Seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus. Työntekijä 2019-11-19

Työntekijä

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Otamme näytteitä myös yksityislääkärin lähetteellä, jolloin tutkimukset ovat maksullisia ja ne perustuvat. Tarvittaessa lääkäri kirjoittaa lausuntoja ja todistuksia sekä lääkereseptejä. Kansalaisopisto Liikunta ja leirit Palveluiden toteuttajille Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen avustushaku Maksuton ilmoituspaikka kaikille Seinäjoen tapahtumille Julkinen liikenne Komia liikenteen verkkosivut Matkahuollon verkkosivut Kartat Asuminen Seinäjoen kaupungin vapaiden tonttien selailu ja hakeminen eTontti-palvelun kautta Seinäjoen Energia Oy:n muutto-, lämmönkäyttö- ja vikailmoitukset, sähkönmyyntisopimukset ja yhteydenottopyynnön jättäminen Vesimittarilukeman ilmoittaminen Seinäjoen Vesi Oy:n laskutusjärjestelmään ja kiinteistön vedenkulutushistorian selailu Työpaikat Seinäjoen kaupungin avoimet työpaikat ilmoitetaan kaupungin www-sivuilla ja Kuntarekry-järjestelmässä. . Tiedä ensimmäisenä ja anna meille oikeus lähettää sinulle sähköpostitse uutisia ja promootioita Seinäjoen terveyskeskus :ltä Terveyskeskus Yöpäivystys on klo 22 - 08 välisenä aikana Seinäjoen keskussairaalan Y-talossa osoite Koskenalantie 18, puh. Alajärven terveyskeskuspäivystys on suljettu jatkossa aina sunnuntaisin sekä aattopäivinä ja arkipyhinä.

Next

Kiirevastaanotto ja ensiapu

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Tarvitset kirjautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lue lisää mobiilivarmenteesta Jos sinulle on myönnetty turvakielto, emme valitettavasti voi asioida kanssasi sähköisesti, emme edes luvallasi. Omakanta Sähköiset reseptit ja omien potilastietojen tarkastelu Omahoitopalvelut Muut Varhaiskasvatus sähköinen hakemus , Päivähoidon hoitoaikavaraukset, yhteydenpito päivähoidon ja vanhempien välillä, päivähoidon ja varhaiskasvatuksen työntekijöiden sähköinen työväline Koulut Perusopetuksen palvelu kodin ja koulun väliseen viestintään Seinäjoen lukioiden henkilökunnalle, opiskelijoille ja heidän huoltajilleen tarkoitettu ohjelma opintoihin ja viestintään liittyvien asioiden hoitamiseen Opetuskäytössä oleva Office365-pilvipalvelu Ilmoittautuminen perusopetukseen Kirjasto Etelä-Pohjanmaan maakunnan sekä Isonkyrön, Laihian, Kaskisten, Perhon ja Vetelin kuntien kirjastojen kokoelmat, omat tiedot ja lainojen uusinta Omien tietojen muutokset, kirjastokorttihakemukset, hankintaehdotukset, kaukopalvelutilaukset, paikalliskokoelmat, kirjaston tietokoneiden varaus, ryhmien palvelut sekä kirjaston kysymys- ja palautelomakkeet Kirjastonhoitajat vastaavat tietopalvelukysymyksiin valtakunnallisessa etäpalvelussa. Vastaanotoilla hoidetaan terveyden ja työkyvyn ylläpitämiseen, sairauksiin ja kuntoutukseen liittyviä asioita sekä arvioidaan työhön sopivuutta. Päivystyspoliklinikalla toimii myös sairaanhoitopiirin alueen terveyskeskusten yhteispäivystys yöpäivystys. Jatkokertomus jatkuu vielä Sjoen keskussairaalan puolella.

