Plantasjen kongsberg. JOBBE I PLANTASJEN 2019-11-19

PLANTASJEN tilbud og kundeavis >> Oktober 2019 + salg

plantasjen kongsberg

Som ansatt hos Plantasjen er du viktig for vår suksess og fremtidige vekst. Plantasjen har et bredt utvalg av vekster, odlinger og hageprodukter. Plantasjen har alltid flotte sesongprodukter. Du finner garantert noe til alle anledninger, alle hjem og alle typer hager. Hvis du vil lage en «villere» hage, kan du så en blomstereng. Livet blir bedre med planter! Om Plantasjen Kongsberg Plantasjen Kongsberg byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger ved E134, rett før du kjører ned til Kongsberg sentrum. Alle Plantasjens butikker har søndagsåpent, men åpningstidene ellers kan variere noe fra sted til sted.

Next

JOBBE I PLANTASJEN

plantasjen kongsberg

Gressfrøblandingen gir plenen en variert karakter, og kan velges etter hva du skal bruke hagen til. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Plantasjen er Norges største hagesenterkjede med nær 70 butikker fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Butikkinfo Plantasjen har skapt glede for kundene i snart 20 år og har over 140 butikker i Norden! På Plantasjen finner du en rekke ulike produkter Plantasjen har tilbud på alt du trenger innen blomster, potter planter og dekor. Om butikken På Plantasjen Kongsberg finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Next

Blomsterbutikk Kongsberg

plantasjen kongsberg

Som medarbeider i Plantasjen vil du være Plantasjens ansikt utad og ditt engasjement og din positive innstilling er viktig for at kunden skal føle seg velkommen hos oss. I den nye butikken vil kundene finne alt de behøver for å skape en inspirerende hage. Du finner den lett på vårt nettsted. . Hagebarometeret er en del av Plantasjens store satsing på å spre kunnskap og interesse om hagestell.

Next

Plantasjen Kongsberg (NO)

plantasjen kongsberg

Dette skaper interessante og utfordrende muligheter for våre ansatte til å vokse inn i nye roller og å utvide sine fagkunnskaper. De hadde ikke stjålet noe, men ettersom adferden ikke var helt i tråd med vanlig butikkadferd, ble de bedt om å forlate stedet. Har du ett godt humør, er glad i mennesker og brenner for det gode kundemøtet vil du trives hos oss! Med posisjon som markedsledende hagebutikk kan Plantasjen tilby et stort utvalg hageprodukter og omfattende kunnskap på området. Med våre over 140 butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. I tillegg til det brede produktsortimentet har Plantasjen utdannede hagemestere i samtlige butikker. Plantasjen fører også jord, plenfrø, hageredskap og maskiner, samt kvalitetsfôr til hund og katt. Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Next

PLANTASJEN tilbud og kundeavis >> Oktober 2019 + salg

plantasjen kongsberg

Hold deg oppdatert på tilbud og kampanjer raskere med Kimbino. Vi er opptatt av å inspirere flere mennesker til å omgi seg med planter. Sortimentet omfatter alt fra hagemøbler, krukker og griller til hjemmeinnredning, gaveartikler og snittblomster. Ellers har politipatruljen hatt en rolig dag hva angår kriminalitet. Begynn å arbeide hos oss, og del vår lidenskap! I Norge har Plantasjen butikker fra Tromsø i nord til Mandal i sør.

Next

Plantasjen åpner ny butikk i Kongsberg

plantasjen kongsberg

Vi har en stor parkeringsplass med gratis parkering i inntil 2t. Betjeningen fortalte at to karer hadde tatt med seg en del varer som de gjemte på utsiden av butikken. Kundeavisen til Plantasjen varer til neste uke, så sjekk den ut og finn dine gode tilbud nå. Alle kundeavisene finner du enkelt på deres nettsted. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Vår butikk er på 2500 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av blomstrende og grønne planter som gir deg en herlig jungelfølelse. De har seriene «Dyrk selv» lar deg dyrke friske urter, grønnsaker, bær og frø hjemme.

Next

NMK Kongsberg Bilsport

plantasjen kongsberg

Gressplen Plenen er hagens gulv, og for mange et kjært hjertebarn. Kimbino i Norge Kimbino gjør sparing enkelt! På nettstedet finner du også alle typer tips, uansett om du er erfaren eller helt fersk innen planter og blomster. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet. Du sparer miljøet, bruker mindre papir og får alle dine favorittbutikker rett i lomma! Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden.

Next

PLANTASJEN tilbud og kundeavis >> Oktober 2019 + salg

plantasjen kongsberg

I utvalget «Hage og fritid» finner du møbler, heller, kunstgress og utebelysning med mer. Kimbino finner du på internett, og du finner den også som app til din telefon her app! I den nye butikken i Kongsberg planlegges det også på sikt en hageskole der det kommer til å arrangeres forelesninger med forskjellige temaer — noe som er blitt en suksess i butikker andre steder. Kimbino gjør det lett å tenke på miljøet, alle tilbudsaviser og kundeaviser er elektriske. I sortimentet inngår alt fra hagemøbler, krukker og griller til hjemmeinnredning, gaveartikler og snittblomster. Hver uke holder Kimbino oversikten over de nyeste kundeavisene og kampanjeavisene til dine favorittbutikker. Politiet i Kongsberg fikk en melding fra ansatte på hagebutikken Plantasjen ved 14-tiden søndag.

Next

Kongsberg

plantasjen kongsberg

Muligens med formål å hente det senere. Du finner din nærmeste butikk her , , , , ,. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Plantasjen er opptatt av miljø og bærekraft, fra frø til plante og er sitt ansvar bevisst gjennom sine produkter. Og vi er opptatt av å utvide virksomheten vår ytterligere. Du finner en enkel oversikt over dine favorittbutikker, slik at du kan sjekke tilbud når du vil! Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Next