Osmrtnicama ba. blog.zakeke.com 2019-11-20

blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

U tuzi ostaje: supruga Anka, kći Slavica, unuk Toma, nevjesta Anita, obitelj pok. Posljednji ispraćaj našeg voljenog Zorana bit će u subotu, 2. Obavijesti o smrti iz cijele države, koje se jednom nađu na ovim stranicama ovdje i ostaju, dok su u novinama samo jedan dan. Ožalošćeni: suprug Lovorko Lole , sin Igor, nevjesta Sandra, unuke Karolina i Klaudija, zet Ante, praunučad Domagoj i Vanja, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Vjerujemo da ne kupujete sve dnevne novine koje se mogu u našoj zemlji kupiti, tako da se može slučajno dogoditi da informacija o smrti Vašeg prijatelja, rođaka ili poznanika ne dođe na vrijeme do Vas. Novost na internetu u Bosni i Hercegovini je pojava novog online servisa, nečeg što je doista nedostajalo, a to su osmrtnice.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

osmrtnicama ba

Pogrebna povorka polazi s Lovrinca u 12. Pogreb dragog nam pokojnika obaviti će se u nedjelju, 3. Za njim tuguju: majka Antonija, otac Ivan, braća Ante, Marijo i Ivan, baka Zorka, did Ante, tetke Anka i Josipa s obiteljima, ujaci Marijo i Mislav s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Za njom tuguju: braća Marko, Mile i Ivica s obiteljima, sestra Jela s obitelji, djeca pok. Autobus polazi iz Matoševe ulice od pekare Bobis u 12. Posljednji ispraćaj naše voljene obavit će se na mjesnom groblju u Vinovu Gornjem dana 3.

Next

blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

Ožalošćeni: sin Jakov, kćer Anamarija s obitelji, sestra Jakica s obitelji, obitelj pok. Na portalu se tako mogu saznati informacije o pokojnima te kad su sprovodni obredi i svete mise zadušnice. Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se dana 3. Izraze sućuti obitelj će primati od 14 sati na groblju Sv. U trenucima kada ostanete bez bliske osobe, sigurno želite obavjestiti prijatelje i rodbinu o Vašem gubitku, a naša stranica je pravo mjesto za to.

Next

blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

Ožalošćeni: sin Petar s obitelji, obitelj pokojnog sina Joze, obitelj pokojne kćerke Dragice, obitelji pokojne braće Ante, Mirka, Mate i Filipa, obitelj pokojnih sestara Mare, Ane i Dujke, zaove Ana i Iva s obiteljima, obitelj pokojne zaove Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Današnje društvo želi najsvježije informacije, na najbrži mogućni način, na jednome mjestu. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3. Obitelj prima izraze sućuti od 14 sati u mrtvačnici u Imotskom. Ožalošćeni: sinovi Mirko i Dalibor, kćer Anđelka sa suprugom Borisom, unuci Ante sa suprugom Katicom, Zvonimir i Helena, praunuci Tomislav, Toni i Marita, obitelj pok. Mihovil, Runović u 14 sati. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice biti će na mjesnom groblju Sv.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

osmrtnicama ba

. Ljudi, a posebice naši građani u dijaspori, žele i trebaju jednostavno pristupiti istima, a to mogu samo uporabom odnosno pristupom servisu — ističe naš sugovornik. Roka u Kominu dana 3. Pogreb dragog nam pokojnika održat će se 3. Pogrebna povorka kreće s groblja Lovrinac u 12. Autor i pokretač spomenutog portala kaže kako je pravo vrijeme za internet stranicu ovakog tipa. Ožalošćeni: supruga Ruža, kćeri Nataša, Ivana i Nikolina, sestra Pavica s obitelji, unučad Luka, Petra, Ivana i Ivan, zetovi Davor i Boško i šogor Josip s obitelji Počivao u miru Božjem.

Next

Osmrtnica / blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

Sućuti obitelji možete izraziti od 13. Izrazi sućuti primaju se od 14 sati. Posljednji ispraćaj našeg voljenog Srećka obavit će se u nedjelju 3. . . . .

Next

blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

. . . . .

Next

blog.zakeke.com: Sve osmrtnice na jednome mjestu

osmrtnicama ba

. . . . . .

Next

Osmrtnica / blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

. . . . .

Next

blog.zakeke.com

osmrtnicama ba

. . . . . . .

Next