Next

Seinajoen

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Löydä uusi kotisi jo tänään Diabeteshoitajien vastaanotot seinajoenseudundiabete Kanta-palvelujen kautta tietojasi käsitellään luotettavasti ja turvallisesti terveydenhuollossa. Lue, mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Lääkäri oli kyllä mukava, mutta ei osannut auttaa lääkityksen kanssa, lupasi laittaa kipupolille lähetteen, ei ole tullut vieläkään aikaa sinne. Kerromme näillä sivuilla ensisijaisesti terveydenhuollon. Tällainen riskitieto näkyy yleensä vain terveydenhuollon ammattilaiselle, mutta tällä hetkellä tieto voi näkyä myös henkilön OmaKannassa. Päivystysapupuhelimeen vastaavat sairaanhoitajat, jotka tarvittaessa konsultoivat lääkäriä. Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki Seinäjoen terveyskeskus.

Next

Seinajoen

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Seinäjoen terveyskeskus Seinäjoen terveyskeskus päivystää Y-talossa arki-iltoina klo 16-20 Lauantaisin, sunnuntaisin, aattopäivinä ja arkipyhinä klo 8-20 ei ajanvarausta p. Rakennuskohteen nimi ja osoite As. Hän toimii muutenkin yhteistyössä muun työterveyshuollon ja työpaikkojen kanssa. Kauhajoen terveyskeskus Päivystysvastaanotto toimii kaikkina päivinä klo 8. Tietoa tästä sivustosta Vastaanotot toimivat aluemallin mukaan Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan terveyskeskuksissa.

Next

Ajanvaraus

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Työpaikalla käynnit sovitaan työpaikan oman työterveyshoitajan kanssa. Päivystysapu 116 117 Tällä hetkellä palvelu palvelu on käytössä Etelä-Karjalan, Helsingin- ja Uudenmaan sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueella. Seinäjoen toimipisteessämme sijaitsee sekä työterveyshuolto että lääkärikeskus. Katso Faksi, Sähköposti, Verkkosivusto ja muuta tähän liiketoimintaan liittyvää. Pidemmissä asioissa ja muina ajankohtina vastaanotolle on varattava erikseen aika omalta työterveyshoitajalta.

Next

Terveyskeskuspalvelut Seinäjoella

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Lisäksi tarvitsin kelalle lääkärinlausunnon tiettyyn päivämäärään mennessä, no jouduin kaksi kertaa kysellä perään ja kelalle ilmoittamaan aina uuden päivän milloin tulisi. Pappilantie 2 pe klo 16. Listaamme tässä osan haussa olevista tiedoista. Vaikeat henkeä ja terveyttä uhkaavat sairaudet ja tapaturmat hoidetaan ilman lähetettä. Työterveyspsykologi Työterveyspsykologi osallistuu tarvittaessa työpaikkaselvityksiin ja voi olla mukana työpaikan ongelmatilanteita käsittelevässä neuvottelussa.

Next

Ajanvaraus

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Äkillisessä sairauskohtauksessa ja hätätilanteessa soita 112. Lapua on kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki, jonka maisemissa vaihtelevat joet. Osoite: Y-talo, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki Osoite Hanneksenrinne 7 Puhelinumerot 06-4154111. Keskussairaalan laboratorio, Y-talo Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki avoinna ma ja ke-pe klo 7—15, ti klo 7. Kipu ei hellittänyt ja viikon päästä tk:n toinen lääkäri tutki vielä tarkemmin ja lähetti keskussairaalan ortopedian osastolle. Sairausvastaanotto on tarkoitettu äkillisten sairauksien hoidontarpeen arviointiin ja ohjaukseen.

Next

Työntekijä

seinäjoen terveyskeskus ajanvaraus

Jos turvakieltosi on voimassa se estää pääsysi sähköiseen asiointipalveluun. Lääkärin vastaanotto Työterveyslääkärit ottavat vastaan klo 8. Terveyskeskuksen ensimmäisellä käynnillä lonkka tutkittiin tarkasti ja röntgenkuvattiin toteamuksella, että ei murtumaa ja kainalosauvojen kanssa kotiin epäillen jännevikaa. Soita 050 345 9413 Seinäjoen terveyskeskus. Kaikki lääkäreiden vastaanottoajat annetaan ajanvarauksen perusteella etukäteen. Tutustu vastaanottopalvelujen Terveyskeskusten lääkärivastaanotot palvelevat takaisinsoittojärjestelmässä Terveyskeskusten lääkärivastaanotot ottavat käyttöön TeleQ-takaisinsoittojärjestelmän.

Next