Rekryteringsmyndigheten malmö. Rekryteringsmyndigheten söker Enhetschef psykologi Malmö i Skane, SE 2019-11-20

Totalförsvarets rekryteringsmyndighet

rekryteringsmyndigheten malmö

Vi ser fram emot din ansökan. Om oss Rekryteringsmyndigheten bidrar till att vårt land har fred och säkerhet. Vi söker nu en säkerhetshandläggare till Malmö. Men om jag fick välja så hade jag inte gjort, svarar 19-åringen. Prövningsavdelningen bedriver sin verksamhet enligt Hälso- och sjukvårdslagen 2017:30 vilket innebär att vi följer ramar som fastställer mål och krav för vår verksamhet. Ska du komma till oss för att testas är det den överenskomna tiden för prövning som gäller. Psykologintervju Den psykologiska prövningen består av ett teoretiskt test inskrivningsprovet samt psykologintervju.

Next

Rekryteringsmyndigheten söker Enhetschef psykologi Malmö i Malmö, SE

rekryteringsmyndigheten malmö

Det beskedet du får är preliminärt. När du kommer till glasgången går du ner för trappan som är till vänster. AnställningenAnställningarna är tillsvidare men inleds med sex månaders provanställning. Under mönstringen får du bland annat träffa sjuksköterska, läkare, psykolog och inskrivningshandläggare. Svara på webbenkät Logga in och svara på frågor om hälsa och intressen. Du går upp för trappan och sen snett till höger. Vi redovisar också totalförsvarets personal och för register över alla svenskar som är krigsplacerade.

Next

Hitta till mönstringen i Malmö

rekryteringsmyndigheten malmö

Jämställdhet och mångfald är en tillgång för vår arbetsplats och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Den 1 december i år står lokalerna klara för inflyttning och verksamheten startar i januari 2018. Nu söker vi en chef till vår enhet för psykologi i Malmö. Personerna på bilden har inte med artikeln att göra. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Next

Så funkar mönstringen

rekryteringsmyndigheten malmö

Du är uthållig, lojal och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Lokalerna har utsikt mot Malmö Live och ligger bara ett par minuters promenad från centralstationen, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter. På så sätt får Rekryteringsmyndigheten tillgång till dina meriter, det vill säga dina gymnasiebetyg, folkhögskoleomdömen och resultat från högskoleprovet. Prövningsavdelningen bedriver sin verksamhet enligt Hälso- och sjukvårdslagen 2017:30 vilket innebär att vi följer ramar som fastställer mål och krav för vår verksamhet. Från järnvägsstationen När du kommer ut från stationens huvudentré tar du direkt till vänster och går på Mälarbron över vattnet. Malmö Rekryteringsmyndighetens prövningsenhet ligger centralt i Malmö på Norra Vallgatan 100 med gångavstånd från järnvägsstationen.

Next

Hitta till mönstringen i Malmö

rekryteringsmyndigheten malmö

Men 19-åringen är inte ensam. Jämställdhet och mångfald är en tillgång för vår arbetsplats och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Det är viktigt att du är självständig i din yrkesroll, kan göra egna bedömningar, ta beslut baserade på dessa och förmedla besked som är både positiva och negativa. Vi kallar, mönstrar och skriver in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt med stöd av lagen 1994:1809 om totalförsvarsplikt. Provet är ett datoriserat test som du gör i vår datasal. Om anställningen Anställningen är tillsvidare. Vi kallar, mönstrar och skriver in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt med stöd av lagen 1994:1809 om totalförsvarsplikt.

Next

Rekryteringsmyndigheten söker Säkerhetshandläggare till Malmö i Malmö, SE

rekryteringsmyndigheten malmö

Han uppger att tre till fyra som åtalats har dömts. Vi är i en expansiv fas och till vår prövningsenhet i Malmö söker vi nu en legitimerad läkare för anställning som överläkare. Det brukar alltid finnas olika lunchalternativ att välja på. Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Totalförsvarets Rekryteringsmyndighet Rekryteringsmyndigheten som etablerar en prövningsenhet i Malmö. Besöksadress: Norra Vallgatan 100 Öppet: Måndag-fredag klockan 07:30-17:30 Övernattningsadress: Norra Vallgatan 102. Som enhetschef psykologi är du ansvarig för att leda det dagliga psykologiska arbetet. Wihlborgs hyr ut till Totalförsvarets Rekryteringsmyndighet Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Totalförsvarets Rekryteringsmyndighet Rekryteringsmyndigheten som etablerar en prövningsenhet i Malmö.

Next

Rekryteringsmyndigheten söker Enhetschef psykologi Malmö i Skane, SE

rekryteringsmyndigheten malmö

Synskärpeundersökning och test av färgseende Sjuksköterskan undersöker din synskärpa genom att du får läsa på en bokstavstavla och färgseendet undersöker vi med hjälp av färgseendetavlor. Med en anställning följer skyldighet att krigsplaceras. Lokalerna kommer att byggas om för att passa Rekryteringsmyndighetens prövningsverksamhet. Detta innebär att vi anställer fler medarbetare samt utvecklar våra processer och metoder för på bästa sätt utföra vårt uppdrag. Du når samtliga på telefonnummer click apply Rekryteringsmyndigheten har redan valt informationskanaler för den här rekryteringen. Anställningarna är säkerhetsklassade vilket innebär att vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet.

Next

Rekryteringsmyndigheten söker Enhetschefer till Stockholm & Malmö inom psykologi i Malmö, SE

rekryteringsmyndigheten malmö

Vi svarar gärna på dina frågorVill du veta mer om arbetsuppgifterna är du välkommen att ringa enhetschef Carina Nilsson. Vi redovisar också totalförsvarets personal och för register över alla svenskar som är krigsplacerade. Du ser till att rätt bemanning finns på plats för att kunna genomföra prövningar och ansvarar för kompetensutveckling för medarbetarna i samråd med våra verksamhetsföreträdare. Gå in genom entrén på Hangövägen 25. Av de som kallas till mönstring görs en preliminär uttagning av cirka hälften.

Next