ikast.

Next

Nybolig Ikast

nybolig ikast

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Én gang home altid home kan man sige …selv om der er over 30 år imellem parret har solgt hus. Ingen tvivl om han går målrettet efter et salg! Kommentarer med spørgsmål omkring enkeltsager eller med personfølsomt indhold bliver ikke behandlet ad denne kanal. Overvejer du at købe bolig? Kig gerne forbi vores kontor på Østergade 5 i Ikast. Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. I området er en del råvildt og kronvildt, så er du jagtinteresseret, er det et plus på denne ejendom.

Next

Ejendomsmægler home Ikast

nybolig ikast

Fritidslandbrug 24 ha, moderne bolig med lave energiudgifter. Joachim Glerup er født og opvokset i Bording og har ifølge indehaver af Nybolig Ikast, Kasper Bech Vestergaard den helt rette profil til jobbet. Sådan er det for Peter og Vivian Madsen, når det kommer til valg af ejendomsmægler. Så har vi sikkert en bolig som passer lige til dine ønsker. Hans selvsikre fremtoning gør os, som sælgere trygge i at der er styr på tingene her, hvilket der så virkelig også har været hele vejen igennem.

Next

Ejendomsmægler home Ikast

nybolig ikast

De flyttede til Ikast, hvor de har boet siden, og da de for nylig skulle sælge deres villa, var de ikke i tvivl om, at det var home, der skulle have opgaven. Nye gebyrsatser Folketinget har ved lov besluttet at kommunerne fra 1. Din lokale ejendomsmægler i Ikast Hos Nybolig i Ikast er vi et ungt og kompetent team, som sætter en ære i at give vores kunder den bedste rådgivning. Kører du op ad den ca. Du kan også få praktiske oplysninger om blandt andet din grundejerforening, ejendomsskat, flytning, folkeregister, hegn, lokalplaner, kommuneplaner samt hvilke forpligtelser du har som grundejer Chat med Borgerservice Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.

Next

Ejendomsmægler home Ikast

nybolig ikast

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem. Vi bemærkede allerede ved første møde med ham, at han ikke alene leverer et pænt og præsentabelt ydre, men også at han er yders professionel og virkelig brænder for sit job. Gode anvendelige driftsbygninger med bla. Hos home Ikast er vi specialister i alle faser af en bolighandel. Boligen fremstår smagfuldt i tidssvarende stil og opført i gode og tidsløse materialer med dobbeltmurede vægge og opmurede skillevægge. Med facade til hovedgaden står markedsføringen af din bolig stærkt i Ikast, og sammen med den øvrige markedsføring gør vi alt for, at din bolig er så synlig for potentielle købere som muligt. Kasper Bech Vestergaard forventer, at Nybolig Ikast vil fortsætte den positive udvikling med et stigende antal handler med ansættelsen af Joachim Glerup.

Next

Ejendomsmægler home Ikast

nybolig ikast

Fuld opmærksomhed og tilbundsgående rådgivning Ønsker du at sælge din bolig i eller omkring Ikast, Bording eller Engesvang, er vi hos Nybolig i Ikast altid klar til at rådgive dig om salget med udgangspunkt i dine ønsker. Find din nye bolig her på hjemmesiden eller besøg vores udstilling i forretningen. Stuehuset er opført i 1998 med et samlet boligareal på 248 m2, heraf 87 m2 udnyttet på 1. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Godt placeret væk fra offentlig vej, centralt placeret mellem Herning, Silkeborg og Ikast er det muligt, at bo i fredelige omgivelser, og samtidig med kort afstand til mange arbejdspladser og ungdomsuddannelser hvor der er puls. .

Next

Nybolig Ikast

nybolig ikast

Med min lokale forankring har jeg et stort netværk at trække på, og så er det altid spændende at starte i et nyt job, hvor man kan være med til at sætte sit eget præg og lære noget nyt, siger Joachim Glerup. Kan du afsætte en times tid, giver vi gerne kaffen. Vi brænder for det, vi laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige. Joachim Glerup er uddannet ejendomsmægler og har allerede to ansættelser fra andre mæglerforretninger på sit cv. Timeprisen kan du se under Link til flere informationer om Du kan se, hvilke , og hvordan du søger en byggetilladelse.

Next

Munklindevej 9, 7441 Bording

nybolig ikast

Dette sker ved henvendelse til den lokale home-forretning. Der oplyses et samlet årsforbrug fra 2018 på ca. Ring, mail eller kom ind til os i forretningen. Jorden ligger godt samlet i forlængelse af bygningerne med i alt 24, 2881 ha, heraf ca. Vi har en solid erfaring i mæglerbranchen og er begge bosiddende i Ikast, hvilket giver os et indgående kendskab til området. Jeg er bekendt med, at min eventuelle tilbagetrækning af samtykket ikke berører lovligheden af den behandling af mine personoplysninger, som har fundet sted forud for tilbagetrækningen. Noget af det vi virkelig satte pris på var, at han bemærkede rigtig mange ting ved vores hus som han synes var værd at fremhæve, det kunne vi jo så hurtigt regne ud, at det ville han så også gøre overfor potentielle købere.

Next

Bolig og Byggeri

nybolig ikast

Overvejer du at købe bolig i Ikast, Bording eller Engesvang? Valgte home — med 30 års mellemrum — og blev ikke skuffede Nogle husker en god oplevelse - også selv den går helt tilbage til sommeren 1988. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. På den måde sætter vi rammen for den bedste bolighandel for dig. Fra start får du en realistisk salgsvurdering, et økonomisk overblik og et grundigt indblik i, hvad vi vil gøre for at sælge din bolig. Din e-mailadresse Du har ikke udfyldt feltet 'Din e-mailadresse' korrekt. Vi giver dig gode redskaber til at blive boligsøgende i området, og rådgiver gerne om, hvad der er væsentligt at lægge mærke til dit måske kommende hjem.

Next