Utu ville. ‚Ė∑ blog.zakeke.com 2019-11-20

Ville Leppänen

utu ville

Time's short and there's much to do. Kaksi vuotta tiiviisti yhdessä on johtanut siihen, että Juha on nykyään yksi lähimmistä ystävistäni. Yleiset asetukset vaikuttavat kaikkiin tehtäviin, minkä lisäksi voit säätää eräitä tehtäväkohtaisia asetuksia. Jokainen ryhmään kuuluva opiskelija saa pisteet yhteisestä palautuksesta, mutta kesken jäänyt tutoriaalia on mahdollista jatkaa yksin omalla ajallaan tai uudessa ryhmässä. Monitorinäkymässä voit vaihtaa opiskelijan tenttitilaa klikkaamalla ensimmäisestä sarakkeesta löytyvää linkkiä.

Next

Ville Taajamaa

utu ville

Voiko samalla kurssilla olla enemmän kuin yksi opettaja?. Tutoriaaleja pääset selaamaan ja käyttämään valitsemalla valikosta kohdan Tutoriaalit. Opiskelijat ja apuopettajat Miten lisään opiskelijat kurssilleni? Miten pääsen vaihtamaan opettaja- ja opiskelijanäkymien välillä? Myös kurssin viimeisimmät uutiset voi lukea suoraan puhelimesta. Sovellus on saatavilla kolmelle merkittävimmälle puhelinalustalle: , ,. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää suomeksi tai englanniksi sähköpostiosoitteeseen villeteam at utu.

Next

Ominaisuudet

utu ville

Järjestelmän eTentin avulla voidaan mitä tahansa sen automaattisesti arvioituja tai opettajan arvioimia tehtäviä hyödyntää elektronisessa tentissä. Koska tenttini aukeaa ja sulkeutuu? Lisäksi sitä käytetään opetuksen apuna 15 muussa maassa. Valitse aukeavasta valikosta kierroksen tyypiksi Tenttikierros. Miten lisään essee-tyyppisen kysymyksen kierrokselle? Koska kyseessä on essee, kannattaa arvioinnin tyyppi vaihtaa opettajan arvioimaksi. In addition, he has run a trial on surgical treatment of shoulder instability and has studied the outcome and risks related to shoulder arthroplasty. Tehtävät arvioidaan automaattisesti ja niistä tarjotaan oppijalle välitön palaute.

Next

ViLLE

utu ville

Utu on ollut mulle isoin ja pisin leffaprojekti mitä olen tehnyt. Opiskelija voi tietysti mobiilisovelluksella hallita mitä asioita ja millä marginaalilla hän ne haluaa itselleen näytettävän. Myös kysymyksistä saa aiempaa monipuolisempia lisäämällä niihin esimerkiksi videoita, tai kuvia joihin opiskelija voi lisätä omia merkintöjä vastauksen tueksi. Näkevätkö opiskelijat välittömän palautteen tai pisteet tentin aikana? Koska alkuarvot on yleensä satunnaistettu, voi saman tehtävän ratkaista mielekkäästi useampaankin kertaan. Tästä lähdetään sitten määrätietoisesti kartoittamaan erinäisiä alueita ja niiden spotteja.

Next

‚Ė∑ blog.zakeke.com

utu ville

Huomaa, että tämä on mahdollista ainoastaan silloin, kun ko. Minkälaisia työskentelytapoja sulla on vetäjien kanssa? Mistä tiedän mitä opiskelijat ovat kurssillani tehneet? Motivoivat pelilliset tehtävät ja selkeät tavoitteet tekevät oppimisesta mielekästä, jolloin oppilaat ratkaisevat huomaamattaan enemmän tehtäviä kuin muilla oppiaineen tunneilla yhteensä. Mulla on jokaisessa pidemmässä leffaprojektissa ollut aina yksi tyyppi jonka kanssa oon kuvannut eniten. Opiskelija sulki tentin vahingossa ennen sen päättymistä. Automaattisesti arvioituja tehtäviä käytettäessä tietokone paitsi suorittaa arvioinnin, niin tulokset ovat myös julkaistavissa opiskelijoille välittömästi kokeen päätyttyä. Sähköinen opintopolku käyttää monipuolista oppimisanalytiikkaa antaakseen opettajalle parhaat mahdolliset työkalut arviointiin ja oppilaiden tukemiseen.

Next

Opintopolku

utu ville

Kysysmyskenttään tulee kirjoittaa esseen aihe. Lisäksi voit tarkastellaa ja ottaa käyttöön muiden opettajien luomia tehtäviä. Järjestelmä sisältää useita erilaisia ohjelmoinnin, matematiikan, kielten ja muiden aineiden oppimiseen kehitettyjä tehtävätyyppejä. The goal is to develop or plan an educational exercise or game. En mielestäni ole tietoisesti vältellyt leffojen katsomista.

Next

Ville √Ą√§rimaa

utu ville

Tehtävien hallinta Miten käytän muiden tekemiä tehtäviä? Pääset monitorinäkymään avaamalla Kierrokset-välilehdeltä haluamasi tenttikierroksen, ja klikkaamalla painiketta Monitorinäkymä. Voit päättää erikseen jokaisen kurssin kohdalla onko se näkyvissä muille opettajille vai ei. Vesa Korkkula nosti ensi-iltahybriksessä Udun suoraan Suomileffojen top-5- listalleen. Eli samat spotit eivät vilku kokoajan ruudussa leffan mittaan. Esimerkiksi laskuharjoitusten demot osalta pisteitä voi saada automaattisesti osallistumisesta, esittämisestä sekä toki itse tehtävien tekemisestä, tai vaihtoehtoisesti opettaja voi suorittaa arvioinnin haluamillaan kriteereillä. Tämä pitää leffan mielestäni mielenkiintoisempana loppuun asti, sekä tekee skeittaajien parteista hiukan henkilökohtaisempia.

Next

‚Ė∑ blog.zakeke.com

utu ville

Oletuksena sekä välitön palaute että saavutetut pisteet on piilotettu opiskelijoilta tenttikierroksilla. Niin, ja vetäjät eivät valitettavasti saaneet vaikuttaa parttiensa musiikkeihin ollenkaan. Before registering, familiarize yourself with the , ja Registration has been closed! The grading criteria for both categories: 1. Mun mielestä skeittileffan yks tärkeimmistä elementeistä on musiikki. Food and drinks are provided by the organizers.

Next

Ville Uolevi & UTU

utu ville

Dog ‚ÄĒ Napalm Hitlers 3. Opintopolku tukee oppilaan oppimista ja oppimisen itsearviointia. Avaa valikko klikkaamalla nime√§si ruudun oikeasta yl√§kulmasta, ja valitse avautuvasta valikosta joko Kirjaudu opiskelijana tai Kirjaudu opettajana. Kielivalintaan p√§√§set navigoimaan sis√§√§nkirjautumisen j√§lkeen valitsemalla vasemmalla olevasta valikosta kohdan Settings. Kurssin olemassaolevien kierrosten alapuolelta l√∂ytyy linkki Luo uusi teht√§v√§kierros, jota klikkaamalla voit luoda uuden kierroksen. Tyypillisesti teht√§vi√§ voi yritt√§√§ ratkaista niin monta kertaa kuin haluaa.

Next