Ylivieska pahoinpitely. Alaikäinen pahoinpideltiin Ylivieskassa 2019-11-18

Mies hakkasi vanhuksen Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tuomitsi Kärkkäisen vuosi sitten 90 päiväsakkoon kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Osa pahoinpitelyistä on tapahtunut yhtiön toimitiloissa, mutta myös toimitusjohtajan huvilalla. Onko kaupunki saanut palautetta mitalin myöntämisestä Kärkkäiselle? Muistakaa hyvät ihmiset äänestää ensi vaaleissa oikein. Kun ei kiinnosta töiden teko niin ei kiinnosta. Mies on uhannut tappaa sen työntekijän, joka aiheuttaa yrityksen toiminnan loppumisen. Poliisi pyytää ihmisiä poistamaan videon, jos ovat sen tallentaneet sekä olemaan levittämättä videota sen arkaluonteisuuden vuoksi ja koska kyseessä on alaikäiset nuoret. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ja jos ei rauhootu, niin taserilla voi tahristaa aggressiota alemmas.

Next

Törkeä pahoinpitely yksityisasunnossa Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

Sairas video, mutta hyvä kun otettu,saadaan tutkinta käyntii. . Eduskunnalla olisi varmasti kansan tuki takanaan jos kovien rikollisten ja väkivaltahönöjen vankeusrangaistukset nostettaisiin kolmenkertaiseksi. Meillä on paljon opittavaa toisiltamme. Omaisen mukaan tekijänä olisi teini-ikäinen poika, joka olisi lähtenyt lähtenyt ajamaan takaa miestä yhdessä kolmen muun pojan ja yhden tytön kanssa.

Next

Pahoinpitelyvideo Ylivieskan torilta leviää.

ylivieska pahoinpitely

Päivityksen kirjoittaja pyytää pahoinpitelystä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin vihjepuhelimeen tai häneen itseensä. Saattaa kuulostaa aika karkealta tekstiltä, mutta tällainen kuva on vuosien aikana tullut. Ehkä joku paikkakuntalainen käy kättelemässä ja puhuttelemassa tuota lapsen pahoinpitelijää, vai arvostetaanko Ylivieskalla nykyään niin paljon monikulttuurisuutta, että lasten pahoinpitely on heille ihan jees homma? Poliisin mukaan video leviää sosiaalisessa mediassa ja nuorison puhelimissa. Lehden mukaan ikämiehen omainen on kertonut Facebookin suljetussa ryhmässä, että pahoinpitelyä edelsi takaa-ajo, jonka aikana neljän nuoren porukkaan kuulunut tyttö yritti estää väkivallantekoja. Pakkotyöhön pitäisi laittaa vaikka risumettään purkamaan ylimääräistä energiaa! Noh, onhan se sinne Poriin päin. Työntekijät olivat myöntäneet käyttäneensä huumeita vapaa-ajallaan tekojen aikana. Lisäksi hänet tuomittiin yhdestä ravintolassa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Next

Mies hakkasi vanhuksen Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

. Onko hepusta muuten kuvia netissä? Tapaus käsiteltiin Oulun käräjäoikeuden Ylivieskan toimipisteessä. Tämän jälkeen nuoret poistuivat paikalta. Ei kai tuolla satakunnan juhantalo-osastolla paljon muuta olekaan kuin sikojen nussijoita?!? Ylivieskassa tapahtui tiistaina illansuussa pahoinpitely, jossa nuori paikallinen aikuinen mies mukiloi paikallisen 70-vuotiaan eläkeläisen nyrkeillä lyöden. Vankilan jälkeen johonkin hoitolaitokseen etteivät enää vahingoita ihmisiä.

