Yle gallup. Analytics & Advice About Everything That Matters 2019-11-19

Ođđa sámediggeáirasiid gallup

yle gallup

För detta har man fått hör i tåget, på sjukhuset och av myndigheter. Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Todellisuudessa nyt Suomea johtaa Ei Akka Teatteri Hallitus vaan Sipilä ja Rinne! Jokainen sen näkee miksi se levitettiin julkisuuteen tässä vaiheessa ja tutkitaan vasta tarkemmin kun vaalit on käyty. Jos eivät ole sosialisteja, niin he varmaan äänestävät eri tavalla ensi kerralla. Ilmastonmuutos, feminismi ja turvapaikat, niistä ex-hallitus kuvitteli löytävänsä vetävät aiheet. Haastatteluissa hieman todellista suurempi osa vastaajista ilmoittaa äänestäneensä edellisissä vaaleissa.

Next

Ylen kannatusmittaus: Kokoomuksen valtakausi ohi

yle gallup

Taloustutkimus haastatteli gallupiin 2 944 ihmistä, ja haastattelut tehtiin 11. Kaikki muut puolueet haluavat että Suomesta tulee Brysselin lypsylehmä jota voi vetää perseeseen milloin kukin tahtoo. Tuloksissa otetaan huomioon puolueiden kannatus eri vaalipiireissä. Astukoot vaikka siihen Rinteen bussiin ja painukoot huit hemmettiin. Koska tulevien vaalien tulosta ei vielä tiedetä, korjauskertoimessa täytyy käyttää aikaisempia vaaleja. Oikeasti jo lähes kolmannes suomalaisista kannattaa perussuomaisia. .

Next

Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaisten kannatus pyrähti nousuun

yle gallup

Martti Huuhaa Innasen laulu on osallistuvaa poliittista kultturipläjäystä ja se tuntuu sopivan vieläkin. . Kyllä se siitä, ja taas tulee tapahtumaan samoin. Ylen uusimmassa kannatuskyselyssä vihreät on parantanut asemiaan toiseksi suurimpana puolueena. Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Yritän kertoa ensikerralla pehmeämmillä sanoilla ettei politiikan tantereelle joutuville tulisi pahaa mieltä. .

Next

Ylen gallup: Sdp:n kannatus syöksyy, perussuomalaiset aktivoivat nukkuvia äänestäjiä

yle gallup

Äänestäkää nyt hyvät ihmiset Väyryspatea tai Huhtasaarta. En todellakaan näe yhtään syytä miksi Persujen nyt pitäisi muuttaa strategiaa. Lisäksi iltavuoron osuessa seuraavalle päivälle, olen ottanut satunnaisesti arkipäivänäkin sen 4 tai 5 purkkia, telkkaria katsellessa. . Nyt äänestän Huhtasaarta, koska persuja ei johdeta enää Hitlerin tapaan kuten Soinikin teki pelolla, raivokohtauksilla ja huutamalla. Polisen är på plats med ett tiotal patruller och ett stort område har spärrats av.

Next

Yle gallup :Huhtasaaren suosio noussut.

yle gallup

Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Jossakin vaiheessa joutuu puolue ottamaan kovemman kannan kannattajilleen somessa raivoamisesta. Näin tutkimus tehtiin Taloustutkimus haastatteli yhteensä 1964 ihmistä Haastattelut tehtiin 21. Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala iski blondin — kuva! Kun eu-liittovaltiokehitys etenee, on kaksi vaihtoehtoa jos eduskuntaan tulee itsenäistä Suomea ja suomalaisia edustavia kansanedustajia. Eihän kaikki turvapaikanhakijat ole köyhiä, sota ja vaino sattuu rikkaisiinkin. Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Miten puolue olisi hoitanut Posti-jupakan, miten puolue nostaisi työllisyyttä, miten puolue hoitaisi varjobudjettinsa tulovajauksen? Suomalaisten itsensä asiat ovat jääneet hunningolle.

