Søvind kro. Sovind Kro & Galleri, Horsens 2019-11-19

Kunst og mad i Søvind

søvind kro

Så der er vægt bag ordene, når Anette og Torben siger at Søvind Kro skal være stedet hvor mad og kunst går hånd i hånd. De fleste værker har relation til blomstermotiver. Det at flytte til Søvind i Horsens kommune er næsten som om at komme hjem, da hun stammer fra Horsens. Hvert rum har sin hygge, mulighed og historie — Jagtstuen, Thesalonen, Galleriet og Havestuen samt ikke mindst de 5 værelser som kan lejes i forbindelse med arrangementer på kroen. Søndagsmiddag og gæstekokke Om søndagen den 2.

Next

Værelser

søvind kro

Ferniseringen fandt sted i Galleri Brænderigården i Horsens. Det drejer sig om ca. Gæsterne skal have en hyggelig unik personlig oplevelse, som de ikke kan få andre steder. Kunst er for os alle sammen. Flere har også mødt Anette som underviser og foredragsholder. . Billedkunstner Anette Walther Fassing fortæller, at hun de sidste 10 år har levet af at være udøvende kunstner og har haft værksted i Strib på Fyn.

Next

Kunst og mad i Søvind

søvind kro

Quejas sobre Søvind Kro og KulturOase ¿Tuviste una mala experiencia con Søvind Kro og KulturOase? Kultur og god madkunst går hånd i hånd med stor passion og idégrundlaget fra Krofatter Torben Fassing og Billedkunstneren Anette Walther. Vi sætter altid vores gæster i centrum og alle fest aftaler foregår individuelt med et møde på Kroen, så vi sammen kan skabe de helt rigtige rammer til jeres fest. Si es así, te recomendamos ponerte en contacto directamente con Søvind Kro og KulturOase. Er der specielle ønsker eller krav til festen, assisterer vi også gerne. Desuden kan kroens gæster se frem til Cuba-aften torsdag den 20. Når det ikke var sejlklubbens fællesskab der trak. Glæder kun selskaber på min.

Next

SØVIND KRO Horsens

søvind kro

Vi er både kro med frokost fre. Comparte tu queja al final en la sección de comentarios para compartir tu experiencia con el resto del mundo y así ayudar a otros que puedan estar en una situación similar. Her aftales menuen, underholdningen, bordopstillingen og bordopdækningen. Alle kroens rum er flot restaureret på en måde, så den oprindelige hygge og charme er bevaret. Firenze, New York, Toronto, Hamborg og Cuba for nu at ende i Søvind og Horsens igen. Vi blev modtaget af krofatter Torben Fassing og blev vist rundt i alle kroens rum og sale, hvor der hænger mange af hustruen billedkunstner Anette Walthers smukke malerier. Udstillingen kan ses frem til 19.

Next

Søvind Kro by Ieva Igaunaitė on Prezi

søvind kro

Reception og åbent hus Der bliver rig lejlighed til at hilse på, når dørene atter åbnes på kroen fra den 31. No se publicarán comentarios con palabras malsonantes, amenazas, insultos o adjetivos despectivos. Torben vil tage sig kærligt af kroens selskabslokaler og køkken, hvor parret har ansat en dygtig kok, som kan matche kundernes ønsker. Anette siger, at når hun får tid og mulighed, vil hun gerne være en aktiv del af det kunstnermiljø, som der må være i Horsens. Tapastallerken; 3 forretshapsere tillæg 25 kr.

Next

Kunst og mad i Søvind

søvind kro

Det var virkelig lækkert og meget smagfuldt serveret, så der er også sørget for en rigtig god kok til at tage sig af maden på kroen. Esta web se creó como un medio de publicar opiniones, muchas empresas nos visitan cada cierto tiempo para analizar las opiniones sobre sus empresas, pero no podemos asegurar que Søvind Kro og KulturOase vaya a recibirlas y tratarlas como es debido. De mange idéer og erfaringer herfra vil nu blive overført til Søvind Kro. Olesen er en kunstner med kant Der var fernisering torsdag d. Og lad os nu være fremsynet — også når det gælder at værdsætte kunst, kultur og dannelse.

Next

Sovind Kro & Galleri, Horsens

søvind kro

Fredag, lørdag og søndag 11. Sé amable, cordial y educado. Men hver fest er forskellig, og derfor er det vigtig at vælge et sted, som forstår jeres ønsker og behov. No publiques datos personales, como tu nombre, teléfono o dirección, ya que las opiniones serán públicas. Reglas de publicación La educación sobre todo. Søvind Kro har nemlig skiftet ejere, og det markeres den 31.

Next

Goddag og farvel til Søvind Kro

søvind kro

De har endvidere lige totaldekoreret det nye Severin Kursuscenter med over 100 billeder, stedet fungerer nu også som galleri med ca. Varm krostemning i smukke rammer, siger Torben. Ved at klikke på eller benytte websitet accepterer du vores brug af cookies. Si deseas que de efectivamente tu reclamación llegue a una solución, deberás ponerte en contacto directamente con Søvind Kro og KulturOase. Kommer fra Fyn Anette og Torben Fassing kommer fra Strib på Fyn, hvor de som det sidste projekt sammen med Sparekassen Middelfart har drevet KulturOasen.

Next

Søvind Lokalråd

søvind kro

Esta es una situación algo incómoda y comprendemos tu frustración. Det er vigtigt, at man som kunstner ikke isolere sig. Estamos aquí para ayudaros, sin embargo para poder llevar esta misión acabo, también necesitamos tu colaboración. Mere Dette website anvender cookies for at forbedre din oplevelse, øge websitets sikkerhed og vise dig personligt tilpassede reklamer. Der er ikke den begivenhed, vi ikke har været med til at fejre. Ind på kroen er rykket Anette Walther Fassing med hendes kunst og spændende idéer og hendes mand Torben Fassing, der med en baggrund som restaurantchef samt ejer og idémand bag dansk Event Management, glæder sig til at skabe perfekte rammer omkring selskaber på Søvind Kro.

Next

SØVIND KRO Horsens

søvind kro

De overtog stedet den 1. Jeg betragter mine billeder som glade og. Der er også mulighed for at afhente maden på kroen, hvis dette skulle ønskes. Bestilling af arrangement er bindende og aflyses efter aftale er indgået betales 20% — mindre end 14 dage før betales 50% af menu prisen — mindre end 48 timer før betales den fulde menupris. The firm sells and provides technical services for its products to customers in Europe and North America. Anette Walther Fassing har også indrettet et stort arbejdende værsted på 1. Til dessert flere forskellige oste.

Next