Skudenes og åkra sparebank nettbank. Skudenes & Aakra Sparebank Visa Gold kredittkort (Søk her) 2019-11-19

Skudenes og Aakra Sparebank

skudenes og åkra sparebank nettbank

Skal du betale noe til utlandet må du motta opplysningene fra den du skal betale til. NettBedriften kan integreres med disse regnskapssystemene:. Vi anbefaler at du lager en annen kode enn den du bruker for å låse opp telefonen. Når du er ferdig i nettbanken, bør du avslutte ved å klikke på Logg ut-knappen i menyen. Kortets årlige nominelle rente er 18,00%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 måneder er 24,07%. Koden benyttes for pålogging og til signering. .

Next

Skudenes & Aakra Sparebank

skudenes og åkra sparebank nettbank

» NettBedriften snakker med ditt regnskapssystem. Dette gjør BankAxess til en sikker betalingstjeneste for belastning av konto ved kjøp i norske nettbutikker uten at du må gi fra deg kortopplysninger. Banken har kontorsted i Rogaland. Hva du bør passe på Passord og koder må læres utenat og må aldri oppgis til andre. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler.

Next

‎Skudenes & Aakra Mobilbank on the App Store

skudenes og åkra sparebank nettbank

Det er til og med kommet egen juleplakat! Dette gjelder kontoopplysninger, fødselsnummer, kredittkortnummer eller påloggingsinformasjon. Kontakt banken om du vil ringe de eller motta kundeservice på chat eller e-post adressen deres. Enkelte sider i nettbanken er ikke tilpasset mobilen ennå, men dette jobbes det med for å forbedre. Vær kritisk til hvilke sider du oppsøker. Jeg tror det vil gi hele idrettsområdet et lite løft.

Next

Skudenes & Aakra Mobilbank by Skudenes & Aakra Sparebank

skudenes og åkra sparebank nettbank

. På nettsidene deres ser en kanskje også info om renter på banksparing og lån, og hvilke forsikringer som finnes av f. Brukernavnet til nettbanken er ditt fødselsnummer 11-siffer. Vær kritisk til nedlastninger fra ukjente kilder. Finn de gunstigste lån og beste vilkår og bruk penger på noe annet enn å betale dyre renter. NettBank bestiller du ved personlig oppmøte i banken og identifisering i form av pass.

Next

Bank for bedrift

skudenes og åkra sparebank nettbank

. Her har du tilgang til de fleste tjenestene i mobilbanken. Skudenes og Aakra Sparebank svindel og bedrag Ved mistanke om svindel burde du beint frem ta kontakt med Skudenes og Aakra Sparebank og forklare det du har opplevd slik at du kan begrense eventuelle skader. Noen ønsker også å låne penger til å betale advokat, refinansiering eller låne penger til campingvogn. Enkel pålogging med firesifret kode, fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning. Støtter din telefon lesing av fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning, kan du velge å benytte dette til innlogging og signering. Informasjonskort Informasjonskortene øverst i mobilbanken gir deg varsler på nye eFaktura, tips og annen relevant informasjon.

Next

Skudenes og Aakra Sparebank

skudenes og åkra sparebank nettbank

Du kan slette kort ved å trykke på X øverst i høyre hjørne på kortet. Bli med ungdommen til fjells! Ett av prosjektene vi nå støtter er skiturer. Uten stopp forekommer svindelforsøk i Skandinavia og beklageligvis er alle som har konto i bank utsatt, dersom du ikke er forsiktig når det handler om personopplysninger, biometriske data, passordet og personlige opplysninger om kunden. Gjør regnskapet på rekordtid La regnskapssystemet ditt gjøre overføringen av betalingsinformasjon til og fra banken. Dette gjelder også dersom man utgir seg fra å være banken, politiet eller andre. Mange leverandører tilbyr dette i en pakke.

Next

NettBank og pålogging

skudenes og åkra sparebank nettbank

Utenlandsbetaling Betaling til utlandet kan du gjøre selv NettBanken. Fra skole og studier, forelskelse og kjærester, til barn, banklån og hytte. En får et større tilbud. Koden benyttes for pålogging og til signering. Dette kan komme automatisk opp når Iban nummer tastes. Om du ikke har utført denne type betaling før må tjenesten åpnes, dette må utføres av banken.

Next

Skudenes & Aakra Sparebank

skudenes og åkra sparebank nettbank

Å betale til utlandet via NettBanken er den rimeligste måten for deg, men ønsker du at vi skal gjøre det så. Både nettbanken og mobilbanken ligger nede for telling. Når du taster dette passordet, åpnes et nytt vindu hvor du blir bedt om å lage et personlig passord for videre innlogging i NettBanken. «For små bedrifter og enkeltmannsforetak vil en slik automatisering være svært betydningsfull for å kunne føre eget regnskap. Det kan være lurt å din.

Next