Osmrtnice ljubuski. Ljubuški na dlanu

Slobodna Dalmacija

Osmrtnice ljubuski

Ožalošćeni: supruga Jožefa, sinovi Edvard i Kornelije, snahe Gordana i Antonija, unučad Tin, Tia, Ante i Ana Bela, brat Stjepan s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Posljednji ispraćaj održao se tiho, u krugu obitelji dana 15. Za njom će vječno tugovati: suprug Ante, kćer Josipa, sin Josip, unuke Sara i Ena, zet Marko, djever Dragan sa Silvanom. Obavijesti o smrti U trenucima boli zbog odlaska vašeg najmilijeg podijelite tugu s bliskim ljudima. Ožalošćeni: supruga Tanja, sinovi Ante i Damir, kći Tonka, nevjesta Ivana, unučad Matej, Diego i Karlo, obitelji pok.

Nächster

Crna kronika Archives

Osmrtnice ljubuski

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će obavljen tiho u krugu najmilijih. S područja Širokog Brijega je 49 osoba, 11 iz Gruda, 4 iz Posušja, a u Ljubuškom nije do sad zabilježena niti jedna osoba. Ožalošćeni : sinovi Ivica Zele i Zlatko, nevjeste Milena i Ervina, unučad Ana s Mariom, Kristina s Franom, Kristijan, Ljubo i Silvio, praunučad Antonio i Leona, brat Jure Milan s obitelji, sestra Zorka s obitelji, obitelji pok. Ožalošćeni: supruga Silvana, kćeri Ksenia Radovan-Cohen i Nevena Radovan-Keller s obiteljima, braća Perino i Damir s obiteljima, sestra Vesna, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Tvoja dobrota, plemenitost i ljubav živjet će u nama. Ožalošćeni: sin Mirko, kći Marica i zet Ivan, unuk Luka, unuke Leona i zet Mario, Edita i Anita s obiteljima, sestre Marija i Ika s obiteljima, obitelj pok. Pokop će se obaviti tiho u krugu obitelji.

Nächster

Ljubuški na dlanu

Osmrtnice ljubuski

Vjerujemo da ne kupujete sve dnevne novine koje se mogu u našoj zemlji kupiti, tako da se može slučajno dogoditi da informacija o smrti Vašeg prijatelja, rođaka ili poznanika ne dođe na vrijeme do Vas. Pogreb dragog pokojnika bit će u krugu najuže obitelji. Pogreb našeg dragog pokojnika obavit će se u krugu obitelji. Tugujuća obitelj: kćer Goga, zet Bob, unuke Lea I Mia, sestra Jelena, nećakinje Iris, Ines, Sanja, nećak Goran, te naša Mira i Dalija. Obavijestite rodbinu i prijatelje o svom gubitku, datumu, vremenu i mjestu posljednjeg ispraćaja. Današnje društvo želi najsvježije informacije, na najbrži mogućni način, na jednome mjestu.

Nächster

Ljubuški na dlanu

Osmrtnice ljubuski

Obavijest o pogrebu dati ćemo naknadno. . Ožalošćeni: suprug Stojan, sin Ivo, kći Tatjana, zet Tomislav, brat Ante s obitelji, obitelj pok. Zahvaljujemo svim liječnicima, sestrama, njegovateljicama i bližnjima koji su mu pomagali u teškim trenucima. Ako ne uspije ući u živu stanicu, ovaj virus, ovisno o podlozi, propada za nekoliko sati do maksimalno nekoliko dana. Više o ovome možete pročitati. Znaju to Petar i Ivan te na taj način objašnjavaju izlječenje onoga hromoga u Hramu.

Nächster

Slobodna Dalmacija

Osmrtnice ljubuski

Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu najmilijih 16. Draga majko hvala ti za svu ljubav i dobrotu kojom si nas nesebično darivala. Ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u najužem krugu obitelji na groblju sv. Tako se u popularni TikTok trend Foot Shake Dance, ili kako su ga mnogi nazvali Oh Na Na Na Challenge Oh Na Na Na izazov uključili i djelatnici Doma zdravlja Ljubuški. Posljednji ispraćaj obavit će se naknadno u njegovoj voljenoj Lumbardi, otok Korčula. U vjeri i nadi u ponovni susret ostaju ožalošćeni: supruga Vera, sin Mario, kći Nikolina, brat Berislav s obitelji, zet Davor, unučad Filip i Barbara, punica Iva, šura Stojan s obitelji, svastika Mirjana s obitelji, obitelj pok. Ožalošćeni: sin Tomo, nevjesta Magda, unuci Miro sa zaručnicom i Maja s obitelji, brat i sestra s obitelji te ostala tugujuća rodbina.

Nächster

Slobodna Dalmacija

Osmrtnice ljubuski

Nastavkom pregleda web stranice vecernji. Na portalu se tako mogu saznati informacije o pokojnima te kad su sprovodni obredi i svete mise zadušnice. Ispraćaj voljene pokojnice bit će u krugu obitelji. Lipo nam spavaj anđele naš i čekaj nas u vječnosti. Ispraćaj će biti u krugu obiteljii. Dušo naša, već nam nedostaješ.

Nächster