Tak for turen rasmus seebach. Rasmus Seebach 2019-11-20

Seebach, Rasmus: Tak For Turen (2xCD)

tak for turen rasmus seebach

Selvom det er umuligt, vil Rasmus alligevel forsøge at gengælde bare en brøkdel af den kærlighed, han har modtaget gennem årene. Det varslede om en ny dreng i klassen, der snart ville tage hele Danmark med storm. Om du har været til utallige af mine koncerter eller blot en enkelt. Tak For Turen Rasmus Seebach markerer sit 10 års jubilæum med udgivelsen af albummet Tak for turen, der indeholder 5 helt nye sange og et væld af hits. Klik på efterfølgende link, for at se hvilke du kan benytte.

Next

Rasmus Seebach

tak for turen rasmus seebach

Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at kontakte os først. Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey-hey-hey-hey Vi' ikk' færdig' med hinanden Vores fest varer længe, længe, længe, længe endnu Vi har haft hinandens ryg siden for evigt Min engel, engel, engel Længes du stadig efter mer' Så ved du, at jeg står lige her Og jeg si'r tak for turen, tak for turen Jeg si'r tak for turen, tak for turen Tak for den her sindssygt smukke tur Men ska' det virkelig gå så hurtigt? Rasmus Seebach overrasker Landsgrav Friskole i Slagelse, der synger Rasmus Seebach til morgensang. Om du er fan eller bare godt kan lide at lytte med en gang imellem. Det har ikke været en helt almindelig rejse Rasmus har været på, og det skal naturligvis fejres med manér. Sådan kan du betale Handler du hos os, så tilbyder vi dig at vælge blandt adskillige former for betaling. Siden er det kun gået en vej for Rasmus, der i løbet af de seneste 10 år har slået salgsrekorder, begejstret med store shows for tusindvis af publikummer og samlet os danskere på tværs af hele landet og generationer.

Next

Tak For Turen

tak for turen rasmus seebach

Sikker levering med lynets hast At du som kunde får tilsendt dit produkt både sikkert og hurtigt, er essentielt for os. Er du stadigvæk i tvivl om enten leveringstid eller et produkts lagerstatus, så kontakt os. På ordresiden kan du se, hvornår vi afsender din vare. Uden dig er der ingen mig. Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey Jeg har det som om, de sidste somre fløj forbi Kan ikk' helt sige, om der' gået et halvt år eller ti Jeg husker bare, vi har festet Jeg husker, verden den var vores engang Vågner op og ser mig selv i et spejl Så blev man voksen, intet varer evigt, men Tak for den her sindssygt smukke tur Men ska' det virkelig gå så hurtigt? Vi har fandme haft det sjovt.

Next

Tak For Turen by Rasmus Seebach

tak for turen rasmus seebach

Kundeservice - få professionel assistance Hvis du undervejs på Gucca. Uden dig — er der ingen mig. Hver især har de været med til at gøre ham til den han er i dag, og den nye udgivelse bliver den første gave af mange, som Rasmus vil dele ud af i den kommende tid. Bemærk at vi er åben for henvendelser mellem kl. Den præcise lagerstatus er tydelig ud for hver enkelt vare.

Next

Tak For Turen by Rasmus Seebach

tak for turen rasmus seebach

. Jeg ta'r ikk' noget forgivet Ja, du ka' se på mig, jeg har levet et liv Men det' da stadig bedre end alternativet Så tak for tiden går, men ska' det virkelig gå så hurtigt? Om du har været til utallige af mine koncerter eller blot en enkelt. Jeg ta'r ikk' noget forgivet Ja, du ka' se på mig, jeg har levet et liv Men det' da stadig bedre end alternativet Så tak for tiden går, men ska' det virkelig gå så hurtigt? Jeg ta'r ikk' noget forgivet Ja, du ka' se på mig, jeg har levet et liv Men det' da stadig bedre end alternativet Så tak for tiden går, men ska' det virkelig gå så hurtigt? Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey-hey-hey-hey Tænk at få lov til at gøre en drøm til virkelighed Og tænk at stå og se et hav af mennesker, der synger med Linjerne der midt i mit ansigt Fortæller lidt flere historier nu Vi har grædt, men ey, vi grined' lidt mer' Og ga' du mig chancen, ville jeg gør' det hel' igen Tak for den her sindssygt smukke tur Men ska' det virkelig gå så hurtigt? Tak for turen samler op på klassikere fra hele karrieren. Rasmus Seebach har valgt at kalde sit jubilæumsalbum 'Tak for Turen', fordi det først og fremmest er et tak til alle hans fans. Jeg er frisk på 10 mere, hvis du er.

Next

Tak For Turen

tak for turen rasmus seebach

Så online køb og betaling hos Gucca er ensbetydende med fuld sikkerhed. Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey Åh-ih-åh, na-na-na-na, hey-hey-hey-hey Tak for turen, tak for turen Tak for turen, tak for turen. I år er det 10 år siden, at en af Danmarks mest elskede artister Rasmus Seebach brød igennem med sit debutalbum. Det vigtigste er sikkerhed Når man handler online er sikkerheden kolossal vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca. Du skal selvfølgelig vælge den mulighed, der passer lige til dig.

Next

Seebach, Rasmus: Tak For Turen (2xCD)

tak for turen rasmus seebach

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, der dengang slog rekorden for flest uger i toppen af den danske hitliste. Se forsendelse hele vejen Vi giver dig selvfølgelig mulighed for at spore din ordre hele vejen til du har den i hænderne. Til alle dem, der har været med ham hele vejen gennem tykt og tyndt på den vilde rejse gennem hans karriere. Til alle dem, der har været med ham hele vejen gennem tykt og tyndt på den vilde rejse gennem hans karriere.

Next

Rasmus Seebach

tak for turen rasmus seebach

Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, der dengang slog rekorden for flest uger i toppen af den danske hitliste. Det varslede om en ny dreng i klassen, der snart ville tage hele Danmark med storm. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du køber hos Gucca. Vi har fandme haft det sjovt. Helt konkret modtager du varen indenfor 1-2 hverdage, såfremt varen er på lager. Hver især har de været med til at gøre ham til den han er i dag, og den nye udgivelse bliver den første gave af mange, som Rasmus vil dele ud af i den kommende tid.

Next

Tak For Turen

tak for turen rasmus seebach

Så hvis du har fortrudt dit køb, og ikke ønsker at beholde varen, så sender du blot din vare, og vi sender dine penge retur. I 2019 er det 10 år siden, at en af Danmarks mest elskede artister Rasmus Seebach brød igennem med sit debutalbum. Lige meget hvilke af vores betalingsmuligheder du vælger, så kan du altid købe sikkert og trygt hos os. Først når dit produkt er sendt, bliver beløbet hævet fra din konto. Når du har fuldendt købet, kan du tilgå din egen ordreside. Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Siden er det kun gået en vej for Rasmus, der i løbet af de seneste 10 år har slået salgsrekorder, begejstret med store shows for tusindvis af publikummer og samlet os danskere på tværs af hele landet og generationer.

Next