Ticketmaster overdragelse af billetter. Køb billetter til Royal Arena arrangementer i København S 2019-11-19

Retningslinjer

ticketmaster overdragelse af billetter

Som Ticketmaster-bruger er du også underlagt vores {termsOfUseLink}. Jeg førsøgt at købe billetter til en koncert til 50 % rabat kl. Har nok penge,' lyder det i en købsannonce. Jeg ringede derfor til dem for at høre, om det var muligt at få ombyttet billetterne, så de eksisterende ikke kunne misbruges. For at Postnord kan levere korrekt, skal modtagers navn stå på postkassen, som hører til den angivne adresse, og det er afsenders ansvar at kontrollere dette. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, kan arrangøren betragte den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. .

Next

Brug og betaling

ticketmaster overdragelse af billetter

Andre oplysninger vil blive slettet senest 3 år efter din sag er afsluttet. Du kan læse mere om fortrydelsesretten og undtagelser hertil på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. I sidste nyhedsbrev fortalte vi om vores seneste initiativ til forbedring af serviceniveauet for vores købere samt øget salg af billetter. Alle oplysninger vedrørende betalinger sendes krypteret til Nets via Adyen. Prisen kan altså variere gå op og ned fra time til time og dag til dag.

Next

Fan Guarantee

ticketmaster overdragelse af billetter

»Vi er meget opmærksomme på falske annoncer samt sortbørshandel — og især op til udsolgte festivaler og koncerter. Har gjort præcis som de bad mig om og så bliver min billet bare annulleret Der er ikke noget at udsætte på Michaels Bubles optræden, fantastisk kunstner hele vejen igennem. Se nærmere på hjemmesiden Forever The Beatles. Du kan også betale med Klarna. På Den Blå Avis kan du stadig få fat i en billet, men så skal du samtidig købe en tilhørende kaffekop eller T-shirt til flere tusinde kroner. Dine personoplysninger opbevares og transmiteres ikke krypteret.

Next

Om billetsvindel

ticketmaster overdragelse af billetter

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Du kan dog lovligt overdrage din billet til en anden fan til pålydende værdi. . Se dog herunder om erstatningsbilletter. Så køb altid billet ter ved en autoriseret billetformidler. Find den officielle billetudbyder Billetter til musik-, teater og sportsarrangementer i Danmark sælges som regel af en officiel billetudbyder. Desuden er det kun den autoriserede billetformidler, der kan garantere billettens gyldighed.

Next

Arrangørerne har taget godt i mod Fan Guarantee

ticketmaster overdragelse af billetter

Du er velkommen til at kontakte vores Servicecenter på tlf. Lund, at det desværre er en lidt omstændig løsning. At tallet er så stort, skyldes, at køberne til en festivalsbillet mildest talt står i kø. Når det er sket, er alt i orden. Jeg har ufatteligt meget sympati med medarbejderne som helt sikkert er underbemandede og gør deres bedste, men ret lidt tillid til virksomheden og ingen forståelse for hvorfor et så tidskrævende og dyrt system får lov at leve i 2019. Om forholdet mellem billetkøberen og Ticketmaster Danmark Billetters gyldighed Køb altid din e billet ter ved en autoriseret billetformidler. Enten når jeg klikkede på køb, eller hvis jeg bare ville vælge billetter eller hvis jeg bare ville logge mig ind.

Next

Fan Guarantee

ticketmaster overdragelse af billetter

Disse billetter sælges af andre fans til samme pris de betalte oprindeligt, eller mindre. Hvis der blandt de 5% findes billetter til salg til overpris - kontrolleres yderligere 5%. Prøv at sende formularen igen. Se hertil arrangørens information om arrangementet. Læs mere om andre arrangementsspecifikke forhold under arrangementet her på og på arrangørens hjemmeside.

Next

Overdragelse af boform/billet

ticketmaster overdragelse af billetter

Fan Guarantee Som kunde hos Ticketmaster får du en række fordele, herunder en særlig fortrydelsesret på dit billetkøb. Problemet er bare, at mange sælgere afviser købere, der ønsker at gøre brug af den sikre overdragelse, fordi det enten er for besværligt eller forhindrer sælger i at kræve en overpris for billetten. Skal væk hurtigst muligt Skriv til min mobil 42479026 hvis du er interesseret, gerne mellem 9-16 : Sælger bor i 2000 Frederiksberg Koncert 31-08-2020 Kl. Når en udskrivning af erstatningsbilletter er gennemført, er det ikke muligt at fortryde ordren. Kontakt vores Servicecenter på tlf.

Next

Brug og betaling

ticketmaster overdragelse af billetter

. Print Selv-billetter kan kun og senest dagen før afrejse. Så selvom du ikke har betalt overpris for en billet — eller måske endda har sparet penge — kan du risikere at blive afvist ved indgangen. På billetter til afrejse mellem 00:00 og 03:59 vil datoen på billetten være kalenderdatoen. Hvis dette er tilfældet vil det som hovedregel være påført billetten.

Next

Anmeldelser af Ticketmaster Danmark

ticketmaster overdragelse af billetter

Tilbagebetalingen søges videst muligt gennemført med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Indtil videre vil vi gerne takke alle jer arrangører for at tage så godt imod Fan Guarantee — vi glæder os til at gøre endnu flere fans glade, når vi — som altid — bringer fans til liveoplevlser og liveoplevelser til fans. Undlad at genindlæse denne side, da du kan risikere at miste din plads i køen. Lyden reguleres således udelukkende af deres teknikere, hvorfor vi som arrangør ikke har nogen indflydelse herpå. Overdragelse af en bestemt armbåndstype lukker endeligt ned kl. Bemærk venligst, at der generelt ikke vil være mulighed for at forlade arrangementet for at ryge og komme ind igen.

Next