Next

Yle gallup :Huhtasaaren suosio noussut.

yle gallup

Niin sanotut uudet äänet vastaaja ei äänestänyt eduskuntavaaleissa, mutta kertoi puoluekantansa nyt lisätään puolueiden kannatukseen pienentävällä painokertoimella. Vihreät haluaa sen osan kun kakalla on niin kiva leikkiä niin nonen sukupuolen kanssa ettei enää teidä mistä se kakka tulee. Mitä Rinteen tapaukseen tulee, alkaa kyllä nousemaan epäilyksiä, että siellä on demareitakin ollut kepun kanssa sörssimässä Rinnettä ulos. Dákkár dálvviid muohta čoggo ollu maid visttiid ala, das váruha Bertel Vehviläinen birasguovddážis. Hänenhän pitäisi teidän mukaanne pelastaa koko Suomi ja sitä kautta maailma. Joku muu tunnustelija saattaisi olla kallellaan Lindtman:n suuntaan. Halla-aho on jämtisti sanonut että ei ole mitään mieltä lähteä hallitukseen jossa se ei ollenkaan pysty pitämään lupauksiaan äänestäjilleen.

Next

Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaisten kannatus pyrähti nousuun

yle gallup

Kepun kannattaisi unohtaa hallitus ja antaa uusien vaalien tulla. Mittausta varten haastateltiin 2 710 henkilöä. Siis joka kolmannes… kassajonossa, autojonossa, ruokalan pöydässä, kadulla vastaan kävelevistä. . Föreslår att du följer mitt exempel. Mistään historian kirjasta en ole lukenut sosialidemokraattien hallitsemasta diktatuurista oikeassa elämässä. Yle Sámi iđit -sáddagis lea sáhka sámemusea siidda viiddideamis ja divodeamis.

Next

Ylen puoluekannatusmittaus: Miten suomalaiset äänestäisivät, jos vaalit pidettäisiin nyt?

yle gallup

Nyt ryhmälle mitattiin 1,4 prosentin kannatus. Miksi Persut on suosituin puolue? Henskeleitä ei vain kannata paukutella, koska ne voivat katketa ja paukuttelu vain sattuu ja jättää jäljen kansakunnan iholle. Halla-aho on kehittynyt televisioesiintyjänä valtavasti. Joka 4´jäs kannattaa puoluetta, joka on kansalaisten edun valvojana. .

Next

Yle

yle gallup

Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Keitä sitten tuisi mukaan? Vihreiden ja perussuomalaisten kannatus sen sijaan on laskenut. Uusi tapa kuvaa myös paremmin todellista vaalia, jonka tulos lasketaan vain kantansa ilmoittaneista eli äänestäneistä. Puolue nousi tuoreimmassa mittauksessa vihreiden ohi kolmanneksi suosituimmaksi puolueeksi. Vielä kevään vaaleissa puoluetta äänesti 17,7 prosenttia. PerusSuomalaisia oikeasti kannattavien on muistettava vaalien olevan se viimeinen kannatusmittaus. Hallituksen yhteiskannatus surkealla tasolla Mittauksessa isona teemana näkyy punavihreän opposition nousu.

Next

Yle

yle gallup

Onko sokea hysteria perustuksiltaan peruskoulun tuoman ymmärtämättömyyden aikaansaannos? Luulenpa ettei kummastakaan demarien nuorisojäsenestä tule pääministeriä, koska kepun on pakko lähteä tästä punakaartihallituksesta. Dom vore tacksamma för ditt kräks på sina sidor. Jos minä olisin kepin johtaja, niin menisin oppositioon. Mun järkeni ei nyt riitä tätä ymmärtämään. Sotkua sotkun perään… Halla-aho saattaa laskea sen varaan ettei tee yhtikäs mitään. Koska Persujen kannatus nousee 100 % varmasti kokoajan muiden puoluiden toimesta,,, Ilmastohulluus.

Next