Sanomapro. Sanoma Group 2019-11-19

Sanoma Group

sanomapro

Se tarjoaa selkeän näkymän oppilaiden edistymisen seuraamiseen Ohjaamon avulla, ja palautteen antaminen omalle ryhmälle on vaivatonta. . Kampuksesta löydät kaikki koulusi hankkimat digitaaliset oppimateriaalit ja työkalut. Sanoma Pro Oppimisympäristö is with around 50. Toiminto tulee käyttöön syksyn 2019 aikana. Opettaja voi jakaa Kampuksen kautta ryhmälleen omia materiaaleja ja linkkejä oppimista tukeviin sisältöihin, kuten Youtube-videoihin, uutisartikkeleihin tai Quizlet-tehtäviin.

Next

Sanoma Pro Kampus

sanomapro

Lis√§ksi Kampus kehittyy entisest√§√§n k√§ytt√§jien palautteen perusteella. Mitk√§ ovat Kampuksen hy√∂dyt opettajalle? Sen kautta voit lis√§ksi antaa opiskelijoille teht√§vi√§ tunneilla tai kotona teht√§v√§ksi. Yl√§koulussa kaikki digikirjat paitsi -sarja ovat uuden 2. Kampus on suunniteltu alusta asti k√§ytt√§jien ehdoilla ‚ÄĒ ei teknologian. It provides teachers and pupils access to comprehensive digital learning materials and books for all levels and subjects from early childhood to upper secondary education. Digikirjojen uusi aika Kampuksen my√∂t√§ olemme kehitt√§neet , joka tarjoaa monipuolisia ty√∂kaluja niin opetukseen kuin opiskeluun. Kun k√§yt√∂ss√§ on digikirja 1.

Next

Sanoma Pro Kampus

sanomapro

Sanoma Pro, found in 1878, is the leading provider of learning solutions and the front runner in the development of digital learning solutions in Finland. Oppilaille Kampus tarjoaa helpon tavan tehdä tehtäviä, selkeän näkymän läksyihin ja tuleviin kokeisiin sekä työkalun oman opiskelun aikatauluttamiseen ja oppimishistorian seuraamiseen. Pedagogisesti laadukkaiden digitaalisten oppimateriaalien lisäksi Kampus sisältää uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat opetustyötä ja tuovat monipuolisuutta opiskeluun. Mitkä ovat Kampuksen hyödyt oppilaalle? Kampus korvaa Sanoma Pron oppimisympäristön näille käyttäjille elokuusta 2019 alkaen. Kampus säästää suunnitteluaikaa ja raivaa enemmän tilaa yksilölliselle opettamiselle. Esimerkiksi Kompassiin pääset jatkossa Kampus-palvelusta. The company provides printed and digital learning content and tools for all the subjects covered by the Finnish national curricula, from early childhood to upper secondary education, vocational and university studies.

Next

Sanoma Pro

sanomapro

. . . . . . .

Next

Escalier

sanomapro

. . . . . . .

Next

Sanoma Group

sanomapro

. . . . . .

Next

blog.zakeke.com

sanomapro

. . . . . .

Next

Sanoma Pro Kampus

sanomapro

. . . . .

Next

Sanoma Pro

sanomapro

. . . . .

Next

Sanoma Pro Kampus

sanomapro

. . . . .

Next