Next

Rikosepäily: Vanhus pahoinpideltiin Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

Kirkko on saanut jo konkreettisia lahjoituksia. Juttukokonaisuudessa oli seitsemän asianomistajaa, tuomioon johtaneet teot tapahtuivat vuosina 2015-2018. Vanhemmille syyte heitteellepanosta jos ei kykene selittämään lapsensa kadulla oleskelua kieltoajankohtana. Sastamala vaikuttaa joltain alempien mutakuonojen suojelualueelta. Tuomiosta huolimatta Ylivieskan kaupunki palkitsi syksyllä Juha Kärkkäisen Pro Ylivieska -mitalilla.

Next

Alaikäinen pahoinpideltiin Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

Kaikki edellä mainitut myös haluaa kiillottaa kilpeään, muiden rahoilla tietysti. Poliisilla on tiedossa epäilty tekijä ja uhri. Poliisi kertoo tiedotteessa, että video on herättänyt tuohtumusta ja kysymyksiä siitä, onko asia poliisin tiedossa. Muun muassa Helsingin Mikaelin seurakunta lahjoittaa uudet urut kirkolle. Sastamala vaikuttaa joltain alempien mutakuonojen suojelualueelta.

Next

Rikosepäily: Vanhus pahoinpideltiin Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

Jokatapauksessa on jokin syy siihen, että poliisi laajamittaisesti suojelee tekijää. Nuoremmat simpanssiparven jäsenet jäivät kasvamaan korkoa apinoiden planeetalle. Mediassa kerrotaan nuorten tappelusta, kun tässä aikuinen tai lähes aikuinen pahoinpitelee lasta. Uhrin mukaan pomo löi häntä myös vasaralla päähän ja potki useita kertoja eri puolille kehoa. Tarvittaessa lapsi huostaanotetaan ja sijoitetaan perhekotiin tai lastenkotiin. Vaikka romanit ovat kohdanneet syrjintää ja vaikeuksia, ovat he myös upea esimerkki selviytymisestä ja oman rikkaan kulttuurin säilyttämisestä. Niin eikö olisi aika jo sopeutua valtaväestöön, kun mustilaisia seuraa on käsittämätöntä että lait ei koske heitä.

Next

Ylivieskassa kerätään rahaa uuden kirkon rakentamiseen

ylivieska pahoinpitely

Mostphotos Pohjoispohjalaista yrittäjää syytetään kymmenestä eri rikoksesta käräjäoikeudessa. Miehen epäillään käyttäneen muun muassa sorkkarautaa alaistensa kurittamiseen. Myös näille sivustahuutelijoille, joita vieolla esiintyy. Afrikan ja Lähi-idän sosiaaliperäisten maahanmuuttajien sopeuttaminen tähän yhteiskuntaan tulee epäonnistumaan samalla tavalla. Syytteen mukaan toimitusjohtaja myös leikkasi alaisensa hiukset puukolla ja uhkaili tämän perhettä. Taidan siirtyä Persuihin, suvaitsevaisuus alkaa loppumaan.

Next

Törkeä pahoinpitely yksityisasunnossa Ylivieskassa

ylivieska pahoinpitely

Tunnustus herätti kritiikkiä etenkin sosiaalisessa mediassa. Ainakin yhden nuoren miehen epäillään lyöneen ikäihmistä, mutta tavalla tai toisella osallisena tapauksessa on ollut useampi nuori henkilö. Tapaus sattui yksityisasunnossa ja paikalla oli isompi seurue, joka oli nauttinut runsaasti alkoholia. Yhtä työntekijöistään mies kuristi neljä kertaa, syyttäjä väittää. Tutkinta jatkaa asian selvittämistä yhdessä koulun ja lastensuojelun kanssa. Todella raukkamaisia nuo, jotka kuvaavat ja pyörivät siinä ympärillä, mutta eivät tee mitään auttaakseen!!! Oikeuden papereista käy ilmi menettelyn liittyneen siihen, että pomo rankaisi alaista tämän työhön liittyneestä huonosta palautteesta, jota yhtiö sai, sekä myöhästelystä työssä.

Next