Solkrem til ansikt. Her er den beste solkremen som beskytter huden 2019-11-19

HARMONI SOLKREM TIL ANSIKT SPF 30

solkrem til ansikt

I vårt utvalg kan du også finne solkremer som er tilpasset en solsensitiv eller solintolerant hud. Derfor må personer som går på ski eller står alpint alltid sikre seg med den beste solkrem før de legger ut på tur. Dette gjør at man enkelt kan smøre på flere lag med solkrem når man er på stranden eller rett før man kler på seg. Solkremen vil svekkes over tid og det er derfor viktig at den påføres jevnlig. Dersom du ikke har forsøkt sprayene, så er det sterkt å anbefale. Daily Sheer er litt lettere og smelter inn i huden.

Next

Beste solkrem til ansikt: De beste solkremene til ansiktet

solkrem til ansikt

Denne varianten tilfører litt ekstra farge. Om solkremen etterlater et hvitt filter på huden, er det et tegn på at du er godt beskyttet. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse». Dette med solstyrke kan være litt vanskelig å forstå. Som tidligere nevnt koster ikke en god solkrem mer enn rundt 100 kroner og det er penger du bør ta deg råd til å legge inn i løpet av året. Så hvis du har en fra i fjor og er usikker på om du kan bruke kremen i år, kan et godt tips være å sjekke fargen eller konsistensen på kremen. Som de fleste solkremer bruker denne en stund på å trenge inn i huden, og du bør smøre deg 20 minutter før du legger deg i solen.

Next

HARMONI SOLKREM TIL ANSIKT SPF 30

solkrem til ansikt

Den passer også utmerket på sensitiv barnehud og inneholder blant annet kamille som lindrer og agurk-ekstrakter som virker oppstrammende på huden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Vi bruker cookies for å huske dine valg inne på siden, slik at du slipper å gjøre samme valg flere ganger, og silk at vi kan tilpasse hjemmesiden dine valg. Vår erfaring er at man ikke er like tilbøyelig til å smøre seg inn nok, både med tanke på mengde og hyppighet, med en solkrem som føles klissete. Lys hud krever høyere faktor. Normalt ligger prisen for en solkremflaske fra 80 til 100 kroner, litt avhengig av aktuelle solkrem tilbud. Sheldon Pinnell som har brukt mye tid på å forske på antioksidanters evne til å beskytte hudceller.

Next

Beste solkrem til ansikt: De beste solkremene til ansiktet

solkrem til ansikt

Vi benytter også Google Analytics der vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på cc. Den inneholder hormonforstyrrende stoffer, men den er fri for nanokjemikalier og allergifremkallende stoffer. Dersom huden ikke klarer å ta opp i seg solkremen, blir den liggende på utsiden og koke. Tilleggs-ingredienser du kan se etter om du vil ha god pleie i solproduktet: 1. Til kropp: Lancôme Soleil Bronzer Protective Mist er en vannresistent melkesolkrem i sprayform. Vet det er ganske mange forskjellige solfaktorer innen det merke, du må nesten lese litt om de før du bestemmer deg. Dette må man gjenta etter bading.

Next

Solkremingrediensene du bør unngå om du har sensitiv hud

solkrem til ansikt

Det er to kjemiske filtre som mange reagerer på. Det har åtte av dem bevist. Du blir altså mer utsatt for å bli solbrent enn det du ville vært uten solkrem i det hele tatt. Men litt forenklet kan vi si at det handler om avstand til sola. Man bør dessuten påføre solkrem regelmessig i løpet av dagen, siden beskyttelsen brytes ned av solstrålene og skylles bort ved bading eller svetting. I Norge er det anbefalt at vi bruker minst faktor 15, i mer solrike land faktor 30-50. Solkremen Sun-C med solfaktor 40 fra Nimue er en av våre favoritter.

Next

Solkremingrediensene du bør unngå om du har sensitiv hud

solkrem til ansikt

Det er det ikke lenger noen god grunn til. Og da kan det jo være greit å hjelpe litt til med en nøtteolje eller lignende. Hvorfor vi digger den:Når du vil ut og jogge eller ligge å steke langs bassengkanten, er det kjedelig med solkrem som renner ned så øynene svir. Hvor du ender på skalaen vil bety mye for valget av solkrem. Det er fryktelig ubehagelig å være solbrent og du vil mye heller bruke litt ekstra tid på å påføre litt tykk solkrem enn å ligge urørlig i senga fordi det svir om du snur deg. Ingredienser som øker solbeskyttelsen eller som gjør at du blir raskere og jevnere brun, som for eksempel aminosyren tyrosin som øker melaninproduksjonen 2.

Next

Test av 66 solkremer: Disse solkremene er trygge

solkrem til ansikt

Ingen kviser heller, noe som er et mirakel i seg selv. Hvor allergifremkallende parfymen er avhenger av mengden av parfyme i et produkt og hvor hyppig man er i kontakt med denne typen parfyme. Solfaktoren som står på pakken, forteller deg hvor lenge du kan oppholde deg i solen uten at huden blir brent. Testpersonene våre ville rett og slett ikke bruke den igjen. Men da finnes det også gelevarianter. Det danske Forbrugerrådet Tænk har ikke rapportert om hormonforstyrrende stoffer, men de har funnet parfyme, planteekstrakter som kan gi allergi og miljøbelastende stoffer.

Next

CC

solkrem til ansikt

Jo kraftigere sol, jo sterkere faktor er nødvendig. Dersom du er i syden på ferie kan du for eksempel bruke faktor 50 de første to dagene og gradvis redusere faktoren til 30. De gir en luksuriøs og deilig følelse, er lette å påføre og de trekker raskt inn i huden uten å tette porene. Dette gjelder ikke minst dersom du oppholder deg på eller ved sjøen. Den inneholder antioksidanter, aminosyrer og vitamin A, C og E som er gir optimal beskyttelse, og virker reparerende. Og at solskadene du får av å bli brent i dag ikke vil vises før om 10-15 år? Noe som også er viktig å huske på er at forhandlerne i noen tilfeller kan selge gamle kremer.